Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Νέες θέσεις εργασίας.

Τώρα που οι υπάλληλοι της Βουλής θα απολυθούν μιας και η απεργία τους ήταν παράνομη και σύμφωνα με το νέο νόμο οι πρώτοι υπάλληλοι που θα φύγουν θα είναι όσοι πέσαν σε πειθαρχικά αδικήματα, ανοίγουν νέες ευκαιρίες για όλους.

Τα βιογραφικά στον πρόσεδρο της Βουλής.

Από το kolotoubes.blogspot.gr

ΠΑΡΑΝΟΜΗ η απεργία των υπαλλήλων της βουλής και κανείς βουλευτής ΔΕΝ μίλησε...

Ξαφνικά χθες κατά την διάρκεια της κρίσιμης συνεδρίασης της βουλής, με αφορμή μια τροπολογία του Γ. Στουρνάρα που τους αφορούσε, ξαφνικά μάθαμε ότι οι υπάλληλοι της βουλής κήρυξαν απεργία και αποχώρησαν από τα καθήκοντά τους.
Απόδειξη ότι πράγματι έκαναν απεργία, η απουσία των υπαλλήλων όταν ο Καμμένος ήθελε να καταθέσει ένα έγγραφο για τα πρακτικά και δεν υπήρχε άνθρωπος για να το παραλάβει, αλλά και η ανακοίνωση των υπάλληλων ότι "παρά την απόσυρση της τροπολογίας συνεχίζουν την ΑΠΕΡΓΙΑ"

Δεν μπαίνω στην ουσία της υπόθεσης, αν οι υπάλληλοι έχουν δίκιο ή όχι, αλλά μου έκανε εντύπωση πως κανείς από τους βουλευτές ΔΕΝ ανέφερε ότι η απεργία αυτή ήταν 100% ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

Πέρα από τυχόν άλλες παραβάσεις (προσωπικό ασφαλείας κλπ), ο νόμος 1264/82 αναφέρει ότι πρέπει να γίνει ειδοποίηση για την απεργία πριν 24 ώρες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου