Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Το θανάσιμο αμάρτημα!

Η αυτοκτονία είναι αμαρτία θανάσιμη και πράξη καταφρονήσεως, προσβολής του ιδίου του Ζωοποιού Αγίου Πνεύματος. Η αυτοκτονία είναι πολύ βαρύτερη αμαρτία από την ανθρωποκτονία· διότι ένας εγκληματίας μπορεί να μετανοήσει, αλλά ο αυτόχειρας δεν έχει περιθώριο μετανοίας.

Να δύο παραδείγματα συγκλονιστικής κακοτυχίας, στην εμφάνιση της οποίας ένας ολιγόψυχος άνθρωπος θα μπορούσε να οδηγηθεί στην αυτοκτονία, ενώ ένας άγιος άνθρωπος του Θεού στην ίδια συγκυρία αναδεικνύεται ήρωας.

Απίστευτη πρόκληση Τζαβέλα

"Η ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε. 'Η ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ"!

Βιάζονται να μας... τουρκοποιήσουν οι "πατριώτες"!

«Το μοντέλο του κρατισμού χρεοκόπησε» επισήμανε η ευρωβουλευτής του Λαός Νίκη Τζαβέλα μιλώντας τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε, ενώ προειδοποίησε ότι ενδεχόμενη έξοδος από την ευρωζώνη θα έχει καταστροφικές συνέπειες για τη χώρα.

«Το μοντέλο του κρατισμού και του στραγγαλισμού της ιδιωτικής οικονομίας όπου είχαμε 2 εκατομμύρια Έλληνες που δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα να τρέφουν τα άλλα 4 ή 5 εκατομμύρια που δουλεύουν στο κράτος, φαλίρισε, χρεοκόπησε, τελείωσε πρέπει να το καταλάβουμε» σημείωσε η ευρωβουλευτής.

Σκίτσο του Πέτρου Ζερβού

"Προσέχετε από των ανθρώπων"!

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

"Προσέχετε από των ανθρώπων". Προσέχετε από αυτούς που κρίνουν με ανθρώπινα κριτήρια. Προσέχετε από τον παλαιό άνθρωπο. Προσέχετε από τους ανθρώπους οι οποίοι δεν γνωρίζουν το Χριστό. Όταν κάποιος ανήκει στο Χριστό είναι μια καινούρια δημιουργία. Μια δημιουργία η οποία δεν κρίνεται πια με ανθρώπινα κριτήρια και γι΄ αυτό είναι άθικτη απ΄ τους ανθρώπους.

Ακόμα κι αν σας συλλάβουν, γράφει το Ευαγγέλιο, κι αν σας καταδιώξουν και σας κλείσουν στις φυλακές, όλα αυτά θα γίνουν μια ευκαιρία να δώσετε μαρτυρία για τον Ιησού... "Θα παραδοθείτε από γονείς κι αδέρφια, από συγγενείς και φίλους, και μερικούς από σας θα σας σκοτώσουν. Όλοι θα σας μισούν εξαιτίας του Ιησού. Δεν θα χαθεί όμως ούτε μια τρίχα απ΄ το κεφάλι σας. Με την υπομονή σας θα σώσετε τη ζωή σας."Η καινούρια δημιουργία είναι άθικτη. "Πέποιθα επί τω Θεώ μου. Τί ποιήσει με άνθρωπος;"

Ο κράχτης και ο ρέκτης

Αυτό το καλοκαίρι βρωμάει. Μυρίζει τόση σαπίλα που οι περισσότεροι αναρωτιόμαστε αν αντέχεται. Είναι η οσμή που έχει ο αποσυντεθειμένος πολιτικός άνθρωπος, το αριστοτελικό πολιτικό ζώο, όταν τρομάζει αντικρίζοντας την ίδια του την όψη στη γλιστερή επιφάνεια του στάσιμου ποταμιού των λυμάτων της κυρίαρχης ιδεολογίας.

Δε φυσάει όσο χρειάζεται, αλλά τόσο ώστε η μπόχα να ανακυκλώνεται και να περιτυλίγει αποφάσεις κι επιλογές μιας ολιγαρχικής πλειοψηφίας που συσπειρώνεται στον ευκαιριακά μαγικό αριθμό 155 και ίσως κάτι ψιλά, που θα ξεφύγουν απ' τα φίλτρα της σκοπιμότητας.

Απ' τη μεταπολίτευση ως σήμερα χάθηκε τόσος πλούτος! Τόσες δυνατότητες αυτού του τόπου και του λαού εξανεμίστηκαν με αστρικές ταχύτητες και τίμημα ολόκληρες γενιές, ώσπου ζαλίστηκαν και εν μέρει παρέλυσαν μάζες, στρατιές ολόκληρες εργαζομένων, παραδομένες στην ευκαιριακή ευμάρεια της πιστωτικής κάρτας.

Αν τα κόμματα δεν μπορούν, ο πρόεδρος τι κάνει;

Ο Κλεισθένης γράφει.

Παρακολουθώ στα ΜΜΕ και στα ιστολόγια μια περίεργη ασυλία στο πρόσωπο του προέδρου της δημοκρατίας.
Καταγγέλλονται οι πάντες εκτός του κ. Παπούλια.
Γιατί άραγε;
Ο θεσμός του προέδρου της Ελληνικής δημοκρατίας μπορεί να είναι αποδυναμωμένος και ανίσχυρος αλλά έχει ο πρόεδρος το δικαίωμα να παραμένει απαθής μπροστά στην επερχόμενη καταστροφή;
Ο ρόλος του περιορίζεται μόνο σε δηλώσεις συμπάθειας προς τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό;
Η χρησιμότητά του είναι μόνο σαν οικοδεσπότης των θεατρικών συσκέψεων των αρχηγών των κομμάτων;

"Υποβρύχια" ολική ατιμωρησία! - Έκλεισε η υπόθεση - "Αθώοι" όλοι!

Με μια κίνηση που οδηγεί στο κλείσιμο με συνοπτικές διαδικασίες της υπόθεσης του σκανδάλου της αγοράς των υποβρυχίων Type 214 από της HDW/Ferrostaal και απαλλάσσει όλους τους εμπλεκόμενους - όπως ακριβώς το είχε προβλέψει το defencenet.gr - τόσο στην Γερμανία, όσο και στην Ελλάδα, η γερμανική Δικαιοσύνη σφραγίζει οριστικά τον φάκελο του σκανδάλου με την επιβολή ενός απλού προστίμου 177 εκατ. ευρώ, αλλά σημασία έχει η αιτιολογία βάσει της οποίας οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση: "Δεν εντοπίστηκαν μίζες σε Έλληνες πολιτικούς και στρατιωτικούς"!

Πρόκειται για μια εξέλιξη που οδηγεί μαθηματικά σε ατιμωρησία όλους τους Έλληνες και Γερμανούς απατεώνες, τους διαφθορείς και τους διεφθαρμένους και κλείνει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που έκλεισε και η υπόθεση της Siemens. Κανείς δεν θα πάει φυλακή για τα κλεμμένα.

Τα παιχνίδια του Soros

Ενώ στις 17/10/2010 έδινε συγχαρητήρια στον Παπακωνσταντίνου...