Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Πρόσημα...

Αποφάνθηκε η Αυτού Χυδαιότης: "η κυβέρνηση που θα προκύψει απ' τις επόμενες εκλογές θα πρέπει να έχει προοδευτικό πρόσημο"!

Πσσσσσσ! Ακόμα μας είναι σηκωμένη η τρίχα απ' την ώρα που το ακούσαμε!

Είναι απορίας άξιο ένας άνθρωπος που έχει γυρίσει τον κόσμο λόγω του "επαγγέλματός" του, να έχει αντιληπτική ικανότητα που δεν ξεπερνάει το μισό μέτρο! Όση δηλαδή είναι η απόσταση του καθρέφτη του από αυτόν, όταν κοιτιέται κι από μόνος του αγαπιέται.
Όλη η αντίληψη του κόσμου που έχει λοιπόν, είναι αυτό το μισό μέτρο.

Η παραιτηση του πρεσβη, το θερμό επεισόδιο, οι βαρύτατες μομφές και η εθνικη τραγωδία.

Πίσω λοιπόν από τα χθεσινά διθυραμβικά πρωτοσέλιδα της διαπλοκής, κρύβεται δια στόματος πρωθυπουργού ένα πρωτοφανές φιάσκο με σοβαρές προεκτάσεις.

Επεισόδιο πρώτο: Ο παραιτηθείς πρέσβης μας στο Βερολίνο, είναι συγγενής του πρωθυπουργού (!) Δεύτερος ξάδελφος. Γεγονός που όλοι απέκρυψαν, είναι όμως δεικτικό της “αξιοκρατίας”.

Επεισόδιο δεύτερο: Προσπάθησαν με γελοίες διαρροές να ρίξουν την παραίτηση σε προγενέστερη δήλωση του Παπούλια για κάτι …μερεμέτια στο κτίριο της πρεσβείας που αργούσαν! Δηλαδή, το ότι παραιτήθηκε αμέσως μετά το φιάσκο της συνάντησης ήταν καθαρά συμπτωματικό… Αιδώς!

Τορναδόρος και κορναδόρος

Ο Αδωνις Γεωργιάδης σε ομιλία του
πρωθυπουργού στο Σύνταγμα.
Μπροστά του ο τορναδόρος,
μεταμφιεσμένος με περούκα που
φέρει οξυζεναρισμένες ξανθιές τρίχες
Σαρανταπεντάχρονος Κρητικός που δούλευε τον τόρνο ξεσήκωσε την Ελλάδα το 2011. Θυμάστε; Είχε στείλει e-mail και μιλούσε περί δραχμής και χρεοκοπίας...

Αν μη τι άλλο, το κράτος μας είναι άτεγκτον και δεν χαρίζει ούτε κάστανα ούτε καλαμπόκια ούτε κουλούρια Θεσσαλονίκης ούτε μαλλί της γραίας. Χειροπέδες χαρίζει και διωγμούς σε στιλ Διοκλητιανός και Νέρων σε οποιονδήποτε επιβουλεύεται την ευστάθεια του τραπεζικού συστήματος, την παραμονή μας στο ευρώ και την ευρωπαϊκή πορεία της πατρίδος. Την άνοιξη του 2011 ένα e-mail που υποτίθεται ότι είχε γράψει υψηλόβαθμο τραπεζικό στέλεχος πανικόβαλε τόσο πολύ τους Ελληνες, ώστε σήκωσαν οι μπαγάσηδες σε χρόνο μηδέν 200.000.000 ευρώ.

Τσιμουδιά ο Σαμαράς για την "Μακεδονία"...


Ο Α. Σαμαράς στην χθεσινή συνέντευξη τύπου, μπροστά στην Μέρκελ, κατάπιε την γλώσσα του όταν δημοσιογράφος απεκάλεσε το κράτος των Σκοπίων: Μακεδονία.