Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Τα πάντα όλα για τη Lancia Stratos!

Αν και η παραγωγή της περιορίζεται σε μόλις… ένα άκρως συλλεκτικό κομμάτι (έχει ήδη πωληθεί στον ιδιοκτήτη της εταιρίας Brose KG, Michael Stoscheck) η νέα Stratos καταφέρνει να στέκεται στο κέντρο της επικαιρότητας. Μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε τα τεχνικά χαρακτηριστική του ιταλικού supercar αλλά σε μία «prive» εκδήλωση που έγινε στην πίστα Paul Ricard στην Γαλλία τα πλήρη στοιχεία.

Εμπόδισε την αυτοκτονία του ανθρώπου. Η παραβίαση των δικαιωμάτων του ανθρώπου χτυπάει την πόρτα σου.

Του Μόσχου Εμμ. Λαγκουβάρδου

Εμπόδισε την αυτοκτονία του ανθρώπου. Η αυτοκτονία του ανθρώπου χτυπάει την πόρτα σου. Μήν κάνεις πως δεν ακούς το χτύπημα.Ο κίνδυνος μας απειλεί όλους. Μην αυταπατάσαι ότι εσένα δεν θα σε βρει, αν κλείσεις τα μάτια μπροστά στον κίνδυνο.Εμποδίζοντας την αυτοκτονία του ανθρώπου εμποδίζεις την αυτοκτονία της ανθρωπότητας. Μη λες ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Μπορείς. Στην Ελλάδα οι εξουσιαστές παραβιάζουν τα δικαιώματα του ανθρώπου. Να μην υποκρίνεσαι ότι δεν βλέπεις.Μη γίνεσαι το "άλλοθι" στο έγκλημά τους.

Άρχισαν οι μετατάξεις ...

Η Ελλάδα σήμερα είναι μια γερασμένη χώρα!!!

Με τις μεταρρυθμίσεις που επαγγέλλεται η κυβέρνηση έχει βάλει στο στόχαστρο  τον τελευταίο χρόνο τους  Πολυτέκνους και την πολύτεκνη οικογένεια, τους οποίους πλήττει ανελέητα, παρά τη συνταγματική επιταγή του άρθρου 21 παρ. 2 και 5 που ρητώς επιτάσσει ότι οι Πολύτεκνες οικογένειες έχουν δικαίωμα ειδικής φροντίδας από το Κράτος και  πως ο σχεδιασμός και η εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, καθώς και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων αποτελεί υποχρέωση του Κράτους. 
        Καμία απολύτως μέριμνα δεν λήφθηκε για την πολύτεκνη οικογένεια,  αφού ο πολύτεκνος, σε όλες τις φορολογικές επιβαρύνσεις που επιβλήθηκαν τελευταία, έχει εξομοιωθεί πλήρως με τον άγαμο, ενώ έχει κληθεί να πληρώνει τους περισσότερους έμμεσους φόρους, λόγω του γεγονότος ότι ανήκει στους μεγάλους  καταναλωτές των αγαθών με τον αυξημένο Φ.Π.Α, επειδή οι ανάγκες μίας πολυμελούς οικογένειας είναι σαφώς μεγαλύτερες από τις αντίστοιχες μίας οικογένειας με ένα ή δύο παιδιά.

Οι προγραμματισμένες γέννες ένοχες για αυτισμό και δυσλεξία

ΛΟΝΔΙΝΟ. Τα μωρά που γεννιούνται έστω και μία ή δύο εβδομάδες νωρίτερα από το φυσιολογικό αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης προβλημάτων όπως ο αυτισμός και η δυσλεξία, αναφέρουν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης στη Σκωτία ύστερα από μελέτη 400.000 παιδιών σχολικής ηλικίας.

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι τα βρέφη που γεννήθηκαν ακόμη και στην 39η εβδομάδα (μία εβδομάδα δηλαδή πριν από την ολοκλήρωση της κύησης) αντιμετώπιζαν αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης μαθησιακών δυσκολιών σε σύγκριση με βρέφη που είχαν γεννηθεί την 40ή ή την 41η εβδομάδα της κύησης. Το εύρημα αυτό είναι άκρως σημαντικό, δεδομένου ότι πολλές γυναίκες επιλέγουν να υποβληθούν σε καισαρική κατά την 39η εβδομάδα της κύησης.

Μοβ «ασπίδα»

Δύο μοβ... την ημέρα κρατούν μακριά τον καρκίνο, το Αλτσχάιμερ, τις καρδιακές παθήσεις, την άνοια και επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης, υποστηρίζουν Βρετανοί ερευνητές. Και εξηγούν ότι αναφέρονται σε φρούτα και λαχανικά με μοβ χρώμα, τα οποία άλλη μία φορά επιβεβαιώνονται ως «σούπερ τροφές» σε τελευταία έρευνα.

Κράνα, μύρτιλα, δαμάσκηνα, σταφίδες, βανίλιες, μελιτζάνες. Οι πολυφαινόλες που τους χαρίζουν το μοβ χρώμα λειτουργούν αντιοξειδωτικά και βοηθούν να καταπολεμηθούν οι βλάβες που προκαλούνται από τον ελεύθερο σίδηρο στα κύτταρα του οργανισμού.

Βίος Αγίας Άννας

Στο Πρωτευαγγέλιο του Ιακώβου βρίσκεται η βασική πηγή για ό,τι γνωρίζουμε για τους Αγίους και Δικαίους Θεοπάτορες.

Παρατίθεται απόσπασμα μεταφρασμένο

Στις ιστορίες των δώδεκα φυλών του Ισραήλ γίνεται λόγος για τον Ιωακείμ, που ήταν πολύ πλούσιος και συνήθιζε να προσφέρει διπλά τα δώρα του στο Ναό, λέγοντας: «Ας είναι ένα μέρος της περιουσίας μου για το λαό και ένα άλλο αφιερωμένο στον Κύριο μου για να συγχωρεί τις αμαρτίες μου και για τον εξιλασμό μου». Πλησίαζε η ημέρα τον Κυρίου η μεγάλη και οι υιοί Ισραήλ πρόσφεραν τα δώρα τους. Στάθηκε τότε μπροστά του ο Ρουβείμ και του είπε: «Δεν σου επιτρέπεται να προσφέρεις πρώτος τα δώρα σου, αφού δεν έκανες απογόνους στον Ισραήλ».