Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Θα σας νομοθετήσομεν!

Γρήγορα στο ψητό. Τροπολογία πρώτη: Εις έκαστος και όλοι μαζί, οι αλλοδαποί σωτήρες της πεφιλημένης πατρίδος, οι οποίοι προσφέρουν σχεδόν αφιλοκερδώς τας υπηρεσίας τους, εξαιρούνται από αλκοτέστ, φορολογικούς ελέγχους, ψυχομετρικά τεστ, ορούς αλήθειας και από οποιαδήποτε άλλη δοκιμασία θα δύνατο να επιβαρύνει την ευαίσθητη ψυχοσύνθεσή τους με άγχος, τύψεις και αγωνία για τα μελλούμενα. Επιτρέπεται μόνο η διεξαγωγή ιατρικών και βιομετρικών εξετάσεων, ούτως ώστε να είναι ντούροι, ακάματοι, πύραυλοι σωστοί στην επιτέλεση του θεάρεστου και λαοφιλούς έργου τους.

Τροπολογία δεύτερη: Η χρήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους μπορεί να επιτραπεί στον πρωθυπουργό, αλλά επιβάλλεται για οποιονδήποτε υπουργό νιώθει δυσάρεστα όταν τσουβαλιάζεται στα κοινά αεροπλάνα με τους μπιθουλέους, που έχουν την κάκιστη συνήθεια να είναι φτωχοί και να ταξιδεύουν σε οικονομική θέση.

Οι συριζαίοι έχουν …απογειωθεί!!!

Φαίνεται ότι στο ΣΥΡΙΖΑ έχει χαθεί κάθε μέτρο και η αίσθηση του γελοίου.

Φυσικά αυτή η …απογείωση της «τρέλας» είναι κατανοητή. Δεν είναι μικρό πράγμα από «Σύλλογος Δαμαρτυρομένων» του 3και 4% να βρίσκεσαι ξαφνικά, μέσα σε μια νύχτα, στο 27% και να διεκδικείς και την κυβερνητική διαχείριση του καθεστώτος.

Τα απότομα ύψη ζαλίζουν. Αλλά αυτοί στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν παραζαλιστεί και έχουν μεθύσει τόσο που εκτοξεύουν «κοτσάνες» που θα καταγραφούν στα πολιτικά ανέκδοτα: Στις γελοιότητες των μικρομέγαλων…