Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Στο ίδιο έργο θεατές…

Του Κώστα Ροδινού

Το κείμενο που ακολουθεί είναι σκληρό, αλλά σκληρή είναι η πραγματικότητα, ενώ η αλήθεια απελευθερώνει…

Όσα χρόνια παρακολουθώ τη ΝΔ, και δεν είναι λίγα, με ενοχλεί η σχέση της με το επιχειρηματικό-εκδοτικό-τραπεζικό κατεστημένο. Έπαθε πολλές φορές, αλλά ουδέποτε έμαθε. Και συνεχίζει ακάθεκτη, αδιόρθωτη και αμετανόητη!

Παιχνίδια εκδοτών!

Η τραγωδία της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ μας…

Όπως έχουμε αναλύσει πολλές φορές οι διεθνείς ελίτ εξουσίας (Νέα Τάξη) έχουν κηρύξει έναν ανελέητο, φρικαλέα εξοντωτικό και πολυεδρικό πόλεμο εναντίον του συνόλου της ανθρωπότητας.
• Οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζονται σαν σκουπίδια προς τις χωματερές…
• Τα λαϊκά στρώματα ρίχνονται στον «καιάδα» της καταστροφής και της αποκτήνωσης…
• Οι κοινωνικές και πολιτικές κατακτήσεις των λαών που «ποτίστηκαν» με πολύχρονους αγωνιστικούς ποταμούς αίματος, η ιστορία των λαών, τα πνευματικά τους δημιουργήματα, οι αγωνιστικές μνήμες και το θρησκευτικό τους συναίσθημα, κάθε Πίστη και Όραμα, κάθε Αξία και Ηθική, όλα ισοπεδώνονται βάναυσα από τα παιδιά του «ανώτερου θεού»: Από τις πολυεθνικές και τους δολοφονικούς μηχανισμούς τους…

Νεοϊσλαμικός Ρεπουσισμός

Η ελληνόφωνη Αριστερά δεν διακρίνεται μόνο στον εύκολο πλουτισμό, στη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, στις αφόρητες αμπελοφιλοσοφίες και στην αξιοθαύμαστη καπατσοσύνη.

Είναι αστέρι λαμπρό στον αυτοδιασυρμό. Ειδικά αν παρατηρήσει κάποιος τα «σύμβολα» που επιλέγει, από τη Μεταπολίτευση κι έπειτα (την εποχή της μεγάλης κονόμας), θα βγάλει σπαρταριστά συμπεράσματα. Η Μαρία Ρεπούση είναι ένα από αυτά. Οσο περνούν τα χρόνια τόσο η ένδεια «αγώνων» και «δαφνών» οδηγεί τον πενόμενο σε ιδέες και υπέρβαρο σε καταθέσεις θίασο της Αριστεράς να ηρωοποιεί οποιονδήποτε τζάμπα μάγκα προσβάλλει τους πιστούς χριστιανούς και την πλειονότητα των Ελλήνων. Για το Ισλάμ, ούτε λόγος! Σιγά μην το θίξουν! Εκεί, αν παίξεις με το όνομα του Προφήτη, σε γδέρνουν κανονικά (ζωντανό). Αν είσαι γυναίκα και κάνεις σχέση εκτός γάμου, θα μετρήσεις τόνους πέτρας πάνω στο κεφάλι σου. Για μια αντιισλαμική ταινία που γυρίστηκε στην Αμερική κοντεύουν να πυρπολήσουν τον πλανήτη. Είπαμε, η ελληνόφωνη Αριστερά κάθε άλλο παρά κορόιδο είναι. Τα βάζει με εκείνους που την... παίρνει. Πάντα χλευάζει τους φιλήσυχους χριστιανούς, οι οποίοι το πολύ να φτάσουν μέχρις του σημείου να σε μηνύσουν για βλασφημία.