Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Ό,τι μας αρέσει, ό,τι αγαπάμε, ό,τι θεωρούμε πολύτιμο, το θυμόμαστε, του δίνουμε την καρδιά μας.

Ρώτησε κάποιον: “Θέλεις να πας στον παράδεισο, στην ουράνια βασιλεία;”. Αμέσως θα σου απαντήσει, “Και βέβαια θέλω”. Αν, όμως, ύστερα του πεις: “Για να πας εκεί, πρέπει να κάνεις το και το”, θα τον δεις να μουδιάζει. Όλοι οι χριστιανοί θέλουν να πάνε στον παράδεισο, δεν θέλουν όμως όλοι ν’ αγωνιστούν για τον παράδεισο. Το λέω αυτό, γιατί δεν φτάνει να επιθυμείς τη σωτηρία. Για να εκπληρώσεις την επιθυμία σου, χρειάζεται αγώνας. Και για ν’ αρχίσεις τον αγώνα, χρειάζεται σιδερένια αποφασιστικότητα. Για να καταλάβεις καλύτερα τι θέλω να πω, θα σου εξηγήσω πως συνήθως οι επιθυμίες καταλήγουν σε αποφάσεις.

Μας κοροϊδεύουν εν ψυχρώ με τις γερμανικές εκλογές.

Το πολιτικό σύστημα βρήκε νέα προπαγάνδα για να κερδίσει χρόνο παραμονής στην εξουσία. Το νέο παραμύθι ακούει στο όνομα γερμανικές εκλογές που γίνονται τον Σεπτέμβριο του 2013. Όλα τα κατοχικά ΜΜΕ, με το δικό τους τρόπο πλύσης εγκεφάλου, μας πείθουν και δυστυχώς όλοι έχουμε παρασυρθεί στο ότι δήθεν όλα θα αλλάξουν μετά τις γερμανικές εκλογές. Ήδη ο κ. Σαμαράς άρχισε από χθες να μας πετάει το τυράκι της δήθεν ανάπτυξης προς το τέλος του 2013, δηλαδή ακριβώς μετά τις γερμανικές εκλογές. Μέχρι τότε κάτι θα εφεύρουν πάλι για να μας εκβιάσουν πολιτικά. Στο μεταξύ τα κεφάλια μέσα και εξαθλίωση.

EKTAKTO: Κυκλοφοριακά μέτρα της τροχαίας για τη γιορτή του Πολυτεχνείου


Από την Τροχαία Αττικής ανακοινώνεται οτι για όλο το διάστημα του τριήμερου εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου απαγορεύεται η διέλευση και η στάθμευση ΙΧ οχημάτων στους δρόμους πέριξ του Πολυτεχνείου.

Απορίες γύρω από τα 30 αργύρια


Βοηθείστε με να καταλάβω... Χοντρικά...

Η επανάσταση βαδίζει αργά στην Ελλάδα!

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Η αντίδραση κι η επανάσταση θα έλθει από τους Δημοσίους Υπαλλήλους, όταν θα είναι έτοιμοι να αντιδράσουν και να επαναστατήσουν εναντίον αυτών των ίδιων.

Και για να είμαι πιο ακριβής, η αντίδραση κι η επανάσταση καθυστερεί γιατί ο μεγαλύτερος αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων είναι γυναίκες.

Ποιος θα αντιδράσει και θα επαναστατήσει κατά των γυναικών. Οι γυναίκες θέλουν απαλότητα, ευγένεια, αγάπη, όχι τη βία των επαναστάσεων.