Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Ας αποκτήσουμε αγάπη

«Ας αποκτήσουμε αγάπη· Ας αποκτήσουμε συμπόνια για τον πλησίον, ώστε να αποφύγουμε τη φοβερή καταλαλιά και το να καταδικάζουμε κάποιον ή να τον εξουθενώνουμε. Ας βοηθούμε ο ένας τον άλλον σαν να είναι δικό μας μέλος, γιατί είμαστε μέλη του ιδίου σώματος, όπως λέει ο Απόστολος· όλοι είμαστε ένα σώμα και ο καθένας μας είναι μέλος του σώματος στο οποίο ανήκουν και οι άλλοι ως μέλη (Ρωμ. 12,5). Και όταν πάσχει ένα μέλος συμπάσχουν όλα τα άλλα».

Νέο ειδικό Υπουργείο για την Κάρτα του Πολίτη;

Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

- Υπουργός: Δημήτρης Ρέππας
- Υφυπουργός Ντίνος Ρόβλιας
- Υφυπουργός Παντελής Τζωρτζάκης.
Στη Forthnet κατείχε τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου από την ίδρυσή της. Τον Φεβρουάριο του 2011, ο τέως επικεφαλής της Forthnet Παντελής Τζωρτζάκης ανέλαβε καθήκοντα συμβούλου του Γ. Παπανδρέου για θέματα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.

Σκληρές μάχες για την πάρτη τους στην πλάτη μας

Την περασμένη βδομάδα η γερμανική Βουλή ενέκρινε τη συνέχιση της παροχής έντο­κης οικονομικής «βοήθειας» προς την Ελλάδα. Σ’ αυτόν τον κόσμο, ωστόσο, τίποτε δεν προσφέρεται δω­ρεάν. Στην προκειμένη δε περίπτωση η γερμανική «βοήθεια» κοστίζει πα­νάκριβα, όπως διαπιστώνουμε από το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, το οποίο επίσης (...σύμπτωση;) την περασμένη εβδομάδα κατέθεσε στη Βουλή η κυ­βέρνηση.

Κάποιοι μάλιστα (οι Αμερικανοί) χα­ρακτηρίζουν αυτήν τη βοήθεια κλοπή περιγράφοντας - με αυτό το όψιμο εν­διαφέρον τους για την τύχη μας - και την άγρια μάχη συμφερόντων η οποία εξελίσσεται πάνω στην πλάτη μας. Κα­θώς αυτή η μάχη φωτίζει τα τρέχοντα δεινά της χώρας και σκιαγραφεί την ει­κόνα σύγκρουσης μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων για κυριαρχία στην Ευρώπη, αξίζει να της ρίξουμε μια πιο προσεκτι­κή ματιά...

Επιχείρηση ….αναστήλωση!

Τότε δεν είχε... ανησυχήσει κανείς από
την χειρονομία του ΓΑΠ στον Ομπάμα
Το έργο που προβάλλεται από χθές έχει τον κωδικό: «επιχείρηση αναστήλωσης».

Ένας μετά τον άλλον, οι βασικές πρωταγωνιστές του ελληνικού δράματος, άρχισαν της δηλώσεις στήριξης του κ. Παπανδρέου!

Αίφνης, όσα δεν είχαν γίνει τις προηγούμενες ημέρες, γίνονται ταχύτατα.

Οι απειλές και οι εκβιασμοί, προς το παρόν, είναι σε ύφεση.

Η 5η δόση θα εκταμιευτεί.

Ο Λευκός Οίκος χαιρετίζει την αποφασιστικότητα του Γ. Παπανδρέου!!!