Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Προκλητική ομολογία των συγγραφέων της νέας Γραμματικής: Δεν ρωτήσαμε κανέναν δάσκαλο

  • Είχε, λέει, εμπειρία η κ. Λουκά (της ομάδας), διδάσκοντας μικρά παιδιά στο εξωτερικό
  • Τεράστιες οι ευθύνες του προέδρου του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Δημ. Βλάχου
Μόνο άσχετοι, ή που δεν ασχολήθηκαν, δεν ξεφύλλισαν τις σελίδες του νέου βιβλίου Γραμματικής της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού και έκαναν αγγαρεία, θα μπορούσαν να δώσουν την έγκρισή τους για να μπει στα σχολεία και να διδαχθεί χωρίς να ζητήσουν τις απόψεις αυτών που θα διδάξουν το νέο αυτό κατασκεύασμα στα παιδιά μας, των δασκάλων.

Δημήτριος Χατζηαποστόλου «Η ζωγραφική της εικόνας ως προσευχή»

VIDEO PLAYER by video hosting service



«Στρατηγικός σχεδιασμός»: Η ΓΕΝΙΚΗ κατεδάφιση της Ελλάδας

Ο σύγχρονος δωσιλογισμός δεν είναι μόνο ψυχωτικά δολοφονικός, αλλά και ψυχωτικά ευρηματικός στην αυθάδεια της ΑΠΑΤΗΣ.
Το νέο ταχυδακτυλουργικό τέχνασμα της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ (ολικής) κατεδάφισης της χώρας και της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, από την τρικομματική κυβέρνηση της ευρω-χούντας, είναι: «Στρατηγικός σχεδιασμός»!!!
Η «αριστερή», νεοταξική αχρειότητα, η ΔΗΜΑΡ, δίνει το άλλοθι αυτής της νεοταξικής στρατηγικής, ανασύροντας από το αριστερό οπλοστάσιο τη μαγική λεξούλα: «στρατηγικός σχεδιασμός».

Ἔστι δίκης ὀφθαλμός ὃς τά πανθ' ὁρᾶ

Άρθρον του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡ. ΚΑΤΣΟΥΛΗ
- κλασσικού φιλολόγου
- μεταπτυχιακού της εφηρμοσμένης Παιδαγωγικής του παν/μίου Αθηνών


Κατά την μυθολογία στα έγκατα της Αίτνας ευρίσκεται φυλακισμένος ο Τυφώνας, ένα μισαρό τέρας, προσωποποίησις των ηφαιστειακών εκρήξεων και των θυελλών. Ο Τυφώνας μέσα από τα έγκατα της Αίτνας, ξεφυσάει πυκνούς καπνούς και εξαπολύει πύρινα ποτάμια. Το κακό αν και καταχωνιασμένο, απομακρυσμένο από τους ανθρώπους, έχει την δύναμη να κάνη εμφανή την παρουσία του και κατά παραχώρηση Θεού να δοκιμάζη, ενίοτε κι έντονα τους ανθρώπους, οι οποίοι συνεχώς λοξοδρομούν από την οδό του αγαθού.

Ξενέρωμα

Ομολογώ ότι έχω ξενερώσει (έως έχω μείνει άναυδος) με την ΑΤΕ και την Πειραιώς. Τόσο, που βαριέμαι να μπω καν σε λεπτομέρειες. Μην ακούσω κανέναν να μιλάει κατά του καπιταλισμού. Στον καπιταλισμό, οι αποτυχημένοι, ψοφάνε, σαπίζουν και ανακυκλώνονται από τα βακτήρια και τους μύκητες. Δεν επιδοτούνται για να συνεχίσουν την θλιβερή τους ύπαρξη...

Προφανώς θα έχει συνέχεια... Να θυμίσω ότι εκεί περί το 2008, τα κέρδη όλων των εισηγμένων ήταν βασικά κέρδη των τραπεζών. Και τα πλούσια περιθώρια που επέτρεπαν βιωσιμότητα σε τράπεζα με 2% ή 4% μεριδίου αγοράς, το 2000 (τότε που ο Πειραιώς προέβλεπε ΧΑΑ στις ...8.000), και αυτά, όλα αυτά, για να αντέξουν οι εγχώριες τράπεζες τον ξένο ανταγωνισμό... Ποιόν ξένο ανταγωνισμό... Λες και μπήκε ποτέ ξένη τράπεζα στα ενδότερα της ΕΕΤ...

Το φωτομοντάζ αποκάλυψε τη δημοσιογραφική προπαγάνδα!


ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΙΔΗΣ


Η μεγαλύτερη εφημερίδα της Αυστρίας αλλοίωσε φωτογραφία σε ρεπορτάζ για τη Συρία.