Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

"Κύριε, ίδε ον φιλείς ασθενεί"

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

"Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμμία σημασία ας μου επιτραπεί να πώ ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρεί τον εαυτό του."
ΧΕΝΡΙ ΜΙΛΛΕΡ

Αξίζει να διαβάζουμε το Ευαγγέλιο ώστε τίποτε να μη γίνεται χωρίς το Θεό. Το αψευδές στόμα του Κυρίου μας είπε, "Άνευ εμού ου δύνασθε ποιείν ουδέν". Με τον Ιησού οδηγό και συμπαραστάτη δεν θα πέσουμε θύματα της προπαγάνδας και της τρομοκρατίας του Εχθρού.

Στο κεφάλαιο ιδ΄του κατά Ιωάννην Ευαγγελίου διαβάζουμε τα εξής:
"Τω καιρώ εκείνω, ην τις ασθενών Λάζαρος από Βηθανίας, εκ της κώμης Μαρίας και Μάρθας της αδελφής αυτής(...) Απέστειλαν ουν αι αδελφαί προς αυτόν λέγουσαι. Κύριε, ίδε ον φιλείς ασθενεί. Ακούσας δε ο Ιησούς είπεν. Αύτη η ασθένεια ουκ έστι προς θάνατον, αλλ΄ υπέρ της δόξης του Θεού, ίνα δοξασθή ο υιός του Θεού δι΄ αυτής."

Ο μέρμηγκας - Ένα παραμύθι

Δεν θα έχουμε να φάμε στην χώρα μας


Όταν αυτή η Κυβέρνηση ανέλαβε πριν δύο περίπου χρόνια, η κατάσταση, μέσα και έξω, ήταν γνωστή. Το παγκόσμιο κραχ είχε γίνει το 2008, και εάν εγώ και η παρέα μου ξέραμε ότι είμαστε στα όρια, πριν τις εκλογές, δεν πιστεύω ότι είμαστε οι μόνοι, ούτε είμαστε τόοοσο έξυπνοι. Ωστόσο η Κυβέρνηση αυτή μας αποκοίμισε με ανοησίες. Η αδράνειά της ήταν ύποπτη, και αποδεικνύεται μεθοδευμένη και πιθανώς δόλια.

Νυν απολύεις τον δεσπότην σου Έλληνα


Μία απόλυση πρέπει να γίνει στο Δημόσιο. Η δική του.

Είμαι κάτω απο 55 ετων Αξιωματικός ε.α και φτύνω στα μούτρα σας

Είμαι κάτω από 55 ετών Ανώτερος Αξιωματικός ε.α και φτύνω στα μούτρα σας.
Εχω τιμηθεί με όλα τα μετάλια και τα παράσημα και με εύφημο μνεία για τις υπηρεσίες μου, δεν έχω τιμωρηθεί ποτέ μου και έχω υπηρετήσει σε όλο τον κόσμο.

Έχω υπηρετήσει 22 χρόνια στην ειδική μονάδα ΧΩΚ και ήμουνα παντού και πάντα και στην κρίση των Ιμίων ενεργοποίησα τους Πυραύλους ΧΩΚ.

Στα 39 μου έπαθα έμφραγμα και υπεβλήθηκα σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς...
Από τότε υπηρέτησα σε υπηρεσία γραφείου αποφάσισα να παραιτηθώ στα 50 μου με σκοπό να φροντίσω την υγεία μου...

Τα λήγοντα σε "-ότητα" της βλακότητας

Όπως καθημερινά διαπιστώνουμε το Δημόσιο αποψιλώνεται και καταρρέει, στη θέση του δε σταδιακά προβάλλει το παγκόσμιο Ιδιωτικό και η ιδιωτικότητα. Την παγκοσμιοποίηση μας την φόρτωσε ένα "μάτσο" ιδιώτες, κοινώς απατεώνες, τοκογλύφοι και φονιάδες, με τους αχυρανθρώπους που μας έβαζαν να τους ψηφίζουμε.

Τώρα λοιπόν γίνονται όλα ιδιωτικά. Ακόμη κι αυτός ο Θεός έγινε ιδωτική υπόθεση του καθενός ή όπως αλλιώς το προτιμούν οι κακόδοξοι νεοορθόδοξοι της "αγαπητικής σχέσης", αυτό το άθλιο πάντρεμα παπισμού και προτεσταντισμού, η αναζήτηση (δια σχέσιν) με τον "προσωπικό θεό". Επειδή ο θεός (τους) είναι πρόσωπο.

Αφου λοιπόν ολισθαίνουμε σταδιακά στην ιδιωτικότητα, το Δημόσιο παύει να υφίσταται. Παύει να υπάρχει, αυτό που ποτέ δεν υπήρξε. Διότι δεν λέγεται και δεν γράφεται η "δημοσιακότητα". Λέμε και γράφουμε για "δημοσιότητα" ή "δημοτικότητα", αλλά αυτά είναι εντελώς άλλο πράγμα. Το Δημόσιο σημαίνει του δήμου, αυτό που απαρτίζει τον Δήμο, δηλαδή το λαό του Δήμου.

Εμείς… οι ανθέλληνες!

(Σύμφωνα με τον Υπουργό Οικονομικών, όποιος εκφράζει αντίθετες απόψεις προς τις επιλογές της Κυβέρνησης είναι ουσιαστικά ανθέλληνας)

Αφού μας επιτρέπεται –ως σήμερα τουλάχιστον- να σκεφτόμαστε και δεδομένου ότι στις πρόσφατες αλλαγές του νόμου περί συναθροίσεων των πολιτών δεν προστέθηκε και καμιά απαγόρευση διατύπωσης σκέψεων... προλαβαίνουμε να σκεφτούμε ...εγγράφως

Εμείς λοιπόν οι ανθέλληνες:

Προσπαθούμε να μαντεύσουμε ποιο ήταν το πραγματικό έλλειμμα του 2009 και αν έγινε ή όχι τεχνητή διόγκωση, μόνο και μόνο για να προσφύγουμε στο Δ.Ν.Τ
(μην ακούτε την καθηγήτρια κα Γεωργαντά που ως μέλος της ΕΛΣΤΑΤ το κατήγειλε με στοιχεία γιατί …δρά ανθελληνικά!)

Επιστολή στον κ. Ψαριανό

Αξιότιμε κύριε βουλευτά,

Συγκινήθηκα ιδιαιτέρως για τις πρόσφατες ερωτήσεις σας στη Βουλή, όπου ζητήσατε την κατάργηση του αγιασμού και της προσευχής στα Σχολεία και την κατάργηση του σώματος των στρατιωτικών ιερέων. Είναι παρήγορο ότι άτομα οξυδερκή σαν και εσάς αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι δυνατόν τον ελληνικό λαό να τον απασχολούν θέματα ήσσονος σημασίας, όπως η οικονομική κρίση, οι περικοπές των μισθών και των συντάξεων, η ανεργία, οι απολύσεις και λοιπά ανούσια, μικρά και ασήμαντα πράγματα, την στιγμή που το καυτό πρόβλημά μας σήμερα, είναι η αδικαιολόγητη εμμονή των Ελλήνων σε αναχρονιστικά και παρωχημένα μοντέλα που καθιστούν την σύγχρονη πολυπολιτισμική Ελλάδα ένα ‘θεοκρατικό καθεστώς’, όπως πολύ σωστά είπατε.

Γιατί ο Παπανδρέου αποφεύγει τις ΗΠΑ;

Από πότε έχει να συνομιλήσει τηλεφωνικά με τον Ομπάμα;
Πως είναι οι σχέσεις τους;

Από την Ιόλη Πιερίδη 

Ο Παπανδρέου βρίσκεται "κρυμμένος" στην Ελλάδα από τη Κυριακή.

Στην Αθήνα επέστρεψε αιφνιδιαστικά από το Λονδίνο, απ' όπου επρόκειτο να πετάξει για Νέα Υόρκη.

Η ανακοίνωση της ματαίωσης του υπερατλαντικού ταξιδιού αιτιολογήθηκε ως εξής από το Μαξίμου: "Επειδή η ερχόμενη εβδομάδα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την εφαρμογή των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου στην ευρωζώνη και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβει η χώρα, ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, αποφάσισε να αναβάλει την προγραμματισμένη επισκεψή του στις ΗΠΑ".