Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Ένα χαμόγελο για σένα

Το χαμόγελο είναι κολλητικό, το αρπάζεις όπως το συνάχι.
Όταν κάποιος μου χαμογέλασε σήμερα, άρχισα κι εγώ να χαμογελώ.
Γύρισα στη γωνία και κάποιος είδε το χαμόγελό μου.
Όταν κι εκείνος χαμογέλασε, κατάλαβα ότι μόλις του το είχα μεταδώσει.
Σκέφτηκα αυτό το χαμόγελο και κατάλαβα την αξία του.
Ένα απλό χαμόγελο, όπως το δικό μου, μπορεί να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι

Εφόσον η πεποίθηση στην αθανασία είναι τόσο απαραίτητη για την ύπαρξη του ανθρώπου, τότε οπωσδήποτε αυτή είναι και η φυσική κατάσταση της ανθρωπότητας, και εάν είναι έτσι, τότε και η ίδια η αθανασία της ψυχής του ανθρώπου υπάρχει αναμφισβήτητα.

Με μία λέξη, η ιδέα περί αθανασίας είναι η ίδια η ζωή , η ζωντανή ζωή, η τελική της μορφή και η κύρια πηγή της αλήθειας και της ορθής γνώσης για την ανθρωπότητα. Η αγάπη προς την ανθρωπότητα είναι τελείως αδιανόητη και τελείως αδύνατη χωρίς την πίστη στην αθανασία της ψυχής του ανθρώπου.

Αγαπητή ΕΣΤΙΑ, αγαπητό ΕΒΕΑ και αγαπητό ΣτΕ

Μόνο 15%, και που 'σαι ακόμα!

Εάν η Πράσινη Παρέα πετύχει τους μισούς από τους τους στόχους της με την Πράσινη Απάτη, όχι 15%, 50% και βάλε. Και προσέξετε, παρακαλώ και το εξής: Σε κλασσικό πασοκικό στυλ, ΔΕΝ έχουν ανεβάσει ακόμα το οικιακό τιμολόγιο με τα τέλη υπέρ ΑΠΕ, με το συνηθισμένο σκούπισμα κάτω από το χαλί που λέγεται ΔΕΣΜΗΕ. Ο ΔΕΣΜΗΕ είναι στο κόκκινο από αυτή την δουλειά, θα τους πάρει χαμπάρι το ...ΔΝΤ, να την η αύξηση, αντί της μείωσης στο τέλος υπέρ ΑΠΕ που ζητάτε.

Και γίνεται χειρότερο: Μέχρι τώρα, οι ΑΠΕ είχαν και επιδοτήσεις από την "Ευρώπη". Εδώ και 1-2 χρόνια αυτές τέλειωσαν. Τώρα, η επιδότηση είναι στο feed-in-tariff που έγραψα στις "ορδές των ηλιθίων". Άρα τα μέχρι τώρα η κοροϊδία με τέλη υπέρ ΑΠΕ, που φαίνεται φως φανάρι στα αιολικά ψέματα, είναι πολύ χαμηλότερα από αυτά που έρχονται.

Η Κυβέρνηση του ...Ζήκου

Έπαιξαν με σειρά εμφανίσεως:
Στο ρόλο του Χατζηχρήστου (Ζήκος): Η βουλευτής ΠΑΣΟΚ, κ. Βάσω Παπανδρέου, και λοιποί κομπάρσοι του Κοινοβουλίου... Στα ρεπά τους, τον ρόλο παιζει, ο Προεδρος της ΓΣΕΕ, κ. Γιάννης Παναγόπουλος.

Στο ρόλο του Ρίζου: Ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Γιώργος Παπακωσταντίνου.

Στο ρόλο της Νέζερ: ο Πρωθυπουργός της χώρας, Γεώργιος Β’ Παπανδρέου Γ’ και Στοχαστής επονομαζόμενος.

Δουλέμποροι σκότωσαν δύο διακόνους στην έρημο Σινά

Σύμφωνα με πληροφορίες της οργάνωσης ‘Christian Solidarity Worldwide’ (Παγκόσμια Χριστιανική Αλληλεγγύη - CSW), δύο Ορθόδοξοι διάκονοι δολοφονήθηκαν από δουλεμπόρους (traffickers) στην έρημο Σινά, στις 11 Δεκεμβρίου.

Τους δύο διακόνους τους διάλεξαν για τιμωρία, επειδή τα αφεντικά τους πίστευαν ότι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ειδοποίηση των ΜΚΟ για τα ανθρώπινα δικαιώματα για τα δεινά των πάνω από 250 προσφύγων και αιτούντων άσυλο από την Ερυθραία, το Σουδάν, τη Σομαλία και την Αιθιοπία που έχουν φυλακιστεί για περισσότερο από ένα μήνα σε άθλιες συνθήκες από Βεδουίνους διακινητές ανθρώπων στην έρημο Σινά.