Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Οι βόμβες της WikiLeaks για την Ελλάδα

Τα απόρρητα έγγραφα των ΗΠΑ που αφορούν και την πατρίδα μας θα δώσει σύντομα στη δημοσιότητα η WIKILEAKS. Ο Αυστραλός Χάκερ , Ζούλιαν Ασάνζ, που είναι επικεφαλής της πιο διάσημης χακεροσελίδας, θα δώσει στη δημοσιότητα τα 2,5 εκατ. περίπου που έχει στη κατοχή του, απόρρητα και άκρως απόρρητα έγγραφα,σημειώματα και κατευθυντήριες οδηγίες του ΣΤΕΗΤ ΝΤΗΠΑΡΤΜΕΝΤ προς τις αποστολές Αμερικανών διπλωματών και στρατιωτικών σ΄όλο τον κόσμο, παρά τις έντονες πιέσεις ,απειλές και όχι μόνο που δέχεται απο τη CIA και τις υπηρεσίες ασφαλείας του πενταγώνου.

Αποκαλύψεις – σοκ από υπουργό του Κ. Καραμανλή

Για πρώτη φορά ένας πρώην υπουργός βόρειας Ελλάδας των κυβερνήσεων Καραμανλή, ο κ. Νίκος Μάρτης αποκαλύπτει με έγγραφη αναφορά του στον Κώστα Χαρδαβέλλα το σκοτεινό και ελεεινό πολιτικό παρασκήνιο στη χώρα μας γύρω από τον πλούσιο ορυκτό πλούτο που διαθέτουμε. Η πρώτη φράση του εγγράφου του κ. Μάρτη δίνει ακριβώς την εικόνα και τη σημασία που είχε για τη χώρα μας το θέμα αυτό:

Σκώληξ…

του ΣΤΑΜΑΤΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑ

Πρέπει να είμαστε η πρώτη χώρα στον κόσμο στην οποία η πρώτη πανελλαδική απεργία μετά την ανακοίνωση τόσο σκληρών μέτρων είναι για ένα μήνα αργότερα (15 Δεκεμβρίου)! Και φυσικά, όπως πάντα, θα καταλήξουμε στη μία και μόνη απεργία που προκηρύχθηκε να μην μπορούμε να πάμε (γιατί θα απεργούν οι συγκοινωνίες) και να μην μπορούμε να δούμε ποιοι πήγαν (γιατί θα απεργούν οι δημοσιογράφοι, ε κ. Σόμπολε;)…

Επιτυχία

Μέσα στο απαισιόδοξο κλίμα των τελευταίων ημερών, πέρασε κάπως απαρατήρητη και δεν έτυχε της προσοχής που της έπρεπε μια πολύ μεγάλη επιτυχία της χώρας μας. Η μικρή Ελλάδα πέτυχε πριν από λίγες ημέρες κάτι που έμοιαζε με άπιαστο όνειρο.

Θα θυμάστε όλοι πως το ιδανικό οικονομικό μοντέλο των ελληνικών κυβερνήσεων της τελευταίας δεκαετίας ήταν το μοντέλο της Ιρλανδίας. Η επιθυμία τους ήταν να γίνει η Ελλάδα Ιρλανδία. Ε λοιπόν, τα κατάφεραν. Γίναμε Ιρλανδία.

Κυβέρνηση "μεταφραστών"....


Μετά τον μεταφραστή που πλήρωσαν για να συνεννοηθεί στα Αγγλικά, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, με την τρόικα....
Μεταφραστής χρειάστηκε και στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ...

Το ΠαΣοΚ στηρίζει τους 2-3 "νταβατζήδες" των media και αδιαφορεί για τους πολλούς..!

Να γιατί καθυστερούσε η κυβέρνηση το ΕΣΠΑ
Το 80% του προγράμματος στους Ψυχάρη - Μπόμπολα
Το ΕΣΠΑ για λογαριασμό των εκδοτών αποφάσισε να ενεργοποιήσει η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τα media.
Σύμφωνα, με πληροφορίες εντός των ημερών πρόκειται να ξεκινήσει τη δράση ,"Digi-content" που απευθύνεται στους εκδότες εφημερίδων, συνολικού ύψους 20 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο του επιχειρημασιακού προγράμματος "Ψηφιακή Σύγκλιση".

Γιατί η Τουρκία «στήνει εξέδρες» χωρίς Χάγη

Της ΚΥΡΑΣ ΑΔΑΜ

Οι κυβερνήσεις Ελλάδας και Τουρκίας ουδέποτε διέψευσαν το τελευταίο διάστημα ότι υπάρχει στα σκαριά συμφωνία για το Αιγαίο, ενώ οι ξεκάθαρες θέσεις του υπουργού Επικρατείας της Τουρκίας, Ε. Μπαγίς, την περασμένη εβδομάδα, ότι «θα στήσουμε εξέδρες στη θάλασσα του Αιγαίου που θα μας λύσουν τα προβλήματα», οδηγούν στο μάλλον ασφαλές συμπέρασμα ότι η «λύση» θα είναι η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.