Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Μηδέν από μηδέν!

Εγκαίνια του Ταμείου Εγγυοδοσίας
Μικρών Επιχειρήσεων από τον
Κώστα Σημίτη. Πίσω βρίσκεται
μια χαρά Χαρδούβελης.
Στην Ελλάδα έπρεπε να γίνουν οι εγκαταστάσεις του CERN. Οι αλήθειες που ακούμε είναι μικρότερες από το μποζόνιο Χιγκς

Η τιποτοκρατία είναι ο μόνος θεσμός που δεν πρόκειται να κλονιστεί στην πατρίδα μας. Τα πολιτεύματα έρχονται και παρέρχονται, αλλά η λατρεία του μηδενός βαστάει γερά. Οι μεν δηλώνουν πατριώτες! Είναι με την Εκκλησία, τις Ενοπλες Δυνάμεις και γενικά με οτιδήποτε ενοχλεί την Αριστερά. Πόσα πράττουν εκ των προαναφερθέντων; «Μηδέν εις το πηλήκιο» που θα έλεγε και ο αλησμόνητος ΓΑΠ. Το θρήσκευμα από τις ταυτότητες έκανε φτερά. Στη Θράκη εφαρμόζεται η σαρία (ο ισλαμικός νόμος)! Οι απολαβές των αστυνομικών και των στρατιωτικών έχουν γίνει φιλοδωρήματα. Οι λαθρομετανάστες έχουν κατακλύσει σχεδόν όλες τις γειτονιές των μεγάλων αστικών κέντρων και η Αθήνα μας, με όλους αυτούς τους πατριώταρους, θα αποκτήσει ένα τζαμί από δω μέχρι το μούσι του κοντινότερου ιμάμη.

Αυτά δεν είναι όλα παιδιά του Μνημονίου. Κρατάει χρόνια η κολόνια του αφελληνισμού. Από τότε που σε μια υπνώττουσα Βουλή, αχαρακτήριστοι γραικύλοι κατήργησαν τους τόνους και τα πνεύματα από τη γλώσσα μας. Ολα τούτα συνδεδεμένα σου κάνουν ελάχιστο από Ελλάδα και μπόλικη Νέα Τάξη. Ας είναι καλά οι πατριώται που αντιστάθηκαν πολύ. Δηλαδή καθόλου.

Λιανοπωλητές

Από την άλλη, υπάρχει η μαχόμενη Αριστερά του χαβιαριού που θέλει και να βγάλει φράγκα και να κάνει επανάσταση. Το κράτος αυτό, το καπιταλιστικό και το άδικο, θέλει να το καταστρέψει και να το φτιάξει από την αρχή. Σ’ αυτό, στην καταστροφή του κράτους, οι της Αριστεράς και της προόδου είναι ασύγκριτοι. Εδώ και δεκαετίες έχουν πάρει το μπουρί της σόμπας και ρουφάνε όλα τα κρατικά διαθέσιμα. Το φόρτε τους είναι ο «πολιτισμός» και η δεύτερη ειδικότητά τους ο αντιρατσισμός. Αυτά τα δύο επαγγέλματα «άνθρωπος του πολιτισμού» και «αντιρατσιστής» είναι σχεδόν εξίσου προσοδοφόρα με εκείνο του πασοκτζή ή του «δημοκράτη μαχητή» που βρίσκεται σε αδιάκοπη παρέλαση με τα παράσημά του από τους αγώνες στο Πολυτεχνείο, στον εκσυγχρονισμό, στο πλευρό του Ακη και των λοιπών πρωταγωνιστών της Αλλαγής.

Το αστείο με τους ποπολάρους του μαρξισμού, λενινισμού και τους λιανοπωλητές εργατικών δικαιωμάτων είναι ότι απεχθάνονται αυτό για το οποίο μιλάνε συνεχώς: την εργασία! Κάθε μεροκάματο που έχουν κάνει στην άνετη ζωή τους έχει εγγραφεί ως τραυματική εμπειρία στη συνείδησή τους. Ασε που είναι κακοπληρωτές και πουλάνε σταθμούς σε οφσόρ άμα λάχει...

Παναγιώτης Λιάκος

dimokratianews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου