Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Δήμας; ποιός Δήμας;;

Να δείτε που στο τέλος θα αποδειχθεί ότι η υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα οφείλεται σε παρανόηση. Ο Αντώνης τηλεφώνησε στον ΕΓΩ ο Βενιζέλος, του πρότεινε τον Δήμα, και ο Ευάγγελος συμφώνησε ασμένως επειδή, όπως ισχυρίζεται σε στενούς συνεργάτες του που ψιλογκρινιάζουν, νόμισε ότι επρόκειτο για τον Πύρρο!!

οπ

Οι δανειστές επιβάλουν τις εξελίξεις στη χώρα μας.

Οι δανειστές έριξαν τον Παπανδρέου. Εάν αυτό που κάνουν τώρα, δεν είναι συμπαιγνία με την μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά, τότε ρίχνουν και τον Σαμαρά, ώστε στη συνέχεια να εξευτελίσουν την Αριστερά και να επιβάλουν φανερά στην Ελλάδα διεθνή επιτροπεία. Αυτό θα είναι και το τελευταίο σκαλοπάτι του ελληνικού πειράματος για τον παραδειγματισμό των εθνών.

Όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι τώρα πλέον, οι δανειστές στην πραγματικότητα κυβερνούν την Ελλάδα και φυσικά τις ζωές όλων μας. Όχι μόνο ανακατεύονται στα εσωτερικά μας πράγματα, αλλά τα επιβάλλουν ωμά και απροκάλυπτα.

Ο κύριος Σονούπο

Ακούς το όνομα του τίτλου. Νομίζεις
ότι είναι Ιάπων. Τελικά διαπιστώνεις
ότι είναι επίρρημα και θες
να κάνεις χαρακίρι.
Η νόμιμη και αναπόφευκτη συνακρόαση συνεπιβατών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αποκαλύπτει περισσότερα απ' όσα όλα τα ΜΜΕ μαζί.

Χθεσινό, ακριβές και απίστευτο. Κατά το μεσημέρι επιβιβάζονται στον σταθμό Ηράκλειο του ΗΣΑΠ τρεις νεαρές (ηλικιακή κλίμαξ 16-17). Το βαγόνι δεν είχε πολύ κόσμο και βρίσκουν θέσεις για να κάτσουν. Και ρωτάει η μία (σημείωση: δεν ήταν ξανθούλα. Σκούρο καστανό το μαλλί της): «Ρε σεις ποιος είναι αυτός ο κύριος Σονούπο;» Εν χορώ οι άλλες δύο: «Ποιος;». Επιμένει η κατανομαλλούσα: «Να μωρέ, δεν θυμάμαι τι ακριβώς τη ρώτησα την κυρία Τάδε και μου έλεγε συνέχεια για τον Σονούπο». Αυτή που βρισκόταν καθισμένη δίπλα της προσπαθεί με οξυδερκείς ερωτήσεις να ανιχνεύσει την ταυτότητα του αινιγματικού κ. Σονούπο: «Δηλαδή, τι σου έλεγε γι' αυτόν;». Απάντησε η απορημένη: «Μόνο το όνομά του. Έλα ρε συ, αφού σας είπα... Δυο τρεις φορές σε ερωτήσεις μου η Τάδε μου είπε ο Σονούπο. Όλα ο Σονούπο τα έκανε; Τι όνομα είναι αυτό; Σαν ιαπωνέζικο ακούγεται».