Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Για την δύναμη του καλού λόγου και την επιείκεια στους αμαρτωλούς

«Και παράγων ο Ιησούς εκείθεν είδεν άνθρωπον καθήμενον επί το τελώνιον, Ματθαίον λεγόμενον, και λέγει αυτώ· ακολούθει μοι. Και αναστάς ηκολούθησεν αυτώ» (Μθ. 9, 9).

Ποιος ήταν αυτός ο Ματθαίος, ο οποίος στη συνέ­χεια έγινε μεγάλος απόστολος και ευαγγελιστής; Ήταν τελώνης και μάζευε φόρους. Ο λαός μισούσε τους τελώνες και τους θεωρούσε αμαρτωλούς, διότι έκαναν πολλές αδικίες προσπαθώντας να κερδίσουν περισσό­τερα χρήματα για τον εαυτό τους. Και αυτόν τον άνθρωπο, που όλοι τον θεωρούσαν άθλιο και τον απο­στρέφονταν, ο Κύριος τον καλεί και του λέει: «Ακο­λούθει μοι».

Το πρόβλημα του παγκόσμιου φασισμού είναι ηθικό και είναι άλυτο

Κανείς δεν μπορεί να έχει αντίρρηση όσον αφορά την εικόνα σας για τη σημερινή κατάσταση.

Άλλωστε δεν νομίζω ότι δεν έχει γίνει κατανοητό το πρόβλημα από του περισσότερο κόσμο.

Εκείνο που δεν είναι κατανοητό είναι το πως θα βγούμε απ΄ το βαθύ πηγάδι στο οποίο πέσαμε μόνοι μας ή μας έσπρωξαν οι άλλοι.

Δεν πιστεύω ότι μπορεί να κάνει κάτι η πανεπιστημιακή κοινότητα και η επιστήμη γενικά.

Κάνανε την εκκλησία πασοκική μπουζουκλερί !!!

Δεν ξέρω ποιος το φαντάστηκε και ποιος το σχεδίασε αλλά αυτή η «μουσικοχορευτική» εκδήλωση που προγραμματίστηκε εντός του ναού του αγίου Παντελεήμονος της οδού Αχαρνών είναι, εκτός από εξώφθαλμη προσβολή της ιερότητας του χώρου και κατάφωρα αντίθετη προς του Ιερούς Κανόνες της Εκκλησίας, ένα αισχρό, φαιοπράσινο, προπαγανδιστικό δρώμενο.

Επικοινωνιακό πυροτέχνημα με βλάσφημα χαρακτηριστικά και χορηγία του κολωνακιώτικου Μεγάρου ΔΟΛ.Θα τρίζουν τα κόκκαλα του κυρ Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και του κυρ Φώτη Κόντογλου .Αν είχαμε δε και πνευματική ακοή τα «ουαί τους» θα έσπαγαν τα τυμπανα των καλοζωισμένων ώτων μας.

Επιστολή στο "ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ": Η Siemens έστειλε εξώδικο στο ΟΤΕ το 2009 κατηγορώντας τον για ανάρμοστη σχέση με την ΙΝΤΡΑΚΟΜ!

Αγαπητοί κύριοι διαβάζω στο διαδίκτυο ότι ο σκληρός δίσκος της Γραμματέως του κ. Μιχάλη Χριστοφοράκου αλλάζει τα δεδομένα της υπόθεσης Siemens.

Προφανώς έτσι έχουν τα πράγματα, μια και από ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω από την κα Τσακάλου περνούσαν σχεδόν τα πάντα όπως το εξώδικο που σας επισυνάπτω, η το μισθωτήριο συμβόλαιο διαμερίσματος που ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο στελέχους της Siemens με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Μηχανικός της APPLE χρησημοποιεί LEGO για να επανακατασκευάσει τον υπολογιστή των Αντικυθήρων!

Και φυσικά θα το πατεντάρει...