Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Άννα Νταλάρα, υφυπουργός. Δεν μας αξίζει κάτι καλύτερο.

Σε εκπομπή της ΝΕΤ, το βράδυ της Δευτέρας, 3 Ιανουαρίου, η κ. Άννα Ραγκούση-Νταλάρα, «αρίστη» λόγω προσόντων, (συγγένεια με Ραγκούση, σύζυγος Νταλάρα, κλπ) και όχι αρεστή (συγγένεια με Ραγκούση, σύζυγος Νταλάρα, κλπ), είπε εκπληκτικά πράγματα. Σας μεταφέρω ενδεικτικώς με δικά μου λόγια ορισμένα αποσπάσματα :
*** Οι λαθρομετανάστες δεν είναι παράνομοι μετανάστες, αλλά απλώς ΠΑΡΑΤΥΠΟΙ μετανάστες, επειδή δεν έχουν χαρτιά.
*** Ο φράκτης που θέλει να κτίσει ο υπουργός κ. Παπουτσής, στα σύνορα με την Τουρκία, δεν είναι ότι το καλύτερο, αλλά πρέπει να γίνει ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ώστε να ανακοπεί η είσοδος λαθρομεταναστών στην χώρα μας.
*** Αναγκάστηκε να ομολογήσει πως από τότε που ήλθε το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, η είσοδος λαθρομεταναστών στην Ελλάδα αυξήθηκε κατά 400% !!!!!
Σκέφτομαι τώρα εγώ, ότι η εκλεκτή και αρίστη εκπρόσωπος του Πασοκομπαρόκ πολιτιστικού, οικονομικού και κοινωνικού κατεστημένου της Εκάλης εισάγει καινοτόμες νομικές προσεγγίσεις και δημιουργεί νέο Δίκαιο, το οποίο προς τιμήν της πρέπει να επονομαστεί Νταλαρικό Δίκαιο.
---Δηλαδή, το να μην έχει κάποιος χαρτιά δεν είναι παράνομο, αλλά παράτυπο. Συνεπώς δεν θα πρέπει να συλλαμβάνεται από τις αστυνομικές αρχές. Δηλαδή αντίθετα με όσα μέχρι σήμερα γνωρίζαμε, δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες ἤ παράνομοι μετανάστες. Όλοι αυτοί είναι απλώς παράτυποι μετανάστες. Και το καλύτερο, εισάγονται εφεξής στην Ελληνική γλώσσα οι νεονταλαρικοί όροι : παρατυπομετανάστης και παρατυπομετανάστευση. 
---Δηλαδή η κ. Ραγκούση ισχυρίζεται ότι η φιλο-λαθρο-μεταναστευτική πολιτική που ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ είναι προς την σωστή κατεύθυνση, και είναι μεγάλη επιτυχία του να αυξήσει κατά 400% την είσοδο παρατυπομεταναστών στην Ελλάδα. Τώρα όμως πρέπει απλώς να κτίσουμε ένα μαντρότοιχο, κάπου εκεί στα σύνορα με την Τουρκία, ώστε να ανακοπεί η κατά κύματα εισβολή υποψηφίων Ελλήνων ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, μέχρι να κατακάτσει ο κουρνιαχτός και να μετρηθεί το ασκέρι. Αμέσως μετά θα γκρεμίσουμε τον μαντρότοιχο και ούτω καθ’ εξής, σε δουλειά να βρισκόμαστε.
Αγαπητοί αναγνώστες αυτοί οι άνθρωποι μας κυβερνούν και καλά κάνουν γιατί αυτούς θέλαμε, αυτούς επιλέξαμε και πρίν ένα περίπου μήνα επιβεβαιώσαμε την εμπιστοσύνη μας σε αυτούς, έστω και με πλειοψηφία της μειοψηφίας. Στην φωτογραφία βλέπετε φράκτη σε πασοκομπαρόκ έπαυλη στην Εκάλη, όμοιο με αυτόν που θα ανεγερθεί στα Ελληνοτουρκικά σύνορα.
Υστερόγραφο : Σκέφτομαι σοβαρά να παρουσιαστώ σε κάποια αστυνομική αρχή και ισχυριστώ ότι δεν έχω χαρτιά. Είμαι περίεργος αν θα με κτυπήσουν φιλικά στον ώμο και μου πουν : σπουδαία τα λάχανα, δεν πειράζει, μια απλή παρατυπία είναι. Μετά θα δοκιμάσω την τύχη μου και στην εφορία. Αν όμως στραβώσει κάτι, θα έχω κάθε δίκιο να θυμηθώ τον επικαίρως προφητικό Τζίμη Πανούση και να ουρλιάξω : ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ
Τάσος Καρ.
http://filotimia.blogspot.com/2011/01/blog-post_04.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου