Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Οι δοκιμασίες, είναι βαρύτερες στους πιστούς!

"Όλοι όσοι θέλουν να ζουν ευσεβώς, θα διωχθούν" (Β΄ Τιμ. 3/γ: 12) είπε ο απόστολος Παύλος. Αυτό το "όλοι", δεν είναι τυχαίο. Ακόμα και ο Ίδιος ο Κύριος Ιησούς Χριστός, διώχθηκε: "Καταφρονημένος και απορριμμένος από τους ανθρώπους· άνθρωπος θλίψεων και δόκιμος ασθένειας· και σαν άνθρωπος από τον οποίο κάποιος αποστρέφει το πρόσωπο, καταφρονήθηκε, και τον θεωρήσαμε σαν ένα τίποτα" (Ησαίας 53/νγ: 3).

Και το ίδιο είπε ότι θα συνέβαινε στους ακολούθους Του: "Να θυμάστε τον λόγο, που εγώ σας είπα: Δεν υπάρχει δούλος μεγαλύτερος από τον κύριό του. Αν εμένα δίωξαν, θα διώξουν και σας· αν φύλαξαν τον λόγο μου, θα φυλάξουν και τον δικό σας" (Ιωάννης 15/ιε: 20).

Όλη η Κλιματολογία σε ένα γράφημα

go-galt.org
Προφανώς, οι εικονιζόμενες αλλαγές στην θερμοκρασία της Γης δεν έχουν σχέση με εγκαταστάσεις, ή μη, ΑΠΕ...

Πρώτα η ζωή κι ύστερα το χρέος

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Το κράτος του Ισημερινού καθώς και άλλα κράτη έκανε λογιστικό έλεγχο του χρέους που του καταλόγιζαν οι δανειστές. Εμείς δεν ξέρουμε ακόμα ποιο είναι το χρέος που μας καταλογίζουν οι δανειστές κι οι τοκογλύφοι. Το ερώτημα είναι: χρωστάμε στ΄ αλήθεια οι Έλληνες όλα όσα μας ζητούν οι δανειστές; Πληθαίνουν οι φωνές να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους της Ελλάδος.

Απ΄ τον λογιστικό έλεγχο του χρέους θα διαπιστωθεί ότι είναι παράνομο, άνομο, αβάσταχτο και απεχθές, διότι συνήφθη εις βάρος και εν αγνοία των Ελλήνων. Ακόμα κι αν είναι νόμιμο το χρέος και δεν είναι μια μεγάλη απάτη, όπως διατείνονται διαπρεπείς οικονομολόγοι, αναγνωρισμένοι από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα, αν διαλύει την Κοινωνία, την Υγεία, την Παιδεία, και θέτει εις κίνδυνο την επιβίωση των οφειλετών δεν είναι απαιτητό. Αυτό επιτάσσει η νομοθεσία όλου του κόσμου αλλά και η κοινή λογική και πάνω από όλα το πνεύμα του Ευαγγελίου. Πρώτα η ζωή κι ύστερα το χρέος. Primero la vida y despues la deuda.