Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Το ναρκωτικό του ψηφοδελτίου και η παράνοια κατά της αποχής

Από τα δεκαπέντε μου χρόνια βιώνω τα πολιτικά πεπραγμένα, συμμετέχω ενεργά σε αυτά και αναπνέω την …Πολιτική.

Μισός αιώνας ακριβώς!!!
Μισός αιώνας και σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, Κοινοβουλευτική ή Δημοτική, άκουγα τα ίδια ακριβώς πράγματα: ότι αυτή η εκλογή είναι «πολύ κρίσιμη», «κομβική», «καθοριστική», «η κρισιμότερη όλων»!!!
Το ψηφοδέλτιο, είχε αναχθεί σε απόλυτο φετίχ, σε θεότητα, σε «μαγεία» που θα άλλαζε τη ροή των πολιτικών μας πραγμάτων.

Και πάντα, με το ψηφοδέλτιο θεότητα, βαδίζαμε από το κακό στο χειρότερο…

Πάντα ο λαός έσπευδε μαζικά (ακόμα δεν είχε σιχαθεί και δεν απείχε) να ψηφίσει, έχοντας την αυταπάτη ότι ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ στις πολιτικές αποφάσεις, ότι έχει λόγο στα πολιτικά δρώμενα, ότι μπορεί να ΑΛΛΑΞΕΙ τα πράγματα.

ΠΑΝΤΑ προδιδόταν βάρβαρα και ψήφιζε υποσχέσεις που τις έπαιρναν πίσω από την πρώτη ημέρα οι κυβερνητικοί εντολοδόχοι του…

Πάντα το μόνο που άλλαζε ήταν οι μορφές και οι μεταμφιέσεις της απάτης.

Μέσα σε αυτά τα πενήντα χρόνια ανέβηκαν στην κυβέρνηση και τα κόμματα της εργατικής τάξης και του λαού!!!

Και η κατάσταση όχι μόνο δεν άλλαξε προς το καλύτερο, έστω ελάχιστα, αλλά άλλαξε προς το χειρότερο και μάλιστα δραματικά…

Με «όπλο» το ψηφοδέλτιο πηγαίναμε από το κακό στο χειρότερο: Σε άγριους μητσοτακικούς νεοφιλελευθερισμούς, σε «εκσυγχρονιστικές βαρβαρότητες μέχρι τη σημερινή φρενοβλαβή κατάσταση των νέων Τσολάκογλων…

Με το ναρκωτικό του ψηφοδελτίου και την οργιώδη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στις εκλογές του λαού (χειραγώγηση), «ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ» τη σημερινή δικτατορία των διεθνών μηχανισμών της αγοράς, τα «συμβόλαια θανάτου» της Νέας Τάξης που εκτελεί, συνειδητά και πωρωμένα, η κυβέρνηση των ανδρεικέλων με τη ΣΥΝΕΝΟΧΗ, αλλά και ΠΡΑΚΤΙΚΗ στήριξη ΟΛΩΝ των κομμάτων.

Με το ψηφοδέλτιο και με τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ μας στις διαδικασίες της εκλογικής απάτης πετύχαμε αυτούς τους «ΑΘΛΟΥΣ»: Την οικονομική, κοινωνική, πολιτική και ηθική εξόντωσή μας, την επικείμενη διάλυση και ισοπέδωση της χώρας μας, καθώς και τη δραματική υπονόμευση της κοινωνικής και ΕΘΝΙΚΗΣ της ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ…

ΕΔΩ μας οδήγησε ο φαύλος κύκλος της εκλογικής απάτης και του φετιχισμού του ψηφοδελτίου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μέσα σε αυτόν το μισό αιώνα αναμφίβολα υπήρξαν και μεγάλες λαϊκές κατακτήσεις.

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ, κόντρα και ενάντια στην απάτη του ψηφοδελτίου.

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ που επιτεύχθηκαν με λαϊκούς αγώνες στο δρόμο και όχι μέσω της κάλπης.

Η ΚΑΛΠΗ πάντα αγωνιζόταν ενάντια σε αυτές τις κατακτήσεις και όταν ο εκλογικός φετιχισμός κυριάρχησε, ΤΟΤΕ όλες οι κατακτήσεις των ΑΓΩΝΩΝ αφαιρέθηκαν σταδιακά…

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ των πενήντα τελευταίων χρόνων!!!

ΣΗΜΕΡΑ μας ζητούν ΟΛΟΙ, με τα ίδια επιχειρήματα καρμπόν, να τρέξουμε στις κάλπες και να μην απέχουμε, γιατί η «ψήφος είναι όπλο»!!!

«Νταβάδες», ΜΜΕ, κόμματα και αποκόμματα, πολύχρωμοι «παπατζήδες» (η «αριστερά κρατά τα πρωτεία), πολύχρωμοι παπαγάλοι και ποικίλοι προβοκάτορες, ΟΛΟΙ από κοινού βάλλουν κατά της ΑΠΙΟΧΗΣ και μας προτρέπουν να πιούμε ξανά το ναρκωτικό της ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στις εκλογές, γιατί έτσι, μας λένε, «παρεμβαίνουμε» στα πράγματα!!!

Οι επιθέσεις κατά της ΑΠΟΧΗΣ έχουν πάρει το χαρακτήρα της εκλογικής παράνοιας, αποκαλύπτοντας το ΠΟΣΟ το καθεστώς και τα ποικιλόχρωμα τσιράκια του ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ μπροστά στην ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

Η ΑΠΟΧΗ -και όχι το λευκό- είναι η κάθετη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ του καθεστώτος, η απόρριψη των εκλογικών λειτουργιών απάτης και του «πολιτικού οπίου»: του Ψηφοδελτίου.

ΣΗΜΕΡΑ, ιδιαίτερα, η ΑΠΟΧΗ επιβάλλεται και για ΕΙΔΙΚΟΥΣ πολιτικούς λόγους ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΥΣ: Να μη νομιμοποιήσει ο λαός με την ψήφο του το καθεστώς της δικτατορίας που έχουν επιβάλει οι «νταβάδες» (διεθνείς και εγχώριοι). Να μη νομιμοποιήσει τα μεγάλα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ κατά της Ελλάδας που έχουν διαπραχτεί από αυτό το καθεστώς και τα ΚΟΜΜΑΤΑ τα οποία είναι ΣΥΝΕΝΟΧΑ στα εγκλήματα: ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που μετατρέπουν την Ελλάδα σε κρανίου τόπο, σε τεμαχισμούς και εθνική διάλυση.

ΣΗΜΕΡΑ, το «όπλο του ψηφοδελτίου» νομιμοποιεί και επικυρώνει όλα αυτά τα εγκλήματα και τα εξίσου εγκληματικά κόμματα…

Ο ελληνικός λαός, είναι βέβαιο, παρά την πλύση που του γίνεται, ότι θα πει ένα βροντερό ΟΧΙ σε όλα αυτά.

Η ΑΠΟΧΗ θα είναι συντριπτική, γι’ αυτό ουρλιάζουν τόσο υστερικά ΟΛΟΙ εναντίον της ΑΠΟΧΗΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ, όμως και ένα άλλο σημαντικό πολιτικό δίδαγμα του εκλογικού φετιχισμού: Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ της Αριστεράς στο σύστημα, η μετάλλαξή της σε ύπουλο και δόλιο γενίτσαρο της Νέας Τάξης.

Τα κόμματα και τα αποκόμματα της «αριστεράς» μεταλλάχτηκαν ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ σε κόμματα εκλογικού παρασιτισμού. Απέκτησαν όλα τα ελαττώματα της καπιταλιστικής εκλογικής απάτης.

ΣΗΜΕΡΑ αυτά τα κόμματα και τα αποκόμματα αποδέχονται ΑΚΟΜΑ και τις ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ του καθεστώτος, αγωνίζονται να αποκτήσουν αυτές τις ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ του καθεστώτος που θέλουν δήθεν να ανατρέψουν!!!

Παράνοια παραλογισμού: Σε επιδοτεί το καπιταλιστικό κράτος και η ΕΕ των μονοπωλίων για να τα …ΑΝΑΤΡΕΨΕΙΣ!!!

Να, γιατί αυτά τα επιδοτούμενα κόμματα και αποκόμματα δεν βλέπουν τίποτα άλλο από κοινοβουλευτικές σκιές…

Να, γιατί ΑΓΝΟΟΥΝ την πραγματικότητα των κοινωνικών διεργασιών και τους «όρους» των λαϊκών κινημάτων.

Να, γιατί νοιάζονται ΜΟΝΟ για την εκλογική τους παρουσία, το γραφειοκρατικό παζάρεμα με το καθεστώς…

Να, γιατί ο εκλογικός ναρκισσισμός αυτής της «αριστεράς» την οδηγεί, ανεξάρτητα από τις «ταξικές» φλυαρίες, να αγωνίζεται, με νύχια και με δόντια, για να μπλοκάρει, να εκτονώνει, να χειραγωγεί και να προδίδει τα Λαϊκά κινήματα. Γι αυτόν τον άθλιο ρόλο της επιδοτείται…

Να, γιατί στήριξε ιδεολογικά και πολιτικά όλα τα ιδεολογήματα και τους σχεδιασμούς της Νέας Τάξης (τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά σε άλλα κείμενα).

Να γιατί αγωνίζεται με τέτοια λυσσώδη βλακεία εναντίον της ΑΠΟΧΗΣ: Νιώθει το ΤΕΛΟΣ της, αισθάνεται την παγερή πνοή του θανάτου της…

ΑΠΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!
Βεβαίως, για να μην έχουμε αυταπάτες, η αποχή δεν είναι ΑΝΑΤΡΟΠΗ του σάπιου καθεστώτος. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΡΩΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Η ΠΑΓΕΡΗ ΠΝΟΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ…

http://resaltomag.blogspot.com/2010/10/blog-post_7260.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου