Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Όταν ξεκινάς να σταθείς ενώπιον του Κυρίου


Όταν ξεκινάς να σταθείς ενώπιον του Κυρίου, ας είναι ο χιτώνας της ψυχής σου υφασμένος εξ ολοκλήρου με το νήμα ή μάλλον με το λήμμα της αμνησικακίας. Ειδεμή τίποτε δεν πρόκειται να ωφεληθείς από τον προσευχή. Όλο το ύφος και το λεκτικό της προσευχής σου ας είναι ανεπιτήδευτο, διότι ο τελώνης και ο άσωτος με έναν μόνο λόγο συμφιλιώθηκαν με τον Θεό.

Όσιος Ιωάννης ο Σιναΐτης

Είναι ψέματα ότι το μνημόνιο τελειώνει τον Μάϊο του 2014.

Το Μνημόνιο ΙΙ έχει διάρκεια έως το 2035 ή έως την αποπληρωμή του 70% των χρεών μας προς την τρόικα. Δηλαδή ακόμα και πιο πέρα από το 2035. Τον Μάιο απλά τελειώνουν οι επισκέψεις της τρόϊκας.

Αν φυσικά υπάρξει νέος δανεισμός και νέο μνημόνιο, θα συνεχιστούν και οι επισκέψεις της τρόϊκας ή έστω οργάνων της ΕΕ.

Από εκεί και πέρα η διεθνής εποπτεία, στα πλαίσια του Μνημονίου ΙΙ, θα συνεχιστεί μέχρι πλήρους εξοφλήσεως για να βεβαιώνεται η σταδιακή αποπληρωμή χρεών, κάτι που φυσικά είναι αδύνατο.

Γιατί επαναστατήσαμε;

Το κοινό που παρακολουθεί την
παρέλαση (τηλεπαθητικά)
μπορείτε να το δείτε κι εσείς
τηλεπαθητικά...
Αφενός για να έχει δικαίωμα ο κάθε πικραμένος να υπερασπίζεται (ως ελληνόφωνος) τον Σουλτάνο. Αφετέρου για να διεξάγονται πριβέ παρελάσεις.

Αν δεν είχε γίνει η Επανάσταση του 1821 δεν θα μπορούσε ο Έλλην να παρακολουθεί τηλεπαθητικά την παρέλαση των Ενόπλων Δυνάμεων από την οδό Βουκουρεστίου. Η έξοδος από την κρίση και το πρωτογενές πλεόνασμα, ως γνωστόν, αυξάνουν τις ικανότητες για «ESP - Extrasensory perception, ήτοι Εξωαισθητηριακή Αντίληψη». Ο μέσος φορολογούμενος γίνεται γιόγκι, Γιούρι Γκέλερ, Χάρυ Χουντίνι και Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, δάσκαλος του καράτε. Αυτό δεν είναι παράδοξο αλλά αναπόφευκτη συνέπεια της μεγάλης άσκησης εσωτερισμού, που είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε με το Μνημόνιο. Λίγο το έχεις να μην εισπράττεις δεκάρα τσακιστή και μέχρι τις 31/12/2013 να υποχρεώνεσαι να πληρώσεις περί τους 12 φόρους, εισφορές, χαράτσια, ΦΑΠ και λοιπά κερατόσημα; Μετασχηματίζεις τον αέρα σε ύλη! Ασχολείσαι με την αεροφαγία για να αντιμετωπίσεις την φοροκαταδρομική μανία. Άρα, το να δεις στρατιωτική παρέλαση εκ του μακρόθεν καθίσταται παιχνιδάκι. Με τα μάτια της ψυχής σου αντικρίζεις τα αγήματα των πεζοναυτών, των ειδικών δυνάμεων, του πεζικού, των μαυροσκούφηδων και όλων των συμμετεχόντων. Με τη διαίσθηση αντιλαμβάνεσαι τον ήχο από τις αρβύλες των στρατιωτών και τον θόρυβο από τους κινητήρες των τεθωρακισμένων.

Εξομολόγηση και μεγαλοπρέπεια

Λαρισινά Δοκίμια
Μ.Ε.Λαγκουβάρδου


«Αυτός τας ασθενείας ημών έλαβεν
Και τας νόσους ημών εβάστασεν.»

(Ησαϊας 54,3 Ματθ. 8,17)

Η σωματική υγεία επηρεάζεται τόσο από σωματικά όσο και από ψυχικά και πνευματικά αίτια. Ένας μνησίκακος π.χ. είναι πιο ευάλωτος στην ασθένεια από ό,τι είναι ένας που συγχωρεί τους εχθρούς του και προσεύχεται υπέρ αυτών.

Μια έρευνα για την θνησιμότητα των ασθενών στο μετεγχειρητικό στάδιο, απέδειξε ότι η μεγαλύτερη θνησιμότητα παρατηρείται στους ασθενείς που έχουν έλλειμμα στον τομέα της αγάπης, που δεν έχουν κανέναν να ενδιαφερθεί γι΄ αυτούς, ούτε οι ίδιοι ενδιαφέρονται για κανέναν.