Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Κλωνοποίησα τα νησιά!

Ολα τα διλήμματα είναι ανοιχτά: Πάμε Λέσβο ή Μυτιλήνη; Μενίδι ή Αχαρνές; Χασιά ή Φυλή; Τσίπρας ή ΓΑΠ;

«Θέλαμε να δούμε την πραγματική, σκληρή εικόνα που αντιμετωπίζει καθημερινά η Μυτιλήνη, η Λέσβος και τα άλλα νησιά της Ελλάδας». Αλέξης Τσίπρας, πρωθυπουργός της Ελλάδας, της Γραικίας, του Γιουνανιστάν, της Γκρις, της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, του Ασπρόπυργου και άλλων χωρών της Ευρώπης.

Πώς γίνεται ένας πρωθυπουργός που δεν είναι ο ΓΑΠ να τον ξεπεράσει σε ΓΑΠικότητα; Πώς γίνεται να μην έχεις γεννηθεί στη Μινεσότα και να είσαι πιότερο Τζέφρυ από τον Τζέφρυ τον ίδιο; Μήπως κόμπλαρες, επειδή είδες τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος μοιάζει απελπιστικά με τον δόκτορα Ζιβάγκο όπως τον υποδύεται ο Μάρκος Σεφερλής;

Κανένας δεν ζημιώθηκε από τη νηστεία

Η νηστεία ενισχύει την προσευχή. Γίνεται φτερό στην πορεία της προς τον ουρανό. Είναι μητέρα της υγείας, παιδαγωγός της νιότης, στολίδι των γηρατειών. Είναι συνοδοιπόρος των ταξιδιωτών και ασφάλεια των συγκατοίκων.

Ο άνδρας δεν αμφιβάλλει καθόλου για τη συζυγική πίστη της γυναίκας του, όταν τη βλέπει να συζεί με τη νηστεία. Η γυναίκα δεν λιώνει από ζήλεια, όταν βλέπει τον άνδρα της να νηστεύει.

Ποιος ζημιώθηκε ποτέ από τη νηστεία; Υπολόγισε την οικονομική κατάσταση του σπιτιού σου σε μια μέρα νηστείας. Υπολόγισέ την και σε μια συνηθισμένη μέρα. Θα διαπιστώσεις έτσι εύκολα, πόσο μεγάλο κέρδος έχεις με τη νηστεία.