Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

"Αυτός που δεν έδωσε την ψυχή του στα μάταια πράγματα"

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Λέει ο 23ος ψαλμός: "Τίς αναβήσεται εις το όρος Κυρίου και τίς στήσεται εν τόπω αγίω αυτού; αθώος χερσί και καθαρός τη καρδία, ος ουκ έλαβεν επί ματαίω την ψυχήν αυτού και ουκ ώμοσεν επί δόλω τω πλησίον αυτού. Ούτος λήψεται ευλογίαν παρά Κυρίου και ελεημοσύνην παρά Θεού σωτήρος αυτού. Αύτη η γενεά ζητούντων τον Κύριον, ζητούντων το πρόσωπον του Θεού Ιακώβ."

(Ποιος θα ανεβή εις τον ιερόν λόφον του Κυρίου και ποιος θα σταθεί στον άγιο τόπο του Θεού; Αυτός που είναι πράγματι αθώος και έχει αγνή καρδιά. Αυτός θα λάβει ευλογίες από τον Κύριο και θα δεχθεί το έλεος του Θεού και σωτήρος. Αυτή είναι η γενεά των ανθρώπων οι οποίοι πράγματι επιζητούν να ευαρεστήσουν τον Κύριον, οι οποίοι φροντίζουν να λατρεύσουν αξίως και να προσκυνήσουν το πρόσωπον του αληθινού Θεού, του Θεού του Ιακώβ.)

Και τώρα που το παραδέχτηκε, τι θα κάνει;


Και πολλά rapprochements κάνουν οι Τούρκοι με τους πάντες. Συνήθως παραμονές ΠΠ κάνουν κάτι τέτοια οι Τούρκοι.

Συναγερμός για το δημογραφικό: Μέσα σε 10 χρόνια «χάθηκαν» ένα εκατομμύριο Έλληνες!


Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από την τελευταία απογραφή πληθυσμού που δόθηκαν στη δημοσιότητα αφού όπως προκύπτει μέσα σε διάστημα δέκα ετών «χάθηκε» ένα εκατομμύριο Έλληνες στη χειρότερη περίοδο δημογραφικά από τη δεκαετία του 1940!

Αυτή είναι η ενημέρωση των μέσων μαζικής παραπληροφόρησης σήμερα

Για να καταλάβει η κυρία Ρεπούση τι σημαίνει συνωστισμός...