Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

«Εγώ δεν είμαι δικαστής για να χωρίζω την περιουσία σας» (Λκ. 12, 14).

«Κάποιος από το πλήθος είπε στον Ιησού: “Διδάσκαλε, πες στόν αδελφό μου να μοιραστεί την κληρονομιά μαζί μου”. Κι ο Ιησούς του είπε: Άνθρωπέ μου, εγώ δεν είμαι δικαστής για να χωρίζω την περιουσία σας» (Λκ. 12, 13-14).

Τέτοιου είδους υποθέσεις είναι έργο των δικαστών. Με την απάντησή του ο Κύριος έδωσε στους ανθρώπους εκείνους να κατανοήσουν ότι δεν είναι δικό του έργο να λύει τα κοινωνικά και τα πολιτικά προβλήματα. Οι Ιουδαίοι είδαν στο πρόσωπο του Μεσσία έναν μεγάλο βασιλιά, ο οποίος θα ανύψωνε τον εκλεκτό λαό του πάνω από όλους τους άλλους λαούς της γης και θα είχε απεριόριστη εξουσία.

Τρόμαξαν οι Αλβανοί μετά τη δήλωση Αβραμόπουλου...


Σύμφωνα με πληροφορίες πανικό προκάλεσε στην Αλβανία η απάντηση Αβραμόπουλου στα περί Πρέβεζας του Μπερίσα. Τέτοια ήταν η τρομάρα που πήραν που έφτασαν σε σημείο να σκέφτονται μέχρι και να μας παραχωρήσουν τη Βόρειο Ήπειρο!

Πιο συγκεκριμένα, η δήλωση του Δ. Αβραμόπουλου είναι η εξής:
«Οι πολιτικοί δεν σκέπτονται και μιλούν κοιτώντας εκατό χρόνια πίσω, αλλά βλέποντας εκατό χρόνια μπροστά».

Ρε μπας και η Κομισιόν είναι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ;

«…Περαιτέρω εξορθολογισμός των δαπανών μπορεί να γίνει μέσω αύξησης της χρήσης των ηλεκτρονικών προμηθειών και κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας».

Αυτή η φράση δεν ειπώθηκε από κάποιον… φιλειρηνιστή, ούτε αφορά την Ελβετία που δεν έχει και κανέναν εχθρό στα σύνορά της. Είναι κομμάτι της αναθεωρημένης έκθεσης της Κομισιόν με ημερομηνία 27 Νοεμβρίου, δηλαδή μία ημέρα μετά τη συμφωνία των Βρυξελλών.

Τι μας προτείνουν δηλαδή οι φίλοι δανειστές μας;