Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Εγώ και ο εαυτός μου

Τώρα μιλάμε για εμένα. Εμένα τον ίδιο. Ναι, βρε. Εγώ είμαι το θέμα. Για μένανε (να το πω και λαϊκά) ο λόγος. Me, myself and I...

«Εγώ είμαι ασφαλισμένος στο ταμείο εμπόρων. Εγώ προσωπικά, ο Αδωνις Γεωργιάδης. Από τα 17 μου χρόνια. Εγώ, για τον εαυτό μου σου λέω, αν πάρω σύνταξη 300 ευρώ, όταν βγω στη σύνταξη, θα είμαι και ευχαριστημένος». Τάδε έφη Αδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Υγείας, πρώην βουλευτής ΛΑΟΣ, νυν βουλευτής Ν.Δ., νυν και αεί έμπορος και εσαεί πανελίστας. Στο προαναφερθέν χωρίον της τηλεοπτικής δημηγορίας του ανδρός παρακαλούμε σημειώσατε τα κάτωθι: «Εγώ, εγώ προσωπικά, ο Αδωνις Γεωργιάδης, εγώ για τον εαυτό μου». Είναι σημαντικό να το προσέξετε; Ασφαλώς! Σε σύνολο 41 λέξεων οι 11 είναι αυτοαναφορικές! Ανά τέσσερις λέξεις (σχεδόν) η μία αφορά Εκείνον! Ποιος είναι Εκείνος; Ναι, ναι, Αυτός είναι. Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ! Αυτοπροσώπως! Μήπως είναι εγωιστής ή ψωνισμένος με την πάρτη του και τα λέγει τούτα; Μπααα. Πρέπει να είναι Αμερικανός ράπερ. Αν δεν το γνωρίζετε, μάθετέ το. Στη μουσική σκηνή της ραπ και της χιπ χοπ οι καλλιτέχνες βάζουν το ονοματάκι τους πολύ συχνά στη στιχοπλοκή, ώστε να αποκτούν αναγνωρισιμότητα. Ε, και ο Αδωνις δεν απέχει πολύ από τη ραπ.

Παναθηναϊκός: Το χάπι ζαχαρωμένο

Πάλι το χάπι μάς το δίνουν ζαχαρωμένο…
Μετά τη χρεοκοπία, στον ορίζοντα εμφανίζονται …ηλιαχτίδες: οι ξένοι «εισβολείς», ή αλλιώς οι μαφίες των πολυεθνικών…
Εγχώριος διαχειριστής, η Οικογένεια Γιανακόπουλου:
Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία, διαπλεκόμενη με πολυεθνικές…

Γράφαμε σε παλιότερο άρθρο μας με τίτλο: «Οι «σωτήρες» του Παναθηναϊκού...»:
«Ο Παναθηναϊκός «κωδικοποιεί», σε μικρογραφία, αυτό που συντελείται σε όλη την Ελλάδα και σε όλα τα καπιταλιστικά κράτη, κράτη-δορυφόρου του ευρω-φασισμού: Τα λεηλατούν και τα χρεοκοπούνε για να τα καταστήσουν ΑΠΟΙΚΙΕΣ των ισχυρών του χρήματος…».

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!...

"Κάνουμε ό,τι μπορούμε..."
"Ξέρετε πόσοι άνθρωποι, φέτος, για πρώτη φορά, μπήκαν στην φυλακή για χρέη;"
"Πόσες περιουσίες δημεύτηκαν;"

Δήλωσε ανερυθρίαστα το γνωστό απόβρασμα, ο εκτελών χρέη υπουργού Οικονομικών.
Και βέβαια δεν φοβήθηκε την οργή και την διαμαρτυρία τού απέναντί του, γιατί σε κείνη την θέση βρισκότανε ένα άλλο απόβρασμα, της δημοσιογραφίας αυτή την φορά!

Αφού οι φόροι είναι «αριστεροί» γιατί να μην έρθει η Αριστερά;

Ο ενιαίος φόρος για την ακίνητη περιουσία που επιβάλει η κυβέρνηση είναι φόρος της Αριστεράς και όχι φόρος των φιλελεύθερων. Αυτό περίπου μας είπε χθες το πρωϊ ο κατ’ εξοχήν αρμόδιος για το θέμα, γενικός γραμματέας δημοσίων εσόδων κ. Θεοχάρης μιλώντας στο Ρ/Σ Βήμα Fm.

Συγκεκριμένα είπε ότι «ο φόρος ακίνητης περιουσίας σίγουρα δεν είναι ένας φόρος που τον ζητάει η φιλελεύθερη ομάδα. Είναι ένας φόρος που θα τον χαρακτήριζα "αριστερό". Οι φιλελεύθεροι και οι οπαδοί της ελεύθερης οικονομίας θα έλεγαν "εμείς έχουμε φορολογηθεί, δεν χρειαζόμαστε άλλο φόρο"».