Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Δημοψήφισμα 2015 - Αποκάλυψη

Το blog θα κάνει σήμερα μια συνταρακτική αποκάλυψη.

Αποκαλύπτομε λοιπόν το ερώτημα του δημοψηφίσματος, όπως το συνέταξε ο κ. Φλαμπουράρης κατ' εντολήν του π. Τσίπρα, πριν το πάρει η εξαίρετη νομικός και πρόεδρος της Βουλής Κα Ζωή Κωνσταντοπούλου και κάνει τις κατάλληλες νομικές προσαρμογές.

Να θυμίσουμε το κείμενο του δημοψηφίσματος ήταν:
“Πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας το οποίο κατέθεσαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο Eurogroup της 25/06/2015 και αποτελείται από δύο μέρη τα οποία συγκροτούν την ενιαία πρότασή τους:

Πως αποκτάται η καρδιακή πίστη

Εάν επιθυμείς να σου δώσει ο Θεός γρήγορα καρδιακή πίστη στην προσευχή, αγωνίσου με όλη την καρδιά σου να μιλάς και να κάνεις το κάθε τι ειλικρινώς και ουδέποτε να είσαι ψεύτικος στις δοσοληψίες σου με τους άλλους ανθρώπους. Εάν είσαι ευθύς και αληθινός με τους άλλους, τότε ο Θεός θα σου δώσει αμέσως αληθινή πίστη.

Αυτός που δεν είναι τίμιος στις δοσοληψίες με τους άλλους ανθρώπους, ο Θεός δεν τον δέχεται εύκολα, όταν προσεύχεται. Τον κάνει να αισθανθεί ότι είναι ανειλικρινής με τους άλλους και γι’ αυτό δεν μπορεί να είναι τελείως ειλικρινής με το Θεό.

Το «ΟΧΙ» του λαού, εισιτήριο του Τσίπρα για τα σαλόνια της ολιγαρχίας;

Παρακολουθώντας κάποιος τα ΜΜΕ της ολιγαρχίας χθες όλη τη νύχτα, αλλά και σήμερα το πρωϊ, θα διαπιστώσει ότι λειτουργούν σαν να μην άλλαξε τίποτα, έπειτα από τον εναντίον του καθεστώτος λαϊκό σεισμό του 61,3%. Οι ίδιες πολιτικές κ.λ.π. γλάστρες που προβάλουν τα ΜΜΕ, γύριζαν όλη τη νύχτα από κανάλι σε κανάλι, προκειμένου να δώσουν την ερμηνεία στο αποτέλεσμα που θέλει η ολιγαρχία.

Σήμερα δε το πρωϊ, τα ΜΜΕ συμπεριφέρθηκαν σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα. Κάνουν πως δεν κατάλαβαν ότι κάτι σημαντικό άλλαξε στη χώρα. Ότι αυτό είναι η ήττα της ντόπιας ολιγαρχίας και των ξένων πατρώνων της. Αντί να έχουν κατεβασμένο το κεφάλι και να απολογούνται απέναντι στο λαό, αγκαλιάζουν τον Τσίπρα, ως τον απόλυτο νικητή, ως τον νέο ηγέτη της χώρας, ως τον κυρίαρχο του παιχνιδιού κ.λ.π. Αγκαλιάζουν αυτόν που μέχρι χθες 7 μμ ζητούσαν επιμόνως την αντικατάστασή του από κάποιον τεχνοκράτη πρωθυπουργό, που θα προστάτευε τα συμφέροντά τους.