Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

Τι ακριβώς ψηφίσατε;

Συνήθως αποφεύγω τα πολιτικά, αλλά τώρα θα μου ξεφύγει ένα...

Για να γλυτώσουμε τους κομμουνιστές (που πήραν τελικά 5%), δώσαμε 29% στην ΝΔ και 10κάτι% στο ΠΑΣΟΚ, για να κυβερνάει το ίδιο ΠΑΣΟΚ (αλλά τώρα είναι αλλιώς και ...μπλε πατριωτικό). Λέγεται "Γερμανικό κόμμα" ή "Γερμανογαλλικό κόμμα" (αφού τώρα οι "δεξιοί" περιμένουν σωτηρία από τον σοσιαλιστή Ολλάντ, ενώ εγώ λέω "βάστα Μέρκελ για να πάνε στο διάολο οι ευρωλιγούρηδες").

Όσοι από εσάς ψηφίσατε ΝΔ, καλημέρα θλίψη. Όσοι από εσάς δεν ψηφίσατε μπλε ΠΑΣΟΚ ΝΔ, αυθεντικό ΠΑΣΟΚ, ή ροζ ΠΑΣΟΚ Τσιριμώκο Δημάρ, παρακαλώ να καταλάβετε ένα πράγμα: Ενώ βλέπετε ότι μας πάνε για δουλοπάροικους και ευρωζητιάνους, όσο είστε διχασμένοι σε εμφυλιακές διαχωριστικές γραμμές τόσο τους δυναμώνετε. Ο εμφύλιος τέλειωσε το 1949, και ο λόγος ύπαρξης του εμφυλίου τέλειωσε το 1989-1990. 2012 είμαστε... 20+ χρόνια αργότερα...

Μία μπερδεμένη μειοψηφία από την μία, ένας διχασμένος λαός από την άλλη.

Δεν έχω τίποτα κατά του Στουρνάρα. Ένα καλό παιδί που θα κάνει ό,τι του λένε έξω, και θα δώσει ευχαρίστως τα νερά σε Γάλλους που τού τα ζητάνε από το 1997 -- κι ας το διαψεύσει. Ούτε κατά του νέου υπουργού Ενέργειας. Θα κάνει ότι του λένε οι Κοπελουζοπεριστερορέστηδες που ή εκπροσωπούν ή κάνουν κουμάντο στους βαρόνους (που κάνουν ό,τι τους λένε οι έξω). Ούτε κατά του Βερνίκου είχα τίποτα. Πασόκος αυτός, τον ΝουΔού παριστάνει ο αδερφός. Η Ωραία Ελλάς. Μας κυβερνά η ...Γκρηνπης και η WWF.

archaeopteryxgr.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου