Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Hot spots,σημεία, και τέρατα...

Το hot-spot Νταχάου. Δυο Γερμανοί
της frontex και στο βάθος
οι φιλοξενούμενοί τους.
Δηλαδή η πολύ αριστερή κυβέρνηση της Ελλάδας, σε συνεργασία με την πολύ ναζιστική ''Ενωμένη'' Ευρώπη,
..αποφάσισαν να κάνουν την χώρα στρατόπεδο συγκέντρωσης καθε είδους μεταναστών και προσφύγων,
..για να μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι ο γερμανός, ο γάλλος, ο δανός, και οι λοιποί δορυφόροι τους.

Αυτό μαζί με το υπόλοιπο πακέτο της βίαιης εξαναγκαστικής φτωχοποίησης του ελληνικού λαού, το κυριολεκτικό ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, και το ουσιαστικό χάρισμα των πλουτοπαραγωγικών της ενεργειακών πηγών,
..της παραχώρησης δικαιώματος στο ΝΑΤΟ της ''φύλαξης'' του Αιγαίου,
..δεν συνιστούν τίποτε άλλο παρά ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Όλες οι ειδήσεις, στην ανακοίνωση της Fed


federalreserve.gov
Αν θέλετε να κάνετε εξάσκηση στο να καταλαβαίνετε ...τι γίνεται και τι ...πρόκειται να γίνει, διαβάζοντας τα ψιλά γράμματα, δεν υπάρχει καλύτερο κείμενο από τις ανακοινώσεις της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ (και από τα πρακτικά της FOMC).

Ο πληθωρισμός (στις ΗΠΑ) θα παραμείνει χαμηλός και λόγω τιμών ενέργειας και θα ανέβει στον στόχο του 2%. Η απασχόληση και η οικονομική δραστηριότητα ανέβηκαν. Η παγκόσμια ύφεση και το ισχυρό δολάριο περιόρισαν τις εξαγωγές. "Η οικονομική κατάσταση στις ΗΠΑ έχει, πρόσφατα, γίνει λιγότερο υποστηρικτική της ανάπτυξης": Τα χρηματιστήρια είναι πτωτικά, οι λιγότερο φερέγγυοι δανειστές δυσκολεύονται να δανειστούν, το δολάριο σκληραίνει, οι νέες κατασκευές είναι λιγότερες από τις δημογραφικές τάσεις.

Τσίπρας: Κοροϊδία δίχως όρια…

Είναι να γελά κανείς όταν ακούει τον Τσίπρα και τα «αριστερά» ανδρείκελα, να χαρακτηρίζουν τα Μέσα Ενημέρωσης «συστημικά» και τον εαυτό τους «αντισυστημικό»!!!

Η «αριστερή» κυβέρνηση που έχει υπογράψει το Μνημόνιο των διεθνών μαφιόζων του χρήματος, το Μνημόνιο του 4ου Ράιχ, δηλαδή του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ του σύγχρονου φασισμού, είναι εκτός συστήματος!!!

Συστημική είναι μόνο η διαπλοκή!!!

Οι εγχώριοι «νταβάδες» είναι συστημικοί, αλλά η «αριστερή» κυβέρνηση η οποία εκτελεί τις εντολές των διεθνών «νταβάδων είναι …αντισυστημική!!!