Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

"Αυθόρμητες" ...συγκεντρώσεις!

Η συνεύρεσι με τον τον Αρμαγεδώνα

Από τον Ιάσωνα

Στα δελτία δημοσιογραφικών απόψεων ως έχουν εκφυλισθεί οι "ειδήσεις" με φόντο τα γεγονότα, μονοπωλούσε το πιο "σημαντικό" από συστάσεως της ελληνικης Δημοκρατιας. Εμφανώς συγκινημενη ξανθιά εκφωνήτρια μας εξηγούσε ότι "αυτό που βλέπουμε δεν έχει συμβή ποτέ στην Ελλάδα". «Αυθόρμητες συγκεντρωσεις» πολιτών, που κατακλύζουν τις πλατείες των μεγάλων πολεων να υποστηρίξουν την κυβέρνησι.. Ενώ άλλη ακόμη πιο σεμνά διαλογιζομένη είπε: «Οι πολίτες διαδηλώνουν ήρεμα αλλά παραμένουν με αποφασιστικότητα στην πλατεία συνταγματος θέλοντας να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στην κυβέρνηση απέναντι στις πιέσεις και τους εκβιασμούς που ασκούνται στη χώρα μας.»

Ποιος θα είναι ο νέος ΠτΔ φίλοι υπήκοοι; Σας ρώτησε κανείς;

Υποτίθεται (με βάση το ισχύον Σύνταγμα) ότι διαλύθηκε η προηγούμενη Βουλή επειδή δεν συμφωνούσαν οι αντιπρόσωποί μας στο πρόσωπο του ΠτΔ. Έγιναν λοιπόν εκλογές ακριβώς για να εκλέξουμε νέους αντιπροσώπους προκειμένου να εκλεγεί επιτέλους ΠτΔ. Γι’ αυτό δεν έγιναν;

Εκλέξαμε λοιπόν νέους αντιπροσώπους. Σκεφτείτε όμως. Σας είπε προεκλογικά κάποιο κόμμα ποιον θα προτείνει για ΠτΔ. Όχι βέβαια. Ψηφίσαμε για να εκλεγεί νέος ΠτΔ, αλλά εμείς δεν ξέραμε ποιος θα είναι αυτός, ώστε να ξέρουμε κι εμείς τι να ψηφίσουμε. Δώσαμε απλά λευκή εντολή. Αυτή είναι η δημοκρατία μας.