Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Αββάς Ισαάκ: "Προσπάθησε να βρεις ησυχία, οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ"!

Τά πολλά ὑλικά πράγματα δένουν τόν ἄνθρωπο στήν γῆ αὐτή, καί δέν τόν ἀφήνουν νά δεῖ τήν Αἰώνια Βασιλεία. Ἡ ἀφθονία τῶν πραγμάτων εἶναι ἐχθρός τῆς ἐγκράτειας.

Εἰναι εὐτυχισμένος ἐκεῖνος πού προσπαθεῖ νά βρεῖ ἡσυχία γιά νά ἔλθει σ'ἐπικοινωνία μέ τόν Θεό, καί δέν ἐπηρεάζεται ἀπό τίς πολλές ἐργασίες. Γιατί ὅσο ζεῖ ὁ ἄνθρωπος θά ἔχει δουλειές καί δέν θά σταματήσουν ποτέ. Βέβαια, καί ἡ ἐργασία εἶναι ἀπαραίτητη γιά τήν προκοπή τῆς ψυχῆς. Οἱ Πατέρες μάλιστα ὁρίζουν ὅτι οἱ ἀρχάριοι στήν πνευματική ζωή πρέπει νά καταγίνονται πολύ μέ τή σωμάτικη ἐργασία, γιά νά μή τούς πειράζει ὁ σατανᾶς, χωρίς φυσικά νά παραλείπουν καί τήν προσευχή. Καί προσευχή καί ἐργασία.

Οι άνθρωποι στα συσσίτια δεν είναι άλλοι, είμαστε εμείς!

«Άνοιξε το πρώτο κοινωνικό παντοπωλείο των ανεξάρτητων Ελλήνων»
«Στα μαχαίρια Χρυσή Αυγή και δήμος Αθηναίων για τη διανομή φαγητών σε άπορους». Καπέλα και τίτλοι... ελεημοσύνης στα καθημερινά φύλλα των εφημερίδων.

...Και ο Καμμένος νοιάζεται για τον λαό του. Αυτός ο πολιτικός, που ως επιχειρηματίας έχει εκατομμύρια ευρώ, άνοιξε ένα μαγαζάκι ως πολιτικός, (κοινωνικό παντοπωλείο) για να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις, τους ανεξάρτητους Έλληνες. Τι να κάνει και αυτός... είδε ότι η επιχειρηματική του ιδιοφυΐα και το πολιτικό του όραμα δεν φτάνουν για να βγει ο λαός από το αδιέξοδο.
Για τη Χρυσή Αυγή, δεν είχαμε καμία αμφιβολία αφού... και αυτοί θέλουν οι Έλληνες να είναι ανεξάρτητοι και φροντίζουν με συσσίτια, να μας αποδεσμεύσουν από την παγκόσμια δικτατορία.

Ποιος κρατάει ενωμένη την ελληνική οικογένεια;

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Ποιος κρατάει ενωμένη την ελληνική οικογένεια; Την κρατάει ενωμένη ο νόμος, που προστατεύει τα περιουσιακά δίκαια; Κι όταν τα περιουσιακά δίκαια παραβιάζονται ή παύουν να υπάρχουν η ελληνική οικογένεια διαλύεται; Αν δεν διαλύεται ποιος κρατάει ενωμένη την ελληνική οικογένεια;

Χωρίς εμένα δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε, λέει το αψευδές στόμα του Κυρίου! Η ελληνική οικογένεια παρά την επιβουλή του Εχθρού μένει ενωμένη! Ο γάμος είναι για την ελληνική οικογένεια μυστήριο. Απόδειξη ότι κρατάει τόσο σφιχτά ενωμένη την ελληνική οικογένεια!

Αν θέλουμε να πλήξουμε τους ΄Ελληνες είπε ένας απ΄ τους δεδηλωμένους μισέλληνες, πρέπει να πλήξουμε την οικογένεια, την Ορθοδοξία, την ελληνική γλώσσα. Η αγάπη του Ιησού Χριστού και η πίστη κρατάει ενωμένη την ελληνική οικογένεια, τον πατέρα, τη μητέρα, τα παιδιά.Η αγάπη του Χριστού δεν είναι ποτέ ξέχωρη από αυτούς που αγαπούν. Τί θα μας χωρίσει απ΄ την αγάπη του Ιησού; Ύψωμα ή βάθος;