Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Με αφορμή τους πάγους και τα κρύα


Θα έχετε ακούσει τις τελευταίες μέρες δύο ειδησούλες που ενδιαφέρουν τους κλιματολάγνους.

Ο αριθμός των θανάτων των χριστιανών που πέθαναν για την πίστη τους διπλασιάστηκε το 2013

Όπως αναφέρει σε άρθρο του το Reuters, ο αριθμός των περιπτώσεων που οι χριστιανοί σκοτώθηκαν για την πίστη τους σε όλο τον κόσμο διπλασιάστηκε το 2013 από το προηγούμενο έτος, με τη Συρία να αντιπροσωπεύει περισσότερο από το σύνολο του παγκόσμιου συνόλου το 2012, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα της ‘Open Doors’, μιας οργάνωσης που υποστηρίζει τους διωκόμενους Χριστιανούς σε όλο τον κόσμο. Η οργάνωση δήλωσε την Τετάρτη ότι έχει τεκμηριωμένες 2.123 δολοφονίες «μαρτύρων», σε σύγκριση με τις 1.201 το 2012. 1.213 τέτοιοι θάνατοι υπήρχαν μόνο στη Συρία πέρυσι, αναφέρει η οργάνωση.

ΚΚΕ: Νομιμοποιεί την κατοχή και μας εμπαίζει…

Η ηγεσία του ΚΚΕ ξεπερνάει σε υποκρισία και το ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει καθαρά ότι αγωνίζεται για τη σωτηρία της ΕΕ και της ευρωζώνης και ότι διεκδικεί την κυβερνητική διαχείριση του καθεστώτος μέσα από τις ομαλές εκλογικές λειτουργίες, αναμένοντας παθητικά το πότε θα πέσει ο σκουληκιασμένος καρπός (κυβέρνηση).
Το ΚΚΕ δηλώνει τα αντίθετα:
Ότι αγωνίζεται εναντίον της ΕΕ των ληστών και ότι έχει σαν προπαγανδιστική προμετωπίδα την «ανυπακοή»!

Στην πράξη φυσικά νομιμοποιεί το κατοχικό καθεστώς του 4ου Ράιχ και κάνει ό,τι μπορεί να μην υπάρξει λαϊκή ΑΝΥΠΑΚΟΗ. Ευθυγραμμίζεται πλήρως με τη «νομιμότητα» της κατοχικής, κυβερνητικής ΥΠΑΚΟΗΣ.