Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Η της ανομίας φανέρωσις

Άρθρον του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡ. ΚΑΤΣΟΥΛΗ
-φιλολόγου-


«Αλλότριον των ανόμων η ευνομία
Και ξένον τοις απίστοις
Η θεογνωσία, Ιουδαίοι δε
Ταύτα απώσαντο δι’ ανομίαν»


Ποιος άραγε είναι ο άνομος, αυτός ο δίχως νόμους εντός του; Ασφαλώς αυτός ο μη εύνομος, ο μη έχων νόμους αγαθούς μέσα του, νόμους οι οποίοι και τον οδηγούν εις την κατάκτησιν του αγαθού, του ευδαίμονος. Η απουσία νόμων δίδει μιαν δυσμορφίαν, μιαν ασχήμιαν, το έρεβος και το σκότος, εν ώ η ευνομία είναι αποτέλεσμα που συνεπιφέρει και το εύμορφον, την ομορφιά και την παρουσίαν του εκθαμβωτικού φωτός. Διότι η απουσία καταστατικού χάρτου εντός μας, συντεταγμένων οι οποίες οδηγούν εις την χώραν του αγαθού, ουδέν άλλο επιφέρει παρά την παραπλάνησιν μακράν της νήσου των μακάρων, εις τους Λαιστρυγόνες ήτοι, τους Κύκλωπες, την Σκύλα και την Χάρυβδην.

Το «εγχειρίδιο» του δωσιλογισμού για να τους ψηφίσετε…

Τα ανδρείκελα των διεθνών ιμπεριαλιστών ληστών και της ευρω-χούντας θα παίξουν τα ρέστα τους σε αυτές τις εκλογές, θα επιστρατεύσουν όλα τα τρομοκρατικά τους όπλα: Από ιδεολογική και πολιτική τρομοκρατία αχαλίνωτη, μέχρι ανοικτές πράξεις εκβιασμών, εκλογικής βίας και νοθείας…
Οι προπαγανδιστικοί τους μηχανισμοί, με σημαιοφόρους τα ΜΜΕ, αυτοί οι δωσίλογοι μεταπράτες των ιδεών,
θα αποτελέσουν τα εργαστήρια παραγωγής, κυκλοφορίας και τελετουργικής κατανάλωσης των φαιών, χυδαίων και τρομοκρατικών «εγχειριδίων» του καθεστώτος.

Χωρίς exit poll το βράδυ των εκλογών?

Μας προετομάζουν για κάτι..??
Πάνε να κάνουν εκλογές χωρίς exit polls…καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό…


Διαβάστε τι γράφει το ΒΗΜΑ:
Χωρίς exit poll το βράδυ των εκλογών;
Ως λευκή κόλλα χαρτί παρομοιάζουν οι δημοσκόποι το πολιτικό σκηνικό
Χωρίς exit poll φαίνεται ότι θα περάσουμε τη νύχτα των εκλογών, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, οι δημοσκόποι θεωρούν ότι το ρευστό πολιτικό σκηνικό που υπάρχει σήμερα δεν τους δίνει τη δυνατότητα ασφαλών προβλέψεων του αποτελέσματος της κάλπης και συγκρίσεων με προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.