Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Θα εύχομαι να σε δω… θεότρελλη!

Ο θείος έρως

- Γέροντα, ο θείος έρως είναι η αγάπη για τον Θεό;

Ο θείος έρως είναι κάτι ανώτερο από την αγάπη για τον Θεό· είναι τρέλλα. Αγάπη-έρως-τρέλλα, όπως φθόνος-μίσος-φόνος. Η ακριβή αγάπη προς τον Θεό, με τις θυσίες της, γλυκοβράζει την καρδιά, και σαν τον ατμό πετιέται ο θείος έρως, ο οποίος δεν μπορεί να συγκρατηθεί, και ενώνεται με τον Θεό.

Ο θειος έρως λυγίζει τα σκληρά κόκκαλα και γίνονται τόσο μαλακά, που ο άνθρωπος δεν μπορεί να σταθεί όρθιος, πέφτει κάτω! Γίνεται σαν την λαμπάδα που βρίσκεται σε θερμό χώρο και δεν μπορεί να σταθεί όρθια· πότε λυγίζει από εδώ, πότε λυγίζει από εκεί. Τη σιάζεις, αλλά πάλι λυγίζει, πάλι πέφτει, γιατί είναι θερμός ο χώρος, πολύ θερμός… Όταν κανείς βρίσκεται σ’ αυτή την κατάσταση και πρέπει να πάει κάπου ή να κάνει κάποια δουλειά, δεν μπορεί· παλεύει, προσπαθεί να βγει από αυτή την κατάσταση…

Ετοιμάζουν την δική τους «άνοιξη» στην Ελλάδα;


Τα πρόσφατα τραγικά (από κάθε πλευρά) γεγονότα στο ΟΑΚΑ, έγιναν αντικείμενο σοβαροφανών συζητήσεων από διάφορους «ειδικούς» και μη. Οι εικόνες καταστροφής και η ταυτόχρονη ατιμωρησία μένουν όμως για να μας τονίσουν πως κάτι πολύ περίεργο -και χωρίς ουσιαστικό λόγο ή αιτία- συνέβη σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Δωρεάν σπίτια από τον ήλιο, χιλιάααδες θέσεις εργασίας και βιομαγνητικές παντόφλες για Βολευτές


Η γήινη ενέργεια από τα βιομαγνητικά σανδάλια ερεθίζει τον νωτιαίο μυαλό και θεραπεύει ή προλαμβάνει τα εγκεφαλικά, τον προστάτη, την πίεση, την δυσκοιλιότητα την κολπίτιδα κλπ. Και ο ήλιος, ή Χέλιος επί το γερμανικότερον, αυξάνει θέσεις εργασίας, μειώνει το τοξικό CO2, βοηθάει την υγεία, δίνει €650 τον μήνα αφορολόγητα, και χτίζει σπίτια δωρεάν (αν φέρετε τα σωστά χαρτιά).

Το ερώτημα δεν είναι πώς θα φύγει η σημερινή ανελεύθερη κατάσταση , αλλά πώς δεν θα ξανάρθει

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Το ερώτημα δεν είναι πώς θα φύγει η σημερινή ανελεύθερη κατάσταση στην Ελλάδα, με τη βία ή χωρίς τη βία. Το ερώτημα είναι πώς θα φύγει και δεν θα ξανάρθει. Αυτό είναι το ουσιώδες στον αγώνα του ελληνικού λαού: πώς η σημερινή ανελεύθερη κατάσταση δεν θα επιστρέψει πάλι. Αν ξέρουμε πώς δεν θα ξανάρθει, θα ξέρουμε και πώς θα φύγει.

Οι Έλληνες είμαστε φιλειρηνικός λαός. Σε όλη την μακραίωνη ιστορία μας αγωνιζόμαστε για την ελευθερία. Τώρα στους δύσκολους αυτούς καιρούς, στους καιρούς των εσχάτων πραγμάτων, καλούμαστε να διώξουμε την ανελευθερία που μας εμποδίζει να ζήσουμε με ειρήνη, δημοκρατία, δικαιοσύνη. Κάθε φορά ο αγώνας μας είναι για την ελευθερία και κάθε φορά η ανελευθερία επανέρχεται με την ίδια ή με μια άλλη μορφή. Η Ελλάδα πρέπει να διώξει την ανελεύθερη κατάσταση και συνάμα να τη διώξει για πάντα.

Ανήθικα παιχνίδια από ανίκανους πολιτικάντες στην πλάτη του λαού

Γράφει: Μιχάλης Ιγνατίου

Πολλοί άνθρωποι στην Ελλάδα και στην Ευρώπη ανακουφίστηκαν ακούγοντας την είδηση ότι και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο -μετά την Ευρωπαϊκή Ενωση- συμφώνησε να εγκρίνει τα νέα δάνεια για τη χώρα μας, που αυξάνουν το χρέος σε ασύλληπτα ύψη. Με μία απλή αριθμητική και ανάλυση είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποπληρωθούν. Ανακουφίστηκαν επειδή είχαν πειστεί ότι η χρεωκοπία ήταν προ των πυλών και επειδή οι πάντες την έχουν ταυτίσει με εικόνες από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Υπάρχουν, βεβαίως, και αρκετοί που δεν πείστηκαν από το παιγνίδι των εκβιασμών και των απειλών, που εκπορεύθηκαν από τις Βρυξέλλες και την Ουάσιγκτον και αναπαρήχθησαν στην Αθήνα. Οι κινδυνολόγοι ανέφεραν πως αν δεν υποκύψουμε στις ορέξεις της Τρόϊκας, η Ελλάδα θα χαθεί. Και πριν αρχίσετε την κριτική, να μου επιτρέψετε να σας υπενθυμίσω πως όλοι αυτοί ΔΕΝ πείθονται, διότι θυμούνται ότι οι εκβιασμοί και οι απειλές ήταν οι ίδιοι ακριβώς και τους μήνες πριν ο κ. Γιώργος Παπανδρέου οδηγήσει την Ελλάδα στα γρανάζια του μηχανισμού της Ε.Ε. και του ΔΝΤ. Και επειδή σιγά-σιγά ανοίγουν στόματα και ο λαός πληροφορείται ότι στην πλάτη του παίχθηκαν ανήθικα παιγνίδια από ανόητους πολιτικάντηδες, δικαιολογημένα πολλοί άνθρωποι είναι πολύ δύσκολο να πειστούν.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο "Μεγάλος Αδελφός", έρχεται - Ο εφιάλτης θα είναι γεγονός το 2013

Ένα τεραστίων διαστάσεων κέντρο παρακολούθησης τηλεφωνικών επικοινωνιών, διαδικτυακών επικοινωνιών, ελέγχου κινητών τηλεφώνων και μετατροπής τους σε πομπούς παρακολούθησης δεδομένων φωνής ακόμα και όταν είναι κλειστά τα κινητά, δημιουργούν αυτή την στιγμή οι ΗΠΑ σε μία έκταση 970 στρεμμάτων στην στρατιωτική βάση Camp Williams κοντά στην πόλη Bluffdale της πολιτείας Utah.

Πρόκειται ουσιαστικά για την δημιουργία ενός παγκόσμιου "Μεγάλου Αδελφού", από τον οποίο κανείς και τίποτε δεν θα μπορεί να ξεφεύγει. "Μπροστά σε αυτό που θα κατασκευάσουμε το παγκόσμιο σύστημα παρακολούθησης Echelon θα μοιάζει με αθώα παιδική κάμερα", σημείωνε στέλεχος του NSA!