Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Οι άνθρωποι θα τρελαθούν


Ἔρχεται καιρὸς ποὺ οἱ ἄνθρωποι θὰ τρελλαθοῦν καὶ ὅταν δοῦν κάποιον ποὺ δὲν εἶναι τρελὸς θὰ ξεσηκωθοῦν ἐναντίον του καὶ θὰ τοῦ ποῦν “εἶσαι τρελός”, ἐπειδὴ δὲν εἶναι ὅμοιος μ᾽ αὐτούς.

Τι τα θέλαμε τα μέτρα, αφού μας χρεοκοπούν;

Μας έταζαν λαγούς με πετραχήλια.

Μας έλεγαν ότι με τις περικοπές μισθών και συντάξεων, με τις αλλαγές στη φορολογία και λίγη… τύχη, θα βγαίναμε από το τούνελ.
Κάποιοι μάλιστα επέμεναν ότι στο τέλος του 2011 θα βγαίναμε και πάλι στις αγορές για να δανειστούμε (ή μήπως εννοούσε για να ζητιανέψουμε;).
Όπως όμως δείχνουν τα πράγματα, όλα ήταν προσχεδιασμένα.Απλά, πριν μας οδηγήσουν στη χρεοκοπία, ελεγχόμενη ή επιλεκτική, είχαν σκοπό να μας «φτωχοποιήσουν», να μας πάρουν έναντι 30 αργυρίων λιμάνια, αεροδρόμια, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και... σχεδόν όλες τις ΔΕΚΟ, και στο τέλος να μας… χρεοκοπήσουν για να τους έχουμε και πάλι ανάγκη.
Μπήκαμε στο ΔΝΤ, αλλά δε βλέπουμε να βγαίνουμε ποτέ.
Ίσως δεν είχαν ποτέ σκοπό να βγάλουν τη χώρα από το αδιέξοδο.

Η ατάκα της Ημέρας από τον Στ.Ψυχάρη! Μετά έλεγαν τα blogs παράφρωνες!


Το κατάπτυστο πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ
(πήραν περισσότερα από τον Ιούδα;)

«Η Ρωσία έδινε δάνειο, η Ελλάδα αδιαφόρησε»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΟΥΜΑΣ

«Η Ρωσία έδινε δάνειο, η Ελλάδα αδιαφόρησε»

Του ΘΑΝΑΣΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ

Η Ρωσία ήταν έτοιμη από τις αρχές του 2010 να παράσχει δάνειο με ευνοϊκούς όρους και η Ελλάδα αδιαφόρησε, δήλωσε στην «Ε», λίγο μετά την επανεκλογή του στην προεδρία της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας, ο Ιβάν Σαββίδης, βουλευτής της Κρατικής Δούμας, επικεφαλής της 5ης Περιφέρειας του ΣΑΕ και «τσάρος του Ροστόφ», στις όχθες του Δον.

Από "δανειστής" του πατρός, μετεβλήθη σε βοηθό του υιού, για εκποίηση της εθνικής περιουσίας

Ο Καντάφι περί τα τέλη της δεκαετίας του ’80 έπλεκε το εγκώμιο του τότε υπουργού εξωτερικών της Ελλάδος Καρ. Παπούλια, επειδή η κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου δεν αναγνώριζε το κράτος του Ισραήλ. Ήταν οι αξέχαστες στιγμές των εναγκαλισμών με τον «αδελφό» Καντάφι και όλοι οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ διαγκωνιζόντουσαν για έναν ασπασμό και μια φωτογραφία με το ίνδαλμα του Ανδρέα Παπανδρέου στην Λιβύη. Μεταξύ αυτών και ο Παπούλιας.
Επειδή πάντα είναι χρήσιμο και κυρίως διδακτικό, να θυμόμαστε τον πρότερο βίο των σημερινών ταγών του Έθνους, ώστε να αποφύγουμε στο μέλλον τα ίδια λάθη, ιδού μια συνοπτική καταγραφή της πολιτικής σταδιοδρομίας του σημερινού προέδρου της Δημοκρατίας.
Το 1977 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Ιωαννίνων, θέση που διατήρησε χωρίς διακοπή μέχρι το 2004.