Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Δήμαρχος Αθηναμπάντ

Γιώργος Καμίνης. Εφάμιλλος του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ. Εξηφανίσθη μόλις εξελέγη και αβγατίζει τα τζαμιά με μία του δήλωση!

Πάνω που λέγαμε να βγάλουμε ανακοίνωση Silver Alert (οι αναζητήσεις προσώπων μέσης και τρίτης ηλικίας, που βλέπουμε στην τιβί και στις στάσεις του Μετρό) ή να τον ψάξουμε μέσω της εκπομπής της Νικολούλη, ξετσούμισε ο απωλεσθείς δήμαρχος! Δόξα τω Θεώ, είναι ζωντανός, είναι καλά, είναι όπως τον γνωρίσαμε. Αγχωμένος να ξαναβγεί δήμαρχος και στρεσαρισμένος από τις άοκνες προσπάθειές του να εξυπηρετήσει τους ισλαμιστές ψηφοφόρους του.

Για τα λεφτά τα κάνεις όλα...

Once Τράνγκας, always Τράνγκας!

Επομένως το μισό μέρος του "σκανδάλου" με τη συνέντευξη των ΧΑυγητών δεν θα έπρεπε να μας ξενίζει. Προβλεπόμενη η κίνηση του τιτάνα της δημοσιογραφίας.

Ως προς τον σταθμό τώρα: Τι πουλάει το ΣΚΑΙ, που δεν το πουλάει το MEGA, ο ΑΝΤΕΝΝΑ, ή το STAR; Ποια η διαφορά αν τη συνέντευξη την παίρνει ο Αυτιάς [αυτός που έπαιξε 3 φορές την ίδια συνομιλία με τον Ψωμιάδη πουλώντας την ως διαφορετική - φροντίζοντας βέβαια ν' αλλάζει χρώμα γραβάτας κάθε φορά που την έδειχνε], ο Παπαδάκης [που σκηνοθέτησε το "χαστούκι" με το δίδυμο Κ - Κ] ή ο Θεοδωράκης [που δεν ήξερε συζητώντας με τον Μιχαλολιάκο τι ακριβώς συνέβη στο Ολοκαύτωμα];

«Tα παιδιά μας να τα μαθαίνωμεν γράμματα και ηθική»

«Το λοιπόν, αν θέλωμαν το λίγον να γένη μεγάλον, πρέπει να λατρεύωμεν Θεόν, ν’ αγαπάμε πατρίδα· νάχωμεν αρετή· τα παιδιά μας να τα μαθαίνωμεν γράμματα και ηθική»
στρατηγός Μακρυγιάννης

Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός
Δάσκαλος, Κιλκίς


Τα παιδιά τα «μαθαίνωμεν» γράμματα, τα «μαθαίνωμεν» και σπουδάματα και θάματα πολλά, αλλά του Θεού τα πράματα και ηθική δεν τα μαθαίνωμεν ούτε τα διδάσκουμε, γιατί έτσι προέκρινε η αφελληνισμένη ψευτοδιανόησις, που αλωνίζει ανενόχλητα τόσα χρόνια παιδιά και Παιδεία.

"Μόνον οκτώ"

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Είσαι ο εαυτός σου, δεν υποκρίνεσαι, δεν παίζεις διαφόρους ρόλους και έχεις και δύο φίλους μόνο!
Το "μόνο" τί το θέλεις;
Μια φορά ένας καθηγητής που μας εξήταζε στην πολιτική δικονομία, εξήταζε και την κόρη ενός γνωστού του δικαστή. Και ενώ εμάς δεν μας έδωσε καθόλου σημασία, στην κοπέλα γύριζε κάθε τόσο και ρωτούσε, τί κάνει ο κύριος πρόεδρος και πως είναι ο κύριος πρόεδρος.
Περιττό να σου πω ότι ο κύριος πρόεδρος μας έσωσε, γιατί ο κύριος καθηγητής, για να περάσει την κοπέλα, που ήταν ένα ντουβάρι, πέρασε κι εμάς, που δεν είμασταν καλύτεροι από αυτήν. Μας έβαλε πεντάρια βέβαια, αλλά μας πέρασε. Όταν ήρθε η σειρά της κοπέλας, να της πει το βαθμό της, ο καθηγητής, ο οποίος πραγματικά ήταν ένας αρχοντάνθρωπος και μιλούσε με στόμφο, είπε: Αγαπητή μου, δεν έμεινα ευχαριστημένος μαζί σας. Θα σας βάλω ΜΟΝΟΝ ΟΚΤΩ!