Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ο Μπόνο, η Εθνική και ο 100άρης Καραγκούνης

Με μοναδικό στόχο την πρώτη της νίκη αγωνίζεται η Εθνική Ομάδα απέναντι στη Λετονία στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21:45), για την προκριματική φάση του Euro 2012.

Γκολ και θέαμα υποσχέθηκε ο Φερνάντο Σάντος κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, καθώς μίλησε για εμφάνιση ανάλογη με αυτή των… U2. Να προσέξουμε μόνο μην βγει μόνο το 2 και τότε «καληνύχτα Μαργαρίτα».

Το μυαλό πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένο μόνο στο αποψινό παιχνίδι και όχι και στην αναμέτρηση της Τρίτης που ακολουθεί απέναντι στο Ισραήλ, επίσης εντός και επί τα αυτά
Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Σηφάκης, στο κέντρο της άμυνας Παπασταθόπουλος & Αβραάμ, τον Τοροσίδη δεξιά και τον Τζαβέλλα αριστερά. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Κατσουράνης, Τζιόλης και Καραγκούνης. Επιθετική τριπλέτα, δεξιά ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Νίνης και στην κορυφή ο Μήτρογλου.

Την αποστολή της Εθνικής Ομάδας συμπληρώνουν οι Τζόρβας, Βύντρα, Μαλεζάς, Σπυρόπουλος, Καφές, Φετφατζίδης και Λυμπερόπουλος. Ο Λύμπε θα μπει σίγουρα αλλαγή, αν το ματς στραβώνει νωρίς και ο Φετφα θα παίξει αν είμαστε άνετοι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Καραγκούνης θα συμπληρώσει τις 100 συμμετοχές με την φανέλα της Εθνικής. Θα είναι μόλις ο τρίτος παίκτης που πετυχαίνει κάτι τέτοιο μετά τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Άγγελο Μπασινά.

Από την άλλη πλευρά ο Αλεξάντρ Στάρκοφς θα παρατάξει τη Λετονία με σύστημα 4-4-2. Η ενδεκάδα που θα επιλέξει αποτελείται από τους Βάνις (τερματοφύλακας), Κλάβα (δεξί μπακ), Γκορκς, Ιβάνοφς (στόπερ), Ζίρνις (αριστερό μπακ), Κάουνα (δεξί χαφ), Λάιζανς, Αστάφιεφς (στο κέντρο), Ρούμπινς (αριστερό χαφ), Βερπακόφσκις και Ρούντνεφς (επιθετικό δίδυμο).

Η χρηστική πληροφορία της ημέρας είναι να αποφύγετε τους δρόμους γύρω από το Καραϊσκάκη αν δεν πάτε στο γήπεδο γιατί θα πήξετε. Και στο στοίχημα παίζουμε Ελλάδα. Η απόδοση είναι μικρή αλλά δείχνει σίγουρη. Συνδυάζουμε την Εθνική μας με over στο Κύπρος-Νορβηγία για ένα καλύτερο στοιχηματικό μέλλον.

Ελλάδα-Λετονία 1 απόδοση 1.35

Κύπρος-Νορβηγία τουλάχιστον 3 γκολ στο ματς απόδοση 2.10

Δυάδα απόδοση 2.84

Μικρός Οδυσσέας

http://www.antinews.gr/?p=65141

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου