Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Φεμινιστικές οργανώσεις δεν υπάρχουν πια; Τις πάτησε το τραίνο;

Στο προχθεσινό «αντιρατσιστικό» και αντισυνταγματικό συλλαλητήριο, πλήθος λαθρομεταναστών παλλόμενο από μένος μάλλον παρά πάθος διαδήλωσε κατά των «ελλήνων ρατσιστών» λίγα μέτρα πιο πέρα από ένα μαρμάρινο τείχος, πάνω στο οποίο είναι σμιλεμένα με αίμα διάφορα περίεργα τοπωνύμια όπως Θερμοπύλες, Μαραθώνας, Γράμμος, Μπιζάνι, Κορυτσά, Αετορράχη και άλλα πολλά εκατέρωθεν ενός νεκρού αρχαίου έλληνα οπλίτη σε ύπτια στάση.

Σάπιοι, δειλοί και προδότες

Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός
Δάσκαλος, Κιλκίς


Γράφω με οργή, γιατί «οι μη οργιζόμενοι εφ’ οις δει ηλίθιοι δοκούντες είναι», όσοι δεν οργίζονται γι’αυτά που πρέπει είναι ηλίθιοι, ορίζει ο Αριστοτέλης. Τι είδαμε τις προάλλες στο Τ.V.

Έναν αξιολύπητο πρωθυπουργό της Ελλάδας, με ύφος ψοφοειδές και βλέμμα δουλόφρονος, να επιδίδεται σε δακρύβρεχτες καημενολογίες και δίπλα του την υπερφίαλη νεοναζίστρια Μέρκελ, να μην μπορεί να συγκρατήσει την σιχασιά της για τους φυλετικώς υποδεέστερους πτωχοζήτουλες των Βαλκανίων. Ποιές χώρες σήμερα ποδοπατούνται, λεηλατούνται και διώκονται; Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία και Ιρλανδία.

Ετοιμάζουν «αραβική άνοιξη» στην Ελλάδα;

Ποιός και γιατί εκπαιδεύει σε ανορθόδοξο πόλεμο πακιστανούς;
Γιατί δηλώνουν «σύριοι» οι πρόσφατοι πρόσφυγες που εισέρχονται από την Τουρκία;
Μουτζαχεντίν στην Αντιόχεια, φοβίζουν τους τούρκους πολίτες...


Παράνομα στρατόπεδα εκπαίδευσης λαθρομεταναστών; Είναι δυνατόν να υπάρχουν και μάλιστα εντός της Ελληνικής Επικράτειας και μάλιστα περισσότερα του ενός;

Τι λέει η Ημερησία, αλλά, τι λέει και η Γερμανική Αρχή Ενέργειας!


Όταν εφημερίδα που ανήκει στην Ελλάκτωρ, επικαλείται ενεργειακή μελέτη της Γκρηνπης για το ...2050, το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι η Ελλάκτωρ μάλλον δεν θα υπάρχει το 2050 για να εξακριβώσει την ακρίβεια των ισχυρισμών, και οι αρλούμπες είναι δωρεάν. Να σας θυμίσω την κατά Ημερησία αιολική υπερδύναμη; Και τι έπαθε και αυτή και τα αιολικά της;