Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Κοιτάσματα πετρελαίου ίσα με το 75% των αποθεμάτων της Σ.Αραβίας εντόπισαν οι ΗΠΑ στην ελληνική ΑΟΖ!

Αυτή την στιγμή στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου έχει διαμορφωθεί μία συμμαχία που ένα μόλις χρόνο πριν, θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο πολιτικού θρίλερ και μάλιστα ευφάνταστου σεναριογράφου και όχι πραγματικότητα. Αλλά ο εντοπισμός των μεγαλύτερων ενεργειακών αποθεμάτων που έχουν εντοπιστεί στην περιοχή αυτή το έκανε πραγματικότητα: Ένας πολύ ισχυρός πολιτικο-στρατιωτικός άξονας Ελλάδος-Ισραήλ-Κύπρου με τις ευλογίες και την "ομπρέλα" ασφαλείας των ΗΠΑ. Τι συνέβη (πέρα από το γεγονός ότι η Τουρκία πλέον δείχνει να τραβάει τον "δικό της δρόμο", απέναντι από τις ΗΠΑ για πρώτη φορά εδώ και μισό αιώνα);

Τα αποτελέσματα δύο επίσημων μελετών του USGS που στηρίζονται σε μελέτη στοιχείων από 1000 γεωτρήσεις που έχουν διενεργηθεί στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς επίσης και από σεισμικές καταγραφές σε έκταση 30 χιλιάδων χιλιομέτρων είναι συγκλονιστικά σε ότι αφορά τα ενεργειακά αποθέματα. Και δεν μιλάμε μόνο για φυσικό αέριο. Μιλάμε για πετρέλαιο, όπου πραγματικά οι αριθμοί που οι ίδιοι οι Αμερικανοί δίνουν στην δημοσιότητα, "ζαλίζουν":

"Εφιαλτικά" συμπεράσματα για τη Θράκη. Κρατήστε αυτή τη μελέτη!

Συνεργάστηκαν: 
Μαρία Σταματιάδου (δημοσιογράφος) 
Όμηρος Φωτιάδης (Αναλυτής Γεωπολιτικής)


Πηγές:
 Περιοδικό Αντιφωνητής 
Εφημερίδα "Τα Νέα της Ροδόπης"
 Εφημερίδα "Χρόνος"
 Ιστολόγιο "Τουρκικά Νέα" 
Ιστολόγιο "Προξενείο Stop"
 Ιστολόγιο Παρατηρητήριο Τουρκίας 
Ιστολόγιο Αβόλευτος 
Ιστολόγιο Ramnousia



Επί χρόνια γίνεται μία προσπάθεια ανάδειξης του Θρακικού προβλήματος, ενός εθνικού προβλήματος που όσο η Αθήνα αποφεύγει, τόσο αυτό γιγαντώνεται και απειλεί την εσωτερική ειρήνη και ασφάλεια των πολιτών της περιοχής.

Επιχειρήσαμε, να αποδώσουμε τον στρατηγικό σχεδιασμό και την γενικότερη παρεμβατικότητα της Τουρκίας στην Θράκη, αναλύσαμε πλείστες όσες περιπτώσεις της μεθοδικής «εργασίας» που έχουν αναλάβει μυστικές υπηρεσίες της γείτονος Τουρκίας προκειμένου να αλλοιώσουν την πραγματικότητα και να «χτίσουν» με υπομονή όλα εκείνα τα απαραίτητα «δομικά στοιχεία» που μπορούν να στοιχειοθετήσουν σοβαρότατο πρόβλημα για τον χαρακτηρισμό της Ελληνικότητας της περιοχής.

Έχεις διαβάσει το Σύνταγμα;

Διαβάστε 25 από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία του Συντάγματος της Ελλάδας. Υπάρχουν και πολλά άλλα γι’ αυτό όσοι δεν το έχουν διαβάσει ακόμη, νομίζω πως είναι καιρός να το κάνουν. Κρίνετε μόνοι σας αν θα επιτρέψετε να σας στερούν κάποιοι άνθρωποι τα δικαιώματά σας και αποφασίστε αν θα μείνετε με σταυρωμένα χέρια ή… θα θυμώσετε.
  1. Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου (Σύνταγμα Άρ. 4 παρ. 1). Πώς προκύπτει κάποιοι να έχουν ασυλία για τα πάντα, ακόμα και για συζυγικές ή αστικές διαφορές με γειτόνους;
  2. Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους (Σύνταγμα Άρ. 4 παρ. 5) Πώς προκύπτει ότι οι άποροι, άνεργοι, ΑμΕΑ και πολύτεκνοι υπόκεινται σε φορολογία και περιορισμούς ίδιους με τις ισχυρές κοινωνικές ή και ταξικές ομάδες;

Η CIA πίσω από την αιγυπτιακή επανάσταση;

Έχω γράψει και άλλες φορές πως δεν είμαι ιδιαίτερα φίλος των διάφορων συνομωσιολογικών θεωριών που κυκλοφορούν κατά κόρον σε σχέση με τις πολιτικές εξελίξεις, ούτε θεωρώ τις διάφορες μυστικές υπηρεσίες τόσο παντοδύναμες όσο τις θέλει ο κινηματογράφος ή η λαϊκή φαντασία.

Η πραγματικότητα όμως μας λέει, ότι αυθόρμητες, λαϊκές επαναστάσεις σπάνια συμβαίνουν στον αληθινό κόσμο.

Για να πετύχει μια επανάσταση χρειάζεται σχεδιασμός, οργάνωση, και μεθόδευση, άσχετα του κατά πόσο επηρεάζουν τα Twitter και Facebook.

Ελλάδα χωρίς Έλληνες, και «Έλληνες» χωρίς Ελλάδα.

Ο Κλεισθένης γράφει.

Λυπάμαι που θα δυσαρεστήσω και ίσως θυμώσω πολλούς, το θέμα δεν είναι αν αυτά που γράφω είναι δυσάρεστα αλλά αν είναι αληθινά.
Παρακολουθήσαμε όλοι την συνέντευξη των τροϊκανών και μείναμε άναυδοι απ’ την ωμότητα και την προσβλητικότητα των δηλώσεων.
Σε μια συνέντευξη του Μπους ένας Άραβας δημοσιογράφος του πέταξε ένα παπούτσι, κίνηση πολύ προσβλητική για όσους ξέρουν το τι σημαίνει για ένα Μουσουλμάνο αυτή η κίνηση.
Στη συνέντευξη υπήρχαν πολλοί Έλληνες δημοσιογράφοι οι οποίοι παρέμειναν απαθείς στα όσα προσβλητικά έλεγαν τα «λογιστάκια» της τρόικας, καμία αντίδραση, πολύ «σαβουάρ βιβρ».

Εμφανίστηκε ο 4ος ιππότης της Αποκάλυψης στα γεγονότα της Αιγύπτου; BINTEO ΣOK!

"Και όταν άνοιξε την τέταρτη σφραγίδα, άκουσα τη φωνή του τέταρτου ζώου να λέει: Έλα και βλέπε. Και είδα, και να, ένα άλογο, ωχρό κι εκείνος που καθόταν επάνω σ' αυτό ονομαζόταν θάνατος, και ο Άδης ακολουθούσε μαζί του" και τους δόθηκε εξουσία επάνω στο ένα τέταρτο της γης να θανατώσουν με ρομφαία και με πείνα και με θάνατο, και με τα θηρία της γης" Αποκάλυψη 6:7,8.

Αδάμ και Εύα (για παιδιά)

Να χαιρόμαστε με το Θεό

Του Μόσχου Εμμ. Λαγκουβάρδου

1.Πώς δένομαι με όλα και θλίβομαι όταν φεύγουν και μ΄ αφήνουν; Με όλα τα πράγματα συνδέομαι και νιώθω την πίκρα του κενού, ακόμα και με το παραμικρό. Έφυγαν οι δυο κυρίες που διατηρούσαν το μικρό μπακάλικο κοντά εκεί όπου μένω κι ένιωσα θλίψη βλέποντας το άδειο μαγαζί. Έφυγε η φοιτήτρια που έμενε απέναντι. Η μεταλλική ντουλάπα λείπει και το μπαλκόνι της είναι άδειο. Τα παράθυρα είναι χωρίς τις κουρτίνες με τα έντονα χρώματα

2.Ίσως με όλες αυτές τις μικρές δόσεις πίκρας ο Κύριος να με μαθαίνει να μην αποζητώ τη χαρά στα πράγματα, αλλά στην αίσθηση της παρουσίας Του. Πώς δεν θα αναζητώ και δεν θα λυπάμαι για πράγματα στα οποία δεν είναι εκεί ο Θεός; Πώς θα γίνει αυτό; Το προείπε ο προφήτης Δαβίδ: "Μακάριοι ων αφέθησαν αι ανομίαι". Ευτυχισμένοι και τρισευτυχισμένοι αυτοί που ζήτησαν και έλαβαν τη συγχώρηση των αμαρτιών τους, για να μπορούν να νιώθουν την παρουσία του Κυρίου.