Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Τελικά, μπορεί η "απαγόρευση των επιδοτήσεων" να τελειώσει την Πράσινη Απάτη και στην Γερμανία


Η παραπάνω εικόνα είναι η πιο απλή εξήγηση γιατί τα αιολικά είναι (ηλεκτροδοτικά) περίπου άχρηστα (έως βλαπτικά).

«Πατριωτική» Αριστερά και UFOs

Σε πολιτικό επίπεδο, οι «εθνικές» ευαισθησίες της Αριστεράς μπορούν να συγκριθούν μόνο με τον «εθνωφελή» χαρακτήρα των ρόλων που ενσάρκωναν ο Αρτέμης Μάτσας και ο Δήμος Σταρένιος στις πολεμικές ταινίες. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού ετούτη η στρούγκα εκ κατασκευής και ιδιοσυστάσεως τέτοιο τυρί βγάζει. Η Αριστερά, στην τελική σούμα της Ιστορίας, είναι ειλικρινής. Δεν υπερασπίζεται κάτι που δεν αναγνωρίζει ότι υπάρχει. Το «έθνος» σού λένε ότι είναι μια «κατασκευή», μια «επινόηση» του 19ου αιώνα και το μόνο αληθές είναι η «ταξική πάλη» (δεν έχουν καταλήξει στο αν αυτή η «πάλη» είναι ελεύθερη ή ελληνορωμαϊκή). Με αυτή τη βασική παραδοχή μπορεί κάποιος να εξηγήσει πώς υπάρχουν πατριώτες (ελάχιστοι στον αριθμό) στην Αριστερά, αλλά οι πολιτικές εκφράσεις της, οι αποφάσεις και τα σχεδιάσματά της είναι σφόδρα ανθελληνικά. Υπό «κανονικές» αριστερές συνθήκες, το 1821 θα έπρεπε οι Ελληνες και οι Τούρκοι φτωχοί να τα βάλουν με τα πλούσια αφεντικά και όχι αναμεταξύ τους. Ωραίο το σχήμα, αλλά πιο πιστευτό μπορεί να γίνει ένα κογιότ που χορεύει μπρέικντανς και λύνει εξισώσεις.

Μητέρα κλινικά νεκρή φέρνει στον κόσμο το μωρό της και επανέρχεται στη ζωή

Το θαύμα της ζωής

Μιζούρι

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών. Μία γυναίκα, η οποία βρισκόταν στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, υπέστη ανακοπή καρδιάς και θεωρήθηκε κλινικά νεκρή. Οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική για να σώσουν το μωρό της και λίγη ώρα μετά η νεαρή μαμά επέστρεψε στη ζωή...

Όλα συνέβησαν τον περασμένο Φεβρουάριο. Η γυναίκα, καθηγήτρια σε γυμνάσιο, ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε μέσα στο σχολείο. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο, αλλά μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο οι διασώστες διαπίστωσαν ότι η καρδιά της είχε σταματήσει να λειτουργεί.