Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Πιστεύω στην Ανάσταση των νεκρών.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΞΙΜΟΒΙΤΣ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΥ.

Ο πόνος μας για τον θάνατο των πλησίον μας θα ήταν απαρηγόρητος και απέραντος εάν ό Κύριος δεν μας είχε δώσει την αιώνια ζωή. Ή ζωή μας θα ήταν κενή νοήματος αν τελείωνε με τον θάνατο. Τί όφελος, τότε, θα υπήρχε από την αρετή ή τις αγαθές πράξεις; Θα είχαν δίκιο αυτοί πού λένε: «Ας φάμε και ας πιούμε, αύριο πεθαίνουμε!». Αλλά ό άνθρωπος δημιουργήθηκε για αιώνια ζωή, και διά του Άναστάντος Χριστού άνοιξαν οι πύλες της Ουράνιας Βασιλείας, της αιώνιας μακαριότητας, για εκείνους πού πιστεύουν σ' Αυτόν και πού ζουν ενάρετα. Ή επίγεια ζωή μας είναι προετοιμασία για τη μελλοντική μας ζωή, και αυτή ή προετοιμασία τελειώνει με τον θάνατο μας. «Και καθ' όσον απόκηται τοις άνθρώποις άπαξ άποθανείν, μετά δε τούτο κρίσις» (Πρός Εβραίους 9:27). Τότε ό άνθρωπος αφήνει πίσω όλες τις επίγειες φροντίδες του• τον σώμα του διαλύεται για να εγερθεί ξανά κατά τη γενική ανάσταση. Ή ψυχή του, ωστόσο, συνεχίζει να ζει• ούτε για ένα λεπτό δεν σταματάει να υπάρχει.

Ο κύριος Μίλερ, πρώην πρέσβης, φυσικός αυτουργός των υποκλοπών είναι ακόμα ελεύθερος και στέλεχος Ελληνικής εταιρείας.

Παρά το πόρισμα για τις υποκλοπές και την ευθύνη της Αμερικανικής πρεσβείας, ο φυσικός υπεύθυνος για αυτό το τεράστιο σκάνδαλο, κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος.

Ο κύριος Τόμας Μίλερ, που οι Αμερικανοί τον έδιωξαν με τις κλωτσιές για λόγους που δεν ανακοινώθηκαν, φιγουράρει ακόμα στο ΔΣ μεγάλης εισηγμένης Ελληνικής εταιρείας.

Ο κύριος Τόμας Μίλερ, κολλητός του Χριστοφοράκου με ενεργό ρόλο στις συζητήσεις για τα συστήματα ασφαλείας των Ολυμπιακών αγώνων όπου όλως τυχαίως, δεν υποστήριξε τα Αμερικανικά συμφέροντα, περπατά στους δρόμους της Αθήνας κύριοι εισαγγελείς.

Στo wikileaks Παπαχελάς, Σκάι, Mega και free press

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τρία τηλεγραφήματα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα προς την Ουάσινγκτον που διέρρευσαν μέσω του wikileaks, και στα οποία γίνεται αναφορά για την ελληνική δημοσιογραφία, το δημοσιογράφο Αλέξη Παπαχελά, τους τηλεοπτικούς σταθμούς Mega και ΣΚΑΪ και τη free press εφημερίδα "Lifo".

Στο πρώτο, με ημερομηνία Ιουνίου 2006 και τίτλο "Πως να διαβάσετε τον Ελληνικό τύπο: ένας οδηγός για τους αμύητους» αναφέρεται πως τα ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν ενδιαφέρονται για την κερδοφορία τους αλλά πρωτίστως για την άσκηση πολιτικής και οικονομικής πίεσης, ενώ υπάρχουν έλληνες δημοσιογράφοι που διατηρούν θέση σε πολιτικά γραφεία Τύπου τα οποία ταυτόχρονα καλύπτουν δημοσιογραφικά λαμβάνοντας από αυτά δώρα και χρήματα. Ως παράδειγμα αναφέρεται ο χρηματισμός δημοσιογράφων από την επιτροπή διοργάνωσης των Ολυμπιακών αγώνων το 2004.

Και η απόδειξη… Ο Γιώργος ήξερε λεφτά δεν υπήρχαν

O νόμος του SCRIPTA MANENT δεν κάνει διακρίσεις σε αξιώματα και θέσεις και φαίνεται να «προδίδει» και τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο οποίος είχε εκφράσει τη προτίμηση του προς την αμερικανική οικονομία και το ΔΝΤ.

Σύμφωνα με τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα που έχει αποκαλύψει το Wikileaks και δημοσιεύει ο «Ελεύθερος Τύπος, εμφανιζόταν ο Γιώργος Παπαδρέου, πολύ πριν γίνει πρωθυπουργός.

Στο τηλεγράφημα, του Φεβρουαρίου του 2009, ο Γ.Παπανδρέου εμφανίζεται να γνωρίζει πολύ καλά το μείζον πρόβλημα του ελληνικού χρέους.

Υπουργείο Οικονομικών: 570.000 ευρώ ετήσια συνδρομή σε 2 περιοδικά!!!

Ούτε εφοριακός είμαι ούτε λογιστής αλλά το περιοδικό "Φορολογική Επιθεώρηση" πρέπει να είναι πολύ καλό.
Έτσι μάλλον δικαιολογείται το γεγονός ότι το Υπουργείο Οικονομικών δίνει 90.000 ευρώ το τρίμηνο (δηλ. 360.000!!! το χρόνο) για συνδρομή στο περιοδικό.

(Μήπως είναι ένας πλάγιος τρόπος ενίσχυσης της ΠΟΕ ΔΟΥ -Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις ΔΟΥ- που το εκδίδει;)

Ο χρυσός της Βενεζουέλας και ο πραγματικός λόγος γιατί η Τρίπολη κατακτήθηκε ακριβώς τώρα

Στο παρακάτω άρθρο που βρήκαμε εδώ διαβάζουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα άποψη για τον λόγο που οι εξελίξεις επιταχύνθηκαν τόσο τις τελευταίες μέρες στην Λιβύη. Διαβάστε το προσεκτικά.

Μετά από πολλούς μήνες σταθερής κατάστασης με τους εξεγερμένους στην Βεγγάζη και τον Καντάφι τα πράγματα άλλαξαν δραματικά τις τελευταίες τρεις μέρες.

Όμως τι συνέβη σε αυτό το σύντομο διάστημα που άλλαξε τόσο τα πράγματα;

Έχει να κάνει με τον χρυσό και εξηγούμαστε: πριν από μερικές μέρες ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Τσάβες, ζήτησε από το Λονδίνο τον επαναπατρισμό του χρυσού που έχει κατατεθεί στην αγγλική πρωτεύουσα (περίπου 100 τόνοι).

Παράδοση, η ζωή της Εκκλησίας

«α και... παρελάβετε... ταύτα πράσσετε»

Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Μεταλληνός

...Το πραγματοποιούν δε αυτό εκείνοι, που ζουν και πορεύονται «συν πάσι τοις Αγίοις». Αυτό μας βεβαιώνει σήμερα ο Απ. Παύλος: «Όσα εμάθετε, και παρελάβετε, και ακούσατε, και είδατε σε μένα, αυτά να πράσσετε». Καλώντας ο Απόστολος τους Φιλιππησίους να ακολουθούν εκείνα, που με όλους τους δυνατούς τρόπους προσλήψεως πήραν από αυτόν, υπογραμμίζει κατά τον πληρέστερο τρόπο την έννοια της Παραδόσεως, θεμελιακής κατηγορίας στην ζωή της Ορθοδοξίας.