Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Ρύπος της προσευχής

Άλλο πράγμα είναι ο ρύπος της προσευχής και άλλο ο αφανισμός και άλλο η κλοπή και άλλο ο μώμος. Ο ρύπος είναι το να ίστασαι ενώπιον του Θεού και να έχεις αισχρές σκέψεις. Ο αφανισμός είναι το να αιχμαλωτίζεται ο νους σου από μάταιες φροντίδες και μέριμνες. Η κλοπή είναι το να πέφτει η σκέψης ανεπαίσθητα σε ρεμβασμούς. Και μώμος είναι ο οιοσδήποτε πειρασμός πού έρχεται να μας θίξει την ώρα της προσευχής.

Πάντα τρίτος

Ενός πιτσιρίκου μαθητή, εσωτερικού σε κάποιο σχολείο, είχαν τελειώσει οι διακοπές του και στο τρένο που θα τον έφερνε στο σχολείο ήταν η μητέρα του για να τον αποχαιρετήσει.
Δίπλα του καθόταν ένας άλλος πιτσιρίκος, συμμαθητής του και φίλος του.
Μόλις το τρένο άρχισε να κυλά στις ράγες, η μητέρα του μικρού άρχισε να φωνάζει δυνατά: "Και μην ξεχνάς αυτό που σου είπα, να είσαι πάντα τρίτος".
"Ναι μητέρα", απάντησε αυτός.
Ο φίλος του και συμμαθητής του απόρησε: "Εμένα η μητέρα μου θέλει να είμαι πρώτος. Πως συμβαίνει η δική σου μητέρα να σου ζητά να είσαι τρίτος;".
Τότε αυτός εξήγησε το νόημα των λόγων της μητέρας του.
"Τρίτος θέλει να πει, πως πρώτος πρέπει να είναι πάντα ο Θεός, δεύτερος πρέπει να είναι ο πλησίον μου και τρίτος πρέπει να είμαι εγώ.
Βλέπεις η μητέρα του ήταν πιστή χριστιανή".

Ουτσεκάδες σκότωσαν τους αστυνομικούς της ΔΙ.Α.Σ.!

Βόμβες από τον Βασίλη Χήτο για την δολοφονία των παιδιών της ΔΙΑΣ

Αποκαλύψεις με μεγάλη σημασία που γεννούν ερωτηματικά εξαπέλυσε ο Βασίλης Χήτος πριν από λίγο στο Κόντρα.
Συμμορία Αλβανών (Κοσοβάρων δηλαδή) δολοφόνησε τα παιδιά της ΔΙΑΣ
Είναι γνωστή η συμμορία, πολυπληθής, με πολεμικά όπλα
Ο αρχηγός της είναι γνωστός με το ψευδώνυμο "Τόνυ"
Χτύπησαν (ξανά) τα ξημερώματα της Κυριακής μάντρα αυτοκινήτων στις Αφίδνες αφαιρώντας 7 πολυτελή αυτοκίνητα!

Αυτό είναι και το πλέον σημαντικό αφού και στο χτύπημα κατά των παιδιών της ΔΙΑΣ χρησιμοποίησαν ένα από τα πολυτελή αυτοκίνητα που είχαν ήδη κλέψει.

Το όνομα “Ομπεϊντί” και η τρομοκρατία του Καντάφι στην Αθήνα του 80

Γράφουμε προηγουμένως για το παρασκήνιο της συνάντησης του απεσταλμένου του Καντάφι Αμπντελαντί Ομπεϊντί με τον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου

Δείτε όμως τι μπερδέματα μπορεί να προκύψουν από το όνομα “Ομπεϊντί” στην Ελλάδα των Παπανδρέου, αναπόσπαστο κομμάτι της οποίας υπήρξε η λατρεία προς κάθε είδους δικτατορίσκο της περιοχής, αρκεί να κότσαρε στον τίτλο του την λέξη “σοσιαλιστής”, ή “κομμουνιστής”.

Αντιγράφω από τα τεύχη 433 & 434 του “Αντί”, του Απριλίου 1990:

"Fast track" εκλογές με φάγωμα του Παπακωνσταντίνου!

«Fast track» εκλογές με φάγωμα του Παπακωνσταντίνου, ο οποίος φωτογραφίζει πλέον ανοιχτά τον Νίκο Παπανδρέου, σαν τον βασικό υπονομευτή του!

Η οικογένεια Παπανδρέου αποφάσισε ν αναθέσει την Οικονομία σε Τρόικα Σοφών.

Το σενάριο που κυκλοφορεί θέλει στο υπουργείο Οικονομικών τον Αλέκο Παπαδόπουλο με αναπληρωτές υπουργούς δύο εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα με λαμπρή σταδιοδρομία στη Κοινότητα.

Σόρος στην Αθήνα: στο τέλος θα σας σώσουν Ομπάμα και Ευρωπαίοι


Για όλους και για όλα μίλησε χθες, στο μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, ο επονομαζόμενος και «μάγος των αγορών», Τζορτζ Σόρος. Ο ουγγροαμερικανός εβραϊκής καταγωγής μεγαλοεπενδυτής, παρουσία του επιχειρηματικού και βιομηχανικού κατεστημένου της χώρας μίλησε για την Ελλάδα, την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, την παγκόσμια οικονομία, αλλά και τις αλυσιδωτές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή…

Φοβερή η Goldman Sachs.Σύμφωνα με τα έγγραφα Wikileaks τα είχε ..."προφητεύσει" όλα.

Στο τηλεγράφημα 09FRANKFURT687 που έστειλε το προξενείο των ΗΠΑ στη Φρανκφούρτη με θέμα «Η ΕΚΤ θεωρεί τη δημοσιονομική κρίση στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη και την Ευρωζώνη ως διαχειρίσιμη», υπάρχει η άποψη του κ. Ντ. Σουμάχερ της Goldman Sachs ότι είναι πιθανό να χρεοκοπήσει η Ελλάδα! Μάλιστα, ο άνθρωπος της Goldman προχωράει από τις 12 Μαρτίου του 2009 σε προβλέψεις που αποδείχτηκαν αρκετά ρεαλιστικές τελικά. Οπως αναφέρει το τηλεγράφημα, ο κ. Σουμάχερ βλέπει ως πιθανό το ενδεχόμενο χρεοκοπίας μιας εκ των Ελλάδας, Ιταλίας, Ισπανίας ή Πορτογαλίας, και επισημαίνει ότι «η μέση διάρκεια ωρίμασης του ελληνικού χρέους γινόταν μικρότερη και το υπερτίμημα μεγαλύτερο».