Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Λαμπρή υποδοχή της Αγίας Ζώνης στη Μόσχα


Μόσχα, Αιμίλιος Πολυγένης

Με μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα υποδέχθηκαν σήμερα στη Μόσχα την Αγία Ζώνη, κλήρος και λαός της Ρωσίας.

Την Αγία Ζώνη παρέδωσε στον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλο, ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ.

Τι έγινε, που βρισκόμαστε, που μας πάνε…

Λοιπόν, για να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά. Όλοι πλέον συμφωνούν πως η κυβέρνηση Παπανδρέου ή ήταν απολύτως και επικίνδυνα ανεπαρκής ή εκτελούσε ένα στρατηγικό σχέδιο. Εάν προσεγγίσουμε με επιείκεια τα όσα μέχρι σήμερα έγιναν, διαπιστώνουμε πως είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο, στην Ελλάδα επιβλήθηκε ένα καθεστώς ομηρίας, με χαρακτηριστικά τυπικής δημοκρατίας αλλά ουσιαστικής κατοχής από τις «δάνειες δυνάμεις».

Το σχέδιο ολοκληρωτικής άλωσης της χώρας (και όχι μόνο της οικονομίας) τέθηκε σε εφαρμογή με το περίφημο Μνημόνιο ένα και συνεχίστηκε μέσα από ένα καθεστώς συνεχόμενων κινήσεων που έγιναν με χρονικό συντονισμό. Οι πολίτες τέθηκαν σε καταστολή με την βοήθεια των ΜΜΕ και όλα έβαιναν καλώς. Το «σύστημα» γνωρίζοντας πως τα χρονικά περιθώρια είναι σχετικά στενά, προετοίμαζε και την επόμενη ημέρα με τον επόμενο «εκλεκτό», τον Αντώνη Σαμαρά. Του έδωσε την πολυτέλεια άσκησης μίας φαινομενικής αντιπολιτευτικής ρητορείας ενώ στην πραγματικότητα στήριζε μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο τα κυριότερα «κομμάτια» του σχεδίου άλωσης της Ελλάδας…

Το παραλήρημα του κ. Βενιζέλου, θέτει σε κίνδυνο την εμπιστοσύνη της κοινωνίας προς τη Δικαιοσύνη

Ως απαράδεκτο ολίσθημα του Υπουργού των Οικονομικών, ή ακόμη και ως παραλήρημα μίας ολοκληρωτικής αντίληψης για την κοινωνία και το δικό του ρόλο στη λειτουργία της, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, αναφορικά με την απόφαση του Πρωτοδικείου Καλαμάτας, που έκανε δεκτή την αίτηση πολίτη για την έκδοση προσωρινής διαταγής κατά της ΔΕΗ, η οποία είχε υποπέσει σε σκανδαλώδη λάθη στον υπολογισμό του ειδικού τέλους ακινήτων.

Δείτε την ανακοίνωση του συνταγματολόγου, σοσιαλιστή υπουργού, για το συγκεκριμένο θέμα:

Δημοκρατία ή Βanks


Η χώρα διήρχετο μιαν κρίσιν αναζητούσα διέξοδον εξ ενός πολιτικού αδιεξόδου εις το οποίον είχεν εισέλθει. Από μακρού χρόνου η αδυναμία συνεννοήσεως μεταξύ των υπευθύνων πολιτικών παραγόντων είχεν δημιουργήσει τον έσχατον κίνδυνον να αλωθεί η χώρα από την εκτροπή των εθνικών εκλογών. Αι ημέτεραι δυνάμεις των τραπεζιτών δεν θα μπορούσαν παρά να επέμβουν στην κρίσιμη αυτή στιγμή κατά την οποία ο λαός πιθανόν να έκανε κακό εις τον εαυτό του.

Το Πολυτεχνείο 2011 και η αμερικάνικη πρεσβεία...

ΑΘΑΝΑΤΗ ¨ΑΡΙΣΤΕΡΑ¨ ΜΕ ΤΗΝ ¨ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ¨ ΣΟΥ ¨ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ¨ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΡΥ ¨ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟ¨ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ... ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ !

του "ΝΤΑΝΤΟΝ"

Το 2011 - Η ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ¨Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ¨ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ¨ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ¨ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ -ΜΟΝΟ- ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ! και στους... ¨Φονιάδες των Λαών - Αμερικάνους¨ (αυτό το σύνθημα είναι ¨διεθνιστικό¨, οι Αμερικάνοι είναι οι φονιάδες...).

ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΒΑΣ. ΣΟΦΙΑΣ - ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΗΣ ¨Ε.Ε.¨ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΚΑΝ - ΔΕΝ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΕΣ - ΟΥΤΕ ΦΩΝΑΞΑΝ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ -ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ- ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ...