Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Η Σελήνη και η ηλιακή έξαρση έφεραν τον όλεθρο στην Ιαπωνία;

Από το Defence Net (βλ. άρθρο από: The Voice of Russia):

Ο σεισμός των 8,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε την Ιαπωνία και έφερε σκηνές από την ταινία "Το τέλος του κόσμου" στις οθόνες των τηλεοράσεων μας, ίσως προκλήθηκε από τη θέση της Σελήνης και τις ηλιακές εκρήξεις που συντελούνται αυτό τον καιρό, δήλωσε ο υποδιευθυντής της Ρωσικής Ακαδημίας των Επιστημών Arcady Tishkov. Μάλιστα κατ'αυτό τον τρόπο θα μπορούσε να έλθει και ένα πραγματικό "τέλος του κόσμου" όπως τον ξέρουμε, καθώς οι ηλιακές εκρήξεις προβλέπεται να ενταθούν.

Σύμφωνα με τον Ρώσο επιστήμονα η σεισμική δραστηριότητα στη Γη, συνδέεται άμεσα με τις ηλιακές εκρήξεις και τις ηλιακές καταιγίδες οι οποίες στέλνοντας στη Γη ρεύματα φορτισμένων σωματιδίων όπως πρωτόνια, τα οποία επηρεάζουν πολλές από τις λειτουργίες του πλανήτη.

Εκτός αυτού η θέση της Σελήνης, η οποία είναι στην κοντινότερη απόσταση από τη Γη από το 2005, περίπου στα 350.000 χλμ. επηρεάζει τη συχνότητα της πλημμυρίδας και της άμπωτης στους Ωκεανούς, με αποτέλεσμα όταν αυτή η συχνότητα τείνει να ανατραπεί από την κανονική της δραστηριότητα να επηρεάζει με τη σειρά της την αλυσίδα των ηφαιστείων στο λεγόμενο δαχτυλίδι του Ειρηνικού.

Ο επηρεασμός της γήινης λιθόσφαιρας από τη Σελήνη συμβαίνει, είναι φυσικό, τονίζει ο Ρώσος επιστήμονας, αλλά όταν αυτός συνδυαστεί με την ηλιακή έξαρση η οποία βρίσκεται στο απόγειό της τότε τα αποτελέσματα μπορεί να είναι καταστροφικά. Η αλληλοεπίδραση των φαινομένων αυτών, δεν ερμηνεύεται πάντα αμέσως, αλλά είναι εδώ και ουσιαστικά αποκαλύπτεται.

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως θεωρεί ότι η σεισμική δραστηριότητα και η ηλικιακές καταιγίδες θα συμπέσουν στο διάστημα μεταξύ 2011 και 2015, οπότε θα έχουμε σε πολλές περιοχές του κόσμου, όπως στην Καλιφόρνια, την Μεσόγειο, την Κίνα, την Ινδία κλπ. τέτοιες βιβλικές καταστροφές. Λέτε να είχαν δίκιο οι Μάγια για το 2012;

Σήμερα η καγκελάριος της Γερμανίας Α.Μέρκελ αναγκάστηκε να υποσχεθεί ότι θα γίνει ενδελεχής έλεγχος στα γερμανικά πυρηνικά εργοστάσια λέγοντας ότι "αυτό που συνέβη στην Ιαπωνία είναι σημείο καμπής για όλο τον κόσμο"... Από πότε μια φυσική καταστροφή, έστω και τόσο μεγάλου μεγέθους δικαιολογεί τέτοιο χαρακτηρισμό;



 

Στο παρακάτω βίντεο ο μετεωρολόγος/αστροφυσικός, σύμβουλος και ιδιοκτήτης του Weather Action, Βρετανός Piers Corbyn, μιλάει με τον Alex Jones για τον σεισμό και το τσουνάμι στην Ιαπωνία.

Είπε ότι ο τεράστιος σεισμός και το τσουνάμι στην Ιαπωνία, προκλήθηκαν από την εντονότατη δραστηριότητα του ήλιου και θα έρθουν κι άλλα τέτοια γεγονότα στα επόμενα χρόνια.

Είπε ότι ο σεισμός έγινε μετά από ηλιακή έκλαμψη της τάξεως Χ και τη σημαντική πρόσκρουση κορωνικής μαζικής έκλαμψης στη Γη -- όπως ανέφερε και η NASA

http://www.nasa.gov/mission_pages/sunearth/news/News031011-xclass.html

• Πολλά από αυτά τα συμβάντα θα είναι ακραία

• Είναι πολύ δύσκολη η πρόβλεψη των σεισμών, αλλά μετά από αυτόν θα έρθουν μεγάλοι μετασεισμοί

• Και για όσους κάνουν ανόητους ισχυρισμούς για αυτά τα γεγονότα είπε ότι: ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με το CO2 ή τη λεγόμενη ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή, σε καμία περίπτωση και τέτοιες δηλώσεις αποσπούν την προσοχή από εκεί που πρέπει να εστιαστεί και αναχαιτίζουν την πρόοδο της επιστήμης.

http://www.weatheraction.com/pages/pv.asp?p=wact1&fsize=0

http://www.infowars.com/

Σχετικό τόπικ στο φόρουμ ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ εδώ

Βίντεο - υποτιτλισμός: http://www.youtube.com/user/vasoula2908


Λίγα λόγια για τον Piers Corbyn:

Ο Piers Richard Corbyn (γεν. 10 Μαρτίου 1947) είναι Βρετανός μετεωρολόγος, αστροφυσικός, σύμβουλος, και ιδιοκτήτης της επιχείρησης ‘Weather Action’ η οποία κάνει πρόγνωση του καιρού μέχρι και ένα χρόνο πριν, και για την οποία, επίσης, στοιχηματίζει.

Ο αδελφός του, ο Jeremy Corbyn, είναι βουλευτής του Εργατικού κόμματος από το 1983.

 

Ο Corbyn έχει ένα ευρύ φάσμα πελατών που είναι ευαίσθητοι με τις καιρικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων εταιριών φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, αγροτών και εμπόρων λιανικής πώλησης.

Το Weather Action ισχυρίζεται ότι έχει μια ανεξάρτητη έρευνα, που διενεργήθηκε από τις ασφαλιστικές εταιρίες, που αποδεικνύει ότι για μια συγκεκριμένη ημέρα, μέχρι και εννέα μήνες νωρίτερα, οι μετεωρολογικές προβλέψεις της επιχείρησης έχουν επιτύχει ένα ποσοστό ακρίβειας του 55 τοις εκατό, φθάνοντας το 80 τοις εκατό για 24 ώρες.

Ο Corbyn είναι επίσης σκεπτικιστής της υπερθέρμανσης του πλανήτη (global warming), και αμφισβητίας των εκθέσεων σχετικά με τις καταιγίδες στην Ευρώπη. Ο Corbyn έχει δηλώσει ότι η ανθρωπογενής συμβολή στην υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ελάχιστη με κάθε αύξηση της θερμοκρασίας λόγω της αύξησης της ηλιακής δραστηριότητας. Το 2008 ο Corbyn προχώρησε ακόμη περισσότερο από το να είναι επιφυλακτικός και έγινε απόλυτος δηλώνοντας, ... "το CO2 ποτέ δεν καθοδήγησε και ποτέ δεν θα καθοδηγήσει τις καιρικές συνθήκες ή το κλίμα. Η υπερθέρμανση του πλανήτη δεν έχει τίποτα να κάνει με το CO2. Το CO2 εξακολουθεί να αυξάνεται, αλλά ο κόσμος μας τώρα δεν θερμαίνεται, αλλά ψύχεται και θα συνεχίσει να το κάνει."

http://redskywarning.blogspot.com/2011/03/piers-corbyn-alex-jones.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου