Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Το τέλος της εθνικής μας κυριαρχίας - "Κατάσχεση δημόσιας περιουσίας, σύλληψη... "

Ένα συγκλονιστικό απόσπασμα από το νέο Μνημόνιο που αποδεικνύει ότι όχι απλώς παραδίδεται η χώρα στους ξένους δανειστές, αλλά όπως το defencenet.gr έχει αποκαλύψει ανοίγει το δρόμο ακόμα και για επέμβαση των στρατιωτικών δυνάμεων στην Ελλάδα, αλλά και συλλήψεις Ελλήνων δημόσιων λειτουργών στο εξωτερικό ή όπου βρίσκονται, δημοσιεύουμε σήμερα. Πρόκειται όχι για επιστροφή στην βαυαροκρατία, αλλά επιστροφή στην Φραγκοκρατία.

Ιδού τι αναφέρει το κείμενο της ντροπής που υπερψήφισαν οι 199 βουλευτές της εθνικής αντιπροσωπείας:

"Κάθε ένα από τα (σ.σ.: συμβεβλημένα) μέρη αμετάκλητα και χωρίς όρους αίρει κάθε ασυλία την οποία έχουν ή θα μπορούσαν να έχουν στο μέλλον σε σχέση με τον εαυτό τους ή τα περιουσιακά τους στοιχεία ή έσοδα από νομικές διαδικασίες που σχετίζονται με αυτή την Συμφωνία. Κάθε ασυλία συμπεριλαμβανομένης χωρίς περιορισμούς ασυλία από (σ.σ.: συνέπειες) μήνυσης/αγωγής, αποφάσεις δικαστηρίων ή άλλη αρχή, από σύλληψη, κράτηση ή περιοριστικό ένταλμα πριν από την ανακοίνωση της δικαστικής απόφαση και από κάθε μορφή εκτέλεσης και επιβολής κατά αυτής, των περιουσιακών της στοιχείων ή έσοδα μετά την δικαστική απόφαση μέχρι το σημείο που δεν απαγορεύεται από υποχρεωτικό νόμο.

Όσο Νυχτώνει το Χρέος μεγαλώνει. Μεγαλώνει και το χρέος όλων μας απέναντι στην Πατρίδα στα παιδιά μας και στα παιδιά των συνελλήνων.

Γράφει ο Πόρτα – Πόρτα

Κανένας δεν διάβασε και ΠΑΛΙ την Δανειακή Σύμβαση(2). ΚΑΝΕΙΣ… τι να διαβάσουν τα όρνια? τι να κατανοήσουν τα ζώα? τι απορίες να έχουν ο στοκοι ?
Χτες βράδυ μετά την πλατεία κάθισα 5 ώρες και έκανα μια μόνο προσεκτική ανάγνωση των 2 Συμβάσεων, αυτής του PSI και της Δανειακής.
Τα ΛΑΘΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ??….. ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ. Βρείτε την Ελληνική Μετάφραση στο “subordinated bond/loan”
- Τι ει ναι το Market disruption Event ?? εξήγησε κανείς ? (Γεγονός Διατάραξης Αγοράς)
- ΓΙΑΤΙ προβλέπουν Ισοτιμίες Πρώτου και Δεύτερου Νομίσματος ? (Συναλλαγματική Ισοτιμία Κοινού Εντολοδόχου Πληρωμών)
- ΑΥΤΟ ? (i) «Περιουσιακά στοιχεία» περιλαμβάνει υφιστάμενες και μελλοντικές ιδιοκτησίες, προσόδους και δικαιώματα κάθε είδους, δεν έχω σκοπό ειδικά σήμερα να ασχοληθώ με τις συμβάσεις. Διαβάστε τις. Θα επανέλθω άλλη μέρα.
Ο Φερυς κατάφερε να ΜΗΝ ΦΩΝΑΞΕΙ το ΟΧΙ..!
O Σφουγγαρακης έκανε λάντζα στη ΝΔ, και ξεφτίλισε κάθε έννοια κοινής λογικής. Αυτό το ΓΙΔΙ και το άλλο το πράσινο το ΓΑΠ.. έκαναν τις ΙΔΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ.

Οι πραιτοριανοί του χημικού πολέμου

Είναι αδίστακτοι και στυγνοί δολοφόνοι…
Τα κυβερνητικά ανδρείκελα τον εξοντωτικό οικονομικό και πολιτικό πόλεμο που έχουν κηρύξει λυσσωδώς εναντίον του ελληνικού λαού σήμερα τον «επένδυσαν» και με τις αποτρόπαιες μορφές του στρατιωτικού πολέμου: τις οβίδες χημικών!!!!
Οι πραιτοριανοί της δωσίλογης παπαδήμιας συγκυβέρνησης, με πρωτοφανή αγριότητα, στραταρχική αυθάδεια και δολοφονικό κυνισμό, ΕΚΤΟΞΕΥΣΑΝ «μάζες» χημικών» εναντίον του ελληνικού λαού που ΕΝΤΕΛΩΣ άοπλος εκδήλωνε την ΟΡΓΗ του και την ΑΠΟΓΝΩΣΗ του: Συναισθήματα που έθρεψαν και γιγάντωσαν τα κυβερνητικά ανδρείκελα των ευρω-δικτατόρων δημίων και των ληστών της τοκογλυφικής μαφίας…
Εκατοντάδες χιλιάδες λαού ξεχείλισε ειρηνικά στους δρόμους της Αθήνας και περικύκλωσε τη Βουλή, εντός της οποίας οι τρομοκράτες της τρομοκρατημένης παπαδήμιας κυβέρνησης δίνανε μια μακάβρια, θεατρική παράσταση ψήφισης και επικύρωσης της τελικής εξόντωσής του, του ολοκληρωτικού αφανισμού της Ελλάδας.