Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012

Δωρεάν σπίτια από τον ήλιο, χιλιάααδες θέσεις εργασίας και βιομαγνητικές παντόφλες για Βολευτές


Η γήινη ενέργεια από τα βιομαγνητικά σανδάλια ερεθίζει τον νωτιαίο μυαλό και θεραπεύει ή προλαμβάνει τα εγκεφαλικά, τον προστάτη, την πίεση, την δυσκοιλιότητα την κολπίτιδα κλπ. Και ο ήλιος, ή Χέλιος επί το γερμανικότερον, αυξάνει θέσεις εργασίας, μειώνει το τοξικό CO2, βοηθάει την υγεία, δίνει €650 τον μήνα αφορολόγητα, και χτίζει σπίτια δωρεάν (αν φέρετε τα σωστά χαρτιά).


Τσαρλατανισμός; Για τα σανδάλια δεν ξέρω, αλλά για τον ήλιο, τα ίδια λέει και ο Παπακωνσταντίνου και οι 200-250 βουλευτές, και όλοι θα ξεπεράσουν την μιζέρια του Μνημονίου με φωτοβολταϊκά που ξεκινάν από €19.000 συν ΦΠΑ, και κερδίζετε λεφτά αφορολόγητα για 25 χρόνια, τόσο που χτίζετε και σπίτι δωρεάν. Και χιλιάααδες οι θέσεις εργασίας.


Και φυσικά κανένας δεν αναρωτιέται από πού θα έρθουν τα €650 τον μήνα (από τον λογαριασμό της ΔΕΗ), και τι πιθανότητες έχει να διακοπεί αυτό το θαύμα. σε 1 ή 2 χρόνια. και τι ψιλά γράμματα έχει υπογράψει το θύμα που έφερε τα χαρτιά. Το 1998-2001 είχαμε μία μεγάλη αναδιανομή κεφαλαίου με την φούσκα του ΧΑΑ. Τότε, ήταν παράνομα (βάσει της κείμενης χρηματιστηριακής νομοθεσίας) αυτά που έγιναν, αλλά κανείς δεν πήγε μέσα, όλοι αθώοι (και τα αεροπλανάκια, και τα τριγωνικά, και οι παπαγάλοι, και οι παίκτες, που ακόμα τους βρίσκεις να διοικούν τράπεζες, και ο Παπαδήμος έγινε και πρωθυπουργός, και οι παπαγάλοι ιδιοκτήτες εφημερίδων. Τώρα ακριβώς τα ίδια. Και τότε η φούσκα άρχισε να ξεφουσκώνει όταν πια οι αχθοφόροι στο λιμάνι μιλούσαν για Μεταλλοπλαστική Αγρινίου, Γενική Αποθηκών, Λαβιφάρμ και άλλα διαμάντια. Τώρα... δεν λέω τίποτα να μην προσβάλω τις χιλιάααδες θέσεις εργασίας. Τότε, η απάτη ήταν προαιρετική. Τώρα είναι υποχρεωτική!


Δεν έχω βίντεο για τα τσάμπα σπίτια (αλλά το είδα, και σχεδόν ψώνισα, και υπάρχει και ιστοσελίδα). Το βίντεο με τις βιομαγνητικές παντόφλες αναφέρεται σε Αμερικανικές έρευνες, αλλά μέρος του είναι στα Γερμανικά (oh yes, η Αμερική έχει κάτι κατάλοιπα από truth in advertizing). Μελετήστε το. Είναι η κατά Παπακωνσταντίνου συνταγή για Ανάπτυξη, με τον Προβόπουλο να κοιτάει και να οργανώνει Κλιματολογικά Συνέδρια. Χώρα κλεφτών με θύμα τον ίδιο τον λαό της.

http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2012/03/blog-post_20.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου