Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Μάθανε πως κουνιούνται οι βάρκες στην Ελλάδα…

Μάθανε πως κουνιούνται οι βάρκες στην Ελλάδα, πλάκωσαν και οι Γάλλοι.

Η Κυβέρνηση της τσογλαναρίας της Μέρκελ βιάζεται να ξεμπερδεύει με τις υποχρεώσεις της απέναντι στα αφεντικά της και άρον-άρον πουλά γη και ύδωρ αρκεί να ικανοποιήσει εκείνους που τους ενθρόνισαν στην εξουσία.

Ο κ. Ολάντ, προφανώς οπαδός των Γαλλικών συμφερόντων ( άλλωστε Γάλλος Πρόεδρος είναι και όχι Έλληνας), μόλις κατάλαβε πως τούτοι εδώ, η γνωστή συμμορία του Μερκελιστάν, χαρίζει ότι έχει και δεν έχει αρκεί να …σώσει την Πατρίδα, όπως ήταν φυσικό, άδραξε την ευκαιρία και τσουπ έκανε την εμφάνισή του, ως άλλος μνηστήρ της Πηνελόπης.

Άλλωστε σε τούτη την χώρα μόνο χήρες Πηνελόπες έχουμε μιας και Οδυσσέα έχουμε να δούμε από τα ομηρικά χρόνια.

Είναι πολύ υπερήφανοι οι κυβερνώντες που η Ελλάδα χαίρει της προσοχής των ξένων κατακτητών που επισκέπτονται το Οικόπεδό τους ως φίλοι.

Η χώρα βρήκε επιτέλους την αξιοπρέπεια της. Μας αναγνωρίζουν στο εξωτερικό.

Δηλαδή αν δεν είχαμε χρέη, αν δεν βαπτίζαμε τα δάνεια βοήθεια, αν δεν ξεπουλούσαμε την γη μας ωσάν άλλοι Φύλαρχοι αφρικανικών χωρών της περιόδου των μεγάλων Θαλασσοπόρων, αν τιμούσαμε το αίμα των προγόνων μας για την εδαφική και λαϊκή ανεξαρτησία και αυτοδιάθεση, θα είμαστε τριτοκοσμικοί;

Πολλοί ακαμάτηδες, δήθεν οικονομολόγοι, υποστηρίζουν πως επενδύσεις είναι να πουλάς τις Δημόσιες ή Κρατικές σου επιχειρήσεις σε ξένα κεφάλαια.

Ότι μια χώρα που βρίσκεται υπό κρίση πρέπει να πετάει τα βαρίδια της έξω από το καράβι, για να σωθεί και να μην βουλιάξει.

Δηλαδή, όταν το μαύρο πρόβατο της Ευρωπαϊκής Ένωσης το 2003 ήταν η Γερμανία, με την κρίση χαλκού, το Γερμανικό κράτος πούλησε τις κρατικές του επιχειρήσεις σε ξένα κεφάλαια ή ντόπια Γερμανικά;

Κάνω αυτή την απλή ερώτηση στο κάθε στουρνάρι οικονομολόγο της Συγκυβέρνησης, γιατί για πιο δύσκολα ερωτήματα ούτε κατέχουν γνώσεις ούτε μπορούν να τις διαχειριστούν.

Ένα άλλο απλό ερώτημα.

Γνωρίζουν τα στουρνάρια της Συγκυβέρνησης, πως συμπεριφέρθηκε η Δυτική Γερμανία στην Ανατολική μετά την ένωση των δύο Γερμανιών;

Άκουσαν ή κατάλαβαν τι είπε η αφεντικίνα τους, κυρία Άντζελα Μέρκελ, για το πως εννοεί τις αποκρατικοποιήσεις στην Ελλάδα;

Απλά ερωτήματα κάνω στους πατριώτες απογόνους των “Πατριωτών” της χαρτοσακούλας του Γ΄ Ράιχ.

agistri-doloma

aienaristeyein.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου