Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ωραίο timing για τη σύλληψη Μαζιώτη

Λέμε, ένα ερώτημα βάζουμε…

Πάνω που μας τέλειωσε το σίριαλ Χρυσή Αυγή με το υπέρλαμπρο φινάλε Κας….. Και είναι και καλοκαιράκι, ζέστα κάνει και ο ελληνάρας βαράει αλύπητα (όχι τον Τούρκο) αλλά το μπαλάκι στην παραλία…

Και υπάρχει κίνδυνος στα δελτία των 8 να μην έχουμε τι να πούνε…

Μήπως είναι λίγο βολικό να βγει η σύλληψη Μαζιώτη? Και ωραιότατα ρεπορτάζ μισής ώρας με τον καθένα να λέει ότι θέλει? Και να φορτώνει στον Μαζιώτη ακόμα και την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Πάπα το 1980 με τον Μαζιώτη με σορτσάκι στην Πέμπτη Δημοτικού!!!!!

Δεν είναι κακό!!!!!! Καθόλου κακό. Βγαίνει και ο υπουργός και κάνει ωραιότατες δηλώσεις (τους δείξαμε κτλ.), ο Σαμαράς παίρνει τηλεφωνάκι τραυματία της ΔΙΑΣ (ανέξοδο, ανεβάζει δημοτικότητα εγγυημένα) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ο ελληναράς τρώει τα club sandwich (εκσυγχρονισμένη εκδοχή του παλιού κεφτέ) με περισσότερη άνεση (α ρε τι κράτος έχουμε, ασφάλεια κτλ.).

Το θύμα για εμάς ήταν το παιδάκι της ΔΙΑΣ που αντί να φυλάει κανένα βουλευτή ή να βρίσκεται σε κανένα γραφείο με κλίμα για …συντονισμό τρώει αληθινές σφαίρες…. Έχει και η αστυνομία χίλια πρόσωπα και διαβαθμίσεις όπως και η ελληνική κοινωνία.

paratiritis.net

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου