Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Επερώτηση Βόμβα Αυστριακού ευρωβουλευτή Andreas Mölzer: "Κερδοσκοπία του έλληνα πρωθυπουργού σε βάρος της χώρας του"


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Αυστριακός ευρωβουλευτής Andreas Mölzer, έκανε την εξής γραπτή ερώτηση:

2008: Τι έλεγε η Διαμαντοπούλου για τα βιβλία.

8 Σεπτεμβρίου 2008. Ο υπουργός Εθνικής (τότε) Παιδείας της ΝΔ με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι τα βιβλία βρίσκονται ήδη στα σχολεία.
Δείτε πώς αντιδρά η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα παιδείας κ. Α. Διαμαντοπούλου:

Σήμερα παρακολουθήσαμε μία ακόμα επικοινωνιακή προσπάθεια ωραιοποίησης του έργου του υπουργού Παιδείας.
Τα ωραιοποιημένα ψέματα όμως, έχουν και αδιάψευστες αλήθειες!
Τί μας είπε ο υπουργός;

«Φέτος για πρώτη φορά τα βιβλία περιμένουν τους μαθητές». Η αλήθεια είναι ότι, η κυβέρνηση δεν κατάφερε το ακατόρθωτο. Τα παιδιά το 2003 παρέλαβαν τα βιβλία την ημέρα του Αγιασμού. Από το 2004 μέχρι σήμερα τα βιβλία παραδίδονταν με μεγάλη καθυστέρηση. Φέτος, λοιπόν, το Υπουργείο κατάφερε να γυρίσει στο 2003. Θα πανηγυρίζαμε, εάν στο «έξυπνο σχολείο» που εξαγγέλλει η κυβέρνηση, τους μαθητές περίμεναν υπολογιστές και όχι το αυτονόητο.

Ron Paul: Η CIA επιλέγει δικτάτορες σε όλο τον κόσμο

Ο Προεδρικός υποψήφιος αναλύει τα σχόλια για το "πραξικόπημα" της CIA

Του Paul Joseph Watson (Prison Planet.com) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Μιλώντας για τον ισχυρισμό του ότι η CIA είχε ενορχηστρώσει ένα "πραξικόπημα" στην Αμερική ενάντια στην κυβέρνηση, το μέλος του Κογκρέσσου Ron Paul είπε στην εκπομπή του Alex Jones ότι η Υπηρεσία βρισκόταν επίσης πίσω από την επιλογή δικτατόρων σε όλο τον κόσμο.

37 χρόνια ΠΑΣΟΚ. Η μεγαλύτερη μπίζνα που γνώρισε ο τόπος

Θεός, μηδέν και Αριστερά

Σπουδαίο κείμενο του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ για την ύπαρξη Θεού, ψυχής και την Αριστερά, με αφορμή την κηδεία του Λ. Κύρκου

Ἐν Πειραιεῖ τῇ 1ῃ Σεπτεμβρίου 2011

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν

Ἡ τελετή ἀποχαιρετισμοῦ τοῦ ἱστορικοῦ ἡγέτη τῆς λεγομένης ἀριστερᾶς Λεωνίδα Κύρκου στόν αὔλειο χῶρο τοῦ Α΄ Κοιμητηρίου Ἀθηνῶν μέ τήν παρουσία ἰκανοῦ ἀριθμοῦ μελῶν τῆς πολιτικῆς, κοινωνικῆς καί οἰκονομικῆς ζωῆς τῆς χώρας, στιγμιότυπα τῆς ὁποίας μετεδόθησαν ἀπό τήν τηλοψία παρουσίασε γιά μιά εἰσέτι φορά ἐκτύπως τήν ἀντιφατικότητα καί τήν αὐτοδιάψευσι τῆς δῆθεν προοδευτικῆς ἰδεολογίας πού ἔχει θέσει στά πρός κατεδάφισι τόν Θεό, τήν πνευματική διάσταση τῆς ὑπάρξεως, τήν μετά θάνατο στό ἐπέκεινα ἐπιβίωσι τοῦ ἀνθρωπίνου προσώπου καί τήν ἀθανασία τῆς ψυχῆς.

Τό ἀπόγειο τῆς ἀντίφασης σέ ὅλη αὐτή τήν διαδικασία δημόσιας καί πανηγυρικῆς ἀποκηρύξεως τῆς Εὐαγγελικῆς πίστεως, ἀπετέλεσε ὁ ἐπικήδειος λόγος τοῦ ἀποσχισθέντος ἐκ τοῦ ἑνιαίου Συνασπισμοῦ τῆς λεγομένης Ἀριστερᾶς καί τῆς Προόδου καί Προέδρου τῆς Δημοκρατικῆς Ἀριστερᾶς κ. Φώτη Κουβέλη, ὁ ὁποῖος κάλεσε τόν ἀποθανόντα «νά περάσει ἀπέναντι».

Επελέγη ο τρόπος κατάρρευσης των ελληνικών τραπεζών

Με ένα δρακόντειο νομοσχέδιο που κατέθεσε εσπευσμένα η κυβέρνηση, λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στην οικονομία και την ασφυξία του τραπεζικού συστήματος, επιχειρεί να περισώσει ότι μπορεί και να βάλει χέρι στα εγχώρια golden boys.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα πολύ ενδιαφέροντα άρθρα του τραπεζοκτόνου νόμου, τα οποία μπορείτε να δείτε με αρκετές λεπτομέρειες στο διαδίκτυο, υπάρχει μια λεπτομερής αναφορά στον τρόπο που επελέγη τελικά για την επικείμενη χρεοκοπία των τραπεζών. Μάλιστα το όλο σχέδιο δείχνει να είναι εμπνευσμένο από την επιτυχή πώληση της Ολυμπιακής επί κυβερνήσεως Ν.Δ.

Ας εξετάσουμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: Υποθέστε ότι έχουμε να κάνουμε με την Fesibank, μια θηριώδη τράπεζα του ιδιωτικού τομέα, με τεράστιο ενεργητικό και ανάλογες καταθέσεις αλλά και θηριώδεις ζημιές που συσσωρεύτηκαν κατά τη διάρκεια της κρίσης.