Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Μία τιμωρία για κάθε έγκλημα

Σύνταγμα της Ελλάδας, άρθρο 1, παράγραφος 3: «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα».
Άρθρο 2, παράγραφος 1. «Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας».
Άρθρο 4, παράγραφος 1. «Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου», παράγραφος 2. «Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις».
Άρθρο 5, παράγραφος 2. «Όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων. Εξαιρέσεις επιτρέπονται στις περιπτώσεις που προβλέπει το διεθνές δίκαιο».

Μήπως οι κρυφές ατζέντες των πολιτικών (και των λειτουργών του συστήματος)...

...αποτελούν τη μεγαλύτερη απειλή και έσχατο κίνδυνο για το ελληνικό έθνος;

Δημήτρης Τσίτος
(Συγγραφέας – Σύμβουλος Διαπραγματεύσεων)


Μετά κόπων πολλών και βασάνων αποκτήσαμε πριν λίγο καιρό μια –έστω κουτσή- κυβέρνηση. Για ποίο λόγο όμως; Τα ίδια θα μπορούσε να κάνει και το προηγούμενο σχήμα.

Η διαδικασία, μέχρι να φτάσουμε στο τέρμα, υπήρξε επώδυνη, επικίνδυνη και κόστισε πολλά, πάρα πολλά, στον ελληνικό λαό. Επίσης έριξε ακόμη πιο βαθειά την αξιοπιστία και το κύρος της χώρας. Επιπρόσθετα διαμόρφωσε ένα νέο πολιτικό περιβάλλον το οποίο ανέδειξε δυνάμεις επίσημης επιρροής για πρώτη φορά.

Τα πάντα έχουν δρομολογηθεί…

Ενώ στην Ελλάδα ασχολούμαστε ακόμα με το αν θα «βήξει» η Τρόικα, την ίδια ώρα γίνονται δηλώσεις που επιβεβαιώνουν τα κατά καιρούς γραφόμενά μας, ότι δηλαδή βαδίζουμε μπρος ολοταχώς προς τη δημιουργία ενός κέντρου αποφάσεων για όλο τον πλανήτη. Τουλάχιστον αυτό είναι το σχέδιο.

Τα λεγόμενα του Σίμον Πέρες σε βαρυσήμαντη συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» είχαν έντονο άρωμα παγκοσμιοποίησης: «Όλες οι χώρες αλλάζουν διότι άλλαξε ο κόσμος. Κανείς δεν έχει επιλογή. Είτε θα περάσει στη σύγχρονη εποχή ή θα μείνει πίσω, φτωχός και ασήμαντος. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι οι κυβερνήσεις δεν ελέγχουν τις οικονομίες τους. Ισχύει για την Ελλάδα, ισχύει για το Ισραήλ, ισχύει για την Ιταλία, την Ισπανία και όλους. Αντί για εθνική οικονομία έχουμε παγκόσμια οικονομία. Καμία χώρα δεν μπορεί να γλυτώσει από τις επιπτώσεις της παγκόσμιας οικονομίας. Και καμία χώρα δεν μπορεί να ελέγξει την παγκόσμια οικονομία. Έχουμε παγκόσμια οικονομία χωρίς παγκόσμια κυβέρνηση και εθνικές κυβερνήσεις χωρίς έλεγχο των οικονομιών τους.»

Η ΝΕΤ ξεπέρασε την αθλιότητα, ακολουθώντας το πνεύμα… Ρεπούση

Κυριακή νωρίς το μεσημέρι, στην κρατική τηλεόραση (ΝΕΤ) έπαιξε η ιστορική εκπομπή «Ανταλλαγές πληθυσμών στον 20ο αιώνα». Και αυτή ακριβώς η εκπομπή, ήταν ένα ακόμη λιθαράκι στην λειτουργία της προπαγάνδας υπέρ της Ελληνοτουρκικής φιλίας, αφού ξεδιάντροπα παρουσιάστηκαν «απόψεις» μέσα από τις οποίες επιχειρήθηκε ακόμη μία στρέβλωση της αλήθειας, ενώ υλοποιήθηκε ακόμη μία ύβρις για όλους εκείνους τους Έλληνες της Μικράς Ασίας, που έγιναν διαχρονικά θύματα της Ελληνοτουρκικής προσέγγισης και φιλίας.

Η κτηνώδης κακοποίηση της 15χρονης στην Πάρο Ή Η διαλεκτική του εγκλήματος

Αποτρόπαιες πράξεις σαν και αυτές της κτηνώδους κακοποίησης και σεξουαλικής ασέλγειας εναντίον μικρών κοριτσιών αποτελούν το φρενοβλαβές αποτύπωμα ενός σάπιου καθεστώτος, αχαλίνωτης μοχθηρίας: Του σημερινού νεοταξικού φασισμού…

Μια από τις συνιστώσες αυτής της φασιστικής μοχθηρίας της Νέας Τάξης (της πλανητικής ιμπεριαλιστικής κακουργίας) είναι και τα «ανοικτά σύνορα» στο ΕΓΚΛΗΜΑ, τα «ανοικτά σύνορα» στις ΕΙΣΒΟΛΕΣ των λαθρομεταναστευτικών, αγελαίων στρατών, συνακόλουθα στις αλλοδαπές ΕΙΣΒΟΛΕΣ των ποικίλων και πολυπλόκαμων μαφιών και συμμοριών της κτηνώδους εξαθλίωσης…