Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Φάκελλος «Πόρος» Η πραγματική (παρα)κυβέρνηση της Ελλάδας

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ε.α ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ... "Γνωρίζω πολλά ! ! !!"

Α.Κ., υποστράτηγος ε.α

Θλίβομαι! Θλίβομαι στ’ αλήθεια που ένα Έθνος Ηρώων, το Έθνος μας, κατάντησε εθνάριο. Μια ασπόνδυλος κοινωνία που κυβερνάται επί 50ετίαν από τρεις οικογένειες. Που κατάντησαν την πατρίδα να σέρνεται, πενόμενη, καταχρεωμένη,κάτι ανάμεσα σε προτεκτοράτο και αποικία…Θλίβομαι! Γιατί υπηρέτησα συνειδητά αυτήν την Πατρίδα. Με όνειρα, με ελπίδες….

Θαυμάστε δημοκράτες

Μπορείτε να φανταστείτε μια επιχείρηση που έχει λίγο περισσότερο από 500 υπάλληλους οι οποίοι έχουν τις ακόλουθες στατιστικές:

* 29 έχουν κατηγορηθεί για μοιχεία

* 7 έχουν συλληφθεί για εμπλοκή σε οικονομικά σκάνδαλα

* 19 έχουν κατηγορηθεί για πλαστογράφηση απορρήτων εγγράφων

* 117 άμεσα ή έμμεσα έχουν οδηγήσει τουλάχιστον 2 επιχειρήσεις σε πτώχευση

Λεφτά (για τις εκλογές) υπάρχουν !!!

Λεφτά υπάρχουν, βρέθηκαν λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές που όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσουν ισχυρό πλήγμα στην κυβέρνησης. Ξαφνικά η κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει λαϊκή πολιτική και μοιράζει χρήμα, ξύνοντας τον πάτο του βαρελιού ή με κόλπα υπόσχεται πράγματα που δεν θα τηρήσει μετεκλογικά.

Αίφνης ο κ. Σκανδαλίδης ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη οι αγρότες θα βρουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς 1,2 δισ. ευρώ. Ασχετο αν τα χρήματα αυτά δεν θα επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό, η κυβέρνηση επιχαίρει διότι, όπως λέει, θα δοθούν για πρώτη φορά τόσο γρήγορα χρήματα στους αγρότες.

Σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη