Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ο γερμανικός εθνικισμός άρχισε να ενοχλεί τη διεθνή οικονομική ελίτ.

Η διεθνής οικονομική ελίτ που ηγείται της Παγκοσμιοποίησης, απεχθάνεται κυρίως ένα πράγμα. Τον εθνικισμό. Θέλει τα κράτη ανοιχτά, χωρίς εθνικές κυριαρχίες απέναντι στα συμφέροντά της και τις εθνικές κυβερνήσεις υποταγμένες. Είναι όρος επιβίωσης της Παγκοσμιοποίησης και φυσικά των συμφερόντων της διεθνούς οικονομικής ελίτ.

Στριμωγμένο φαίνεται λοιπόν το Βερολίνο με τις πρωτοβουλίες της ΕΚΤ. Ο επίμονος γερμανικός εθνικισμός, έχει αρχίσει να δυσαρεστεί τη διεθνή οικονομική ελίτ, η οποία έχει αναθέσει το ρόλο του χωροφύλακα των συμφερόντων της εντός της ΕΕ στη γερμανική κυβέρνηση. Η επιμονή του Βερολίνου να προτάσσει τα γερμανικά συμφέροντα και η βουλιμία του να εξουσιάσει την Ευρώπη, μπορεί να οδηγήσει τη διεθνή ελίτ στο να αποσύρει την εμπιστοσύνη της από την ηγεσία του Βερολίνου στην Ευρωζώνη.

Πονηρά sms υποψηφίων

Θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας στον θαυμαστό κόσμο των καλπών παραθέτοντας και ερμηνεύοντας μια εικόνα που κάνει θραύση στο διαδίκτυο. Πρόκειται για ομαδικό... μήνυμα του Αθανάσιου Μωραΐτη, υποψήφιου βουλευτή Β΄ Αθηνών με το κόμμα του ΓΑΠ και μέχρι πρότινος βουλευτή Αιτωλίας και Ακαρνανίας με τη θνήσκουσα πασοκάρα: «Σας προσκαλώ στην κεντρική μου ομιλία στο ξεν/χείο Τιτάνια (Παν/μίου 52) σήμερα στις 6.30 μ.μ. Θάνος Μωραΐτης, υπ. βουλευτής Β΄ Αθήνας - Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών».

Πέφτουν, πέφτουν, πέφτουν

Οι εικόνες είναι ξεκάθαρες:

soberlook.com