Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Βάστα, Βαγγέλη, τα βαμπίρ!

Να 'σαι τώρα ολόκληρος μπούας αρχηγίσκος, με τη λιμουζινάρα την κρατική, τη θωρακισμένη, των 700 χιλιάρικων (ευρώ), με τις λεζάντες σου, τις παπαρολογίες σου (εκ της «παπάρας» η λέξις, να μην παρεξηγηθούμε) στα κανάλια, τις συγκυβερνήσεις σου και λόγω ελαχίστων εκατομμυρίων (καμιά κατοστάρα πάνω κάτω) να σε απειλούν με κατασχέσεις; Κατασχέστους εσύ πρώτα! Πάρε το ωραίο το ύφος το γουρλωμένο, με τις παραφουσκωμένες τις μαγούλες σου, ρίξε δυο τρία καντάρια γυαλισμένες ελληνικούρες, ύψωσε τον τόνο της φωνής, πούλα ηθική, αγόρασε χρόνο, κούνα και το δάχτυλο απειλητικά, αφού το καθαρίσεις πρώτα από τα τζατζίκια, και κόψ' τους τον βήχα. Ετσι κάνουν οι σοσιαλιστές που αγωνίστηκαν για την πατρίδα στο πλευρό του Ακη Τσοχατζόπουλου, του Θόδωρου Τσουκάτου, του Τάσου Μαντέλη και άλλων ανθρωπιστών του μετασχηματισμού της ελληνικής κοινωνίας (από κανονικοί πολίτες σε νεαντερτάλιοι πρασινοφρουροί).

Απίστευτος ο κ. Παπανδρέου.

Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα με τους Έλληνες πολιτικούς είναι απίστευτο. Όσο είναι στην εξουσία υπεραμύνονται της «καλής δημοκρατίας» που δήθεν έχουμε στην χώρα και μας λένε ότι οι ίδιοι την υπηρετούν ως απλοί στρατιώτες και μόλις απομακρυνθούν από την εξουσία, ευθύς ανακαλύπτουν ότι η δημοκρατία δεν λειτουργεί και ότι τα συμφέροντα εξουσιάζουν το πολιτικό σύστημα.

Πρόσφατο παράδειγμα ο πρώην πρωθυπουργός και ο απόλυτος εξουσιαστής τότε της χώρας, με βάση το πρωθυπουργοκεντρικό σύστημα που έχουμε, αλλά και με βάση την αυτοδυναμία που είχε.

Άρχισαν οι διεθνείς «επιχειρήσεις» εγκλωβισμού του τούρκικου λαού

Μέχρι χθες το κατεστημένο των πλανητικών δημίων (ΗΠΑ-ΕΕ) αγνοούσε τις βίαιες συγκρούσεις στην Τουρκία.

ΤΩΡΑ εκδηλώνει μια θεαματική στροφή: Αρχίζει «πυρ ομαδόν» εναντίο του Ερντογάν!!!

Διαβάζουμε ότι οι εφημερίδες του κατεστημένου των ΗΠΑ, της Γερμανίας, της Βρετανίας, της Γαλλίας αρχίζουν να αστράπτουν και να βροντούν εναντίον του Τούρκου Πρωθυπουργού.

Η γνωστή κλασσική μέθοδος των διεθνών «νταβάδων». Όταν οι λαϊκές εκρήξεις υπονομεύουν ένα καθεστώς και έχουν οδηγήσει το κυβερνητικό του οικοδόμημα στα πρόθυρα της κατάρρευσης, σπεύδουν ταχέως να αναλαμβάνουν την «καθοδήγηση» της «αλλαγής» του, με ένα και μοναδικό στόχο: Να εγκλωβίσουν τις ευκολόπιστες και κατακρεουργημένες λαϊκές μάζες στα κατάλληλα κανάλια για τη ΔΙΑΣΩΣΗ του καθεστώτος και την προώθηση των πάγιων και σταθερών συμφερόντων τους.